Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Copy/Paste

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Copy/Paste

Седим преди няколко дни с приятели на маса в Старозагорските минерални бани и се "готвим" за състезанието "Съкровището на Т-макс". Добре се "подготвяме". Нямаше ядене, хотелира не се беше подсигурил с готвачи, но за сметка на това има пиЙенЙе колкото ти душа иска. Обаче на повечето душите едни такива свити-пият малко. Както и да е. Ракията се лее, мъчим се по трима на една салата, но настроението, когато за момент забравим глада, добро. Леко-полеко салатата свършва и всички поехме да търсим ресторант наоколо в който да хапнем. Уви, всичко затворено, а там където работи не могат да поемат толкоз озверели от глад мъже. И малко жени. Връщаме се в ресторанта на хотел-ресторант "Латинка" и почваме да се гледаме едно такова, как да кажа...все едно виждаш пред себе си печено прасенце. Тогава двама от компанията, Djordjo и derhunter взеха нещата в свои ръце. Качиха се на Джорджо във Врангела и гасссс към Стара Загора. Мълчим, гледаме се и се молим двамата да не ги спрат куки и да се забавят. След половин час, може да е било повече, може по-малко, спасителите пристигат с два плика колбаси. Малииииийййй, каква радост настана. Неописуема. Затова не се наемам да я опиша. Нямах време да следя събитията. Очите ми все бяха вперени в ножа с който Иван-Хънтъра режеше мръвките. Нямате си представа с каква бързина изчезваше всяко отрязано парче месце. Какво да се прави, борба за оцеляване. Като хапнахме малко отново взехме да си връщаме доброто настроение. Някой пусна шега, после втори и така в майтапи и закачки се върнахме към целта на събирането, а именно да се повеселим. Тогава някой отвори темата за компютрите и опита си с тях. Реших и аз да споделя моя. Питам ги:
    -Нали знаете какво е Копи/Пейст?
    Всички замлъкнаха и ме гледат къде невярващо, че им задавам такъв въпрос, къде неразбиращо. Една-две усти, пълни с мръвкалаци, благоволиха да се поинтересуват какво искам да кажа.
    -Аз ползвам компютри-продължавам аз, все едно не съм забелязал реакцията им-от десетина години. Преди 20 дена се научих да правя Копи/Пейст.
    Лек смях от двама-трима, останалите продължават да "набиват". Някой попита:
    -Как преди 20 дни бре?
    -Ми ей така. Преди 20. Айде 22 да са.
    -Е досега как си копирал?
    -Лесно. когато си харесах нещо и исках да го кача някъде, вземах лист и химикалка, преписвах текста и после го набирах там, където искам да го кача.
    Какво да ви кажа. Цялата маса ме зяпна и когато разбраха, че не се шегувам избухнаха в смях. Още ме базикат с copy/paste. Поне им оправих настроението.

П.С. Наистина преди няма и месец научих как се копира и пейства текст. Ама като ползвам комп само за най-общи неща... То и сто години така няма да науча нещо ново.

До: Copy/Paste

Направо ми олекна. И аз съм скаран с компютрите, ама... Кво ти пука, карай да е весело.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Колега, как не те мръзи да пииииииииишеш толкова, бре?

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
        Колега, как не те мръзи да пииииииииишеш толкова, бре?
        Сигурно го пейстнал от някъде

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
          Сигурно го пейстнал от някъде

Прилага наученото!

Коментар

Васко, бре, с това копи/пейст, не стига, че ни върза 15-ина човека на Старозагорските минерални, ами сега и целия форум...
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение

Прилага наученото!
              По необясними причини, на Севдо-disem и Йори им сервираха, макар че дойдоха доста след в ресторанта. Знаете ли тях как ги гледахме??!!! Туй пък ми е бедна фантазията да го опиша. А те нагли. Гледат ни и си облизват пръстите. Добре, че си тръгнаха. И сега ми се присмиват. Ма тя приказката, сит на гладен не вярва, е вярна.

П.С. Обаче пък техният хотел, дето спаха в него, се оказа по-гаден от нашия. Всичко се връща.

Коментар

Васко, а Ctrl+C , Ctrl+V какво беше
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

Айде, айде! Нали ви пратихме половин порция панирани кашкавалчета.
                  Иначе хотела ни беше същия като вашия. Ако слушаш Йори обаче имай предвид че на него са му необходими поне 15 звезди. И пак ще намери кусур!!! Универсално изказване, цитат: Тва е голем боклук! За нищо не става, мама му да ***!
                  Последно редактирано от disem; 17-04-08, 09:57.

Коментар

И да не мрънкате много, че чух Бай Вълчо си бил подал молбата да става отговорен модератор във форума
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                      Васко, а Ctrl+C , Ctrl+V какво беше
                      Това съм го чувал май, ама само с чуването съм си останал . Някакъв термин от информатиката май беше.

Как да натисна толкова много букви наведнъж, като чатя само с два пръста?!!! Я да видим колко ми трябват: Ctrl-дотук четири, после един пръст за + и един за C. Това прави шест пръста, които трябва да използвам наведнъж. УжасТ. Не е за мен.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                        Това съм го чувал май, ама само с чуването съм си останал . Някакъв термин от информатиката май беше.

Как да натисна толкова много букви наведнъж, като чатя само с два пръста?!!! Я да видим колко ми трябват: Ctrl-дотук четири, после един пръст за + и един за C. Това прави шест пръста, които трябва да използвам наведнъж. УжасТ. Не е за мен.
                        А бе Васе направо ще ме убиеш!Само 2 бутона са-на единия пише Ctrl,а другия е C.Натискаш първо Ctrl,след това C,после Ctrl и V.Я да не се отказваш така лесно..вярваме в теб!
                        Последно редактирано от Mimeto; 17-04-08, 21:55.

Коментар

Зависи кой "+" натискаш , ако е този до бекспейса, трябва да натиснеш и шифта, та стават 7 . На лаптопите например е само той .
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                            Зависи кой "+" натискаш , ако е този до бекспейса, трябва да натиснеш и шифта, та стават 7 . На лаптопите например е само той .
                            Ми аз съм с Пап Топ. Бахти. Седем пръста. Пак добре, че ги имам и не продавам дрога, че можеше и да ги нямам. Или да нямам ухо и да не мога да ви чувам аплодисментите.....за глупостите дето дрънкам.

Коментар

..... Питам ги:
                              -Нали знаете какво е Копи/Пейст?
                              ............. Преди 20 дена се научих да правя Копи/Пейст.
                              Лек смях от двама-трима, останалите продължават да "набиват". Някой попита:
                              -Как преди 20 дни бре?
                              -Ми ей така. Преди 20. Айде 22 да са.
                              -Е досега как си копирал?
                              -Лесно. когато си харесах нещо и исках да го кача някъде, вземах лист и химикалка, преписвах текста и после го набирах там, където искам да го кача.
                              Какво да ви кажа. Цялата маса ме зяпна и когато разбраха, че не се шегувам избухнаха в смях. Още ме базикат с copy/paste. Поне им оправих настроението............
                              Васко къде ти го роди това главата...
                              - за текста ясно...
                              -....а сега обясни как става Copy/Paste С картинките, тях как ги записваш (на мен са ми много трудни и отнемат много време)....
                              Land Rover Discovery:
                              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X