Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Copy/Paste

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Copy/Paste

Аз за филмите няма да питам как ги качваше по стария начин
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

олелеее.... текат ми сълзите от смях....
      предтавям си Васко, как рисува... за филмите... хахаххаха
      ако щете вярвайте, ама си намокрих клавиатурата със сълзи...

П.П. Не мога да спра да се смея... така не съм се смял от онази тема за УАЗ-ката, дето "... тати *ба и скъса брезента..."...
      Последно редактирано от giorgio; 19-04-08, 07:58.
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
        Васко къде ти го роди това главата...
        - за текста ясно...
        -....а сега обясни как става Copy/Paste С картинките, тях как ги записваш (на мен са ми много трудни и отнемат много време)....
        Копито е лесно. Има една полупрозрачна милиметрова хартия. Слагаш я върху монитора и прерисуваш . Пейста обаче наистина ще е проблем .
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
          ...... Пейста обаче наистина ще е проблем .
          ...това не е проблем ама никакъв монитора е плосък слагам му една или няколко папки оТзаде от тези картонените от 0,12ст. и там ще ги Paste-вам.....

вие сте изродииии.....
          Land Rover Discovery:
          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

А бре, всички ли забравихте индигото?!
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              Не, ама наскоро попълвах едни платежни нареждания в една банка, имаше много хора и забелязах, че съм единствения, който попълни единия екземпляр, използвайки факта, че всичко ще се отпечата върху долния... всички останали наоколо си бяха разделили двете листчета и попълваха по два пъти .
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                Не, ама наскоро попълвах едни платежни нареждания в една банка, имаше много хора и забелязах, че съм единствения, който попълни единия екземпляр, използвайки факта, че всичко ще се отпечата върху долния... всички останали наоколо си бяха разделили двете листчета и попълваха по два пъти .
                Това да не е била "Bank of writers", или нещо подобно?
                Васко и банка ли си имате вече, бре?
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Вие се смейте, ама в старата работа имах една колежка, от старо врачанско поколение, дето от скоро пипаше компютър, и един ден ми диктува данни от ексел, които гледа от монитора си, ама не може да ми ги каже правилно.Казах й да ги подчертае, като имам в предвид да ги направи цветни, тя обаче хвана чевеният маркер и ги подчерта..
                  на монитора
                  sigpic

Коментар

Като стана дума - преди време, когато още бях студент, една позната седнала и пише някаква курсова работа на компютъра, на Word, аз си зяпам телевизия (ух, дано не чете форума, че ще ям пердах ). По едно време тя надава вой - "свърши ми листааааааа, сега какво ще правя?" Гледам, той курсора верно стигнал до края на листа, та съвсем спокойно й обясних, че само с едно чукване на Ентера ще й се появи следващ лист отдолу
                    Вижте сега, има много напреднали хора с компютрите, има и не дотолкова напреднали, все пак никой не се е родил научен. Тези въпроси, които ми ги задават на мене сега, навремето и аз съм ги задавал на по-знаещи от мене. Аз затова никога не се присмивам и не се подигравам на случки от този тип, просто си ги спомням с усмивка и толкова

П.П. И по принцип много мразя да обяснявам нещо на някой, което нещо е толкова тъпо и просто, че малко ако се понапъне и той сам ще го разбере, с две думи не ставам за даскал
                    Последно редактирано от HD; 24-04-08, 15:55.
                    Hristo Draganov

Коментар

Аз също не съм се подигравала, аз самата съм далече от тая техника още и никога няма да знам всичко, просто винаги когато се сетя за червения маркер на монитора, изпадам от стола....
                      sigpic

Коментар

Аааа, не съм твърдял, че някой тук се подигравал на някой, просто го вметнах по принцип
                        Нормално си е това, не може човек да разбира от всичко, затова и пита тоз и оня, дет по-разбират На мен ми е достатъчно, че мога да се оправям с компютрите дотолкова, че да не питам почти никой за нищо, а пък ако не знам нещо, то има бай Гугъл за тая работа Дори ми е досадно някой приятел кат звънне и почне да ме разпитва за разни компютърни глупости, особено като това му стане навик, щото му е по-лесно аз да му кажа кое как става, вместо да седне и да прочете малко Аман от приятели, дет се вика
                        Пък иначе като сложат масата и като седнат не се обаждат никакви
                        Hristo Draganov

Коментар

Докато модерирах, попаднах на една стара тема. Та се сетих да попитам : "Абе Васко ти как сканираш?"
                          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                          A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                            Докато модерирах, попаднах на една стара тема. Та се сетих да попитам : "Абе Васко ти как сканираш?"
                            Ми нещо моята система не се получава. Джорджо ми каза лесен метод и утре като си купя бели листа ще го пробвам. Значи методът е такъв: Кликваш на това дето ще сканираш и поставяш белия лист на монитора. Натискаш силно и си мърмориш под носа: Сканирам, сканирам, сканирам. Три пъти иначе не се получава. Утре ще пробвам.

Коментар

Малиииий, колко съм зле!!!!!! Цвети пита за сканиране, аз говоря за копиране. УжасТ.
                              Цвети, не съм сканирал още, ама не трябва да е толкова трудно. Колко му е? Вадиш фотоапарата, снимаш и проявяваш снимката. После я допираш до екрана на компа и като при копирането повтаряш три пъти: Сканирам, сканирам, сканирам. И готово.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                                Не сме, имаме си!

P.S. Отдавна се каня да отговоря, ама ми беше свършила лентата на пишещата машина. Знаете ли колко трудно се намират?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X