Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Влюбих се отново в първата си любов, сега да се развеждам ли…

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Влюбих се отново в първата си любов, сега да се развеждам ли…

Чудото се случи!
    Някога, много отдавана бях влюбен до уши, но не се получи… ако мога да се изразя така, обективни обстоятелства.
    По-късно срещнах една много подобна на първата любов, ухажвах я 6 месца, после бяхме заедно 6-7 години, но в живота стават и такива неща, разделихме се. Последва краковременна връзка със следващата, не беше нещо особено, но пък завърши трагично, тя почина, за да ме спаси...
    След това дойде Тя, с английски маниери, от тия които се привързват към теб и ти нямаш друга възможност, освен да им отговориш по същият начин… Не помня колко години сме с нея, както се казва, в радост и беда, погаждаме се, верна ми е, НО…
    Тези дни, един приятел дойде с неговата, незная как да я нарека, но много приличаше на първата ми любов… Не помня как съм я гледал, но това не можеше да не бъде забелязано. Той, приятелят явно ме разбра… нямаше нищо против да пофлиртувам дори с нея… И тогава се случи чудото, първата любов се върна, хей така сякаш отникъде. Със страшна сила, връхлетя ме като ураган… От няколко дни съм разсеян, не спя, не се храня. Ако случайно задремя, унесен в мечти по нея, тя неминуемо нахлува в съня ми…
    Да си влюбен е прекрасно, дори и когато не е споделено…
    Ще е моя!
    Знам го със сигурност, иначе не бих могъл да живея…

Дима, благодаря ти, че ми разреши да пофлиртувам с твоята Табуретка!
    Последно редактирано от giorgio; 03-02-08, 19:12.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

До: Влюбих се отново в първата си любов, сега да се развеждам ли…

Не е тя а той.
    И е само един.

Последно редактирано от kinex; 03-02-08, 19:11.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Чудото се случи!
      Някога, много отдавана бях влюбен до уши, но не се получи… ако мога да се изразя така, обективни обстоятелства.
      По-късно срещнах една много подобна на първата любов, ухажвах я 6 месца, после бяхме заедно 6-7 години, но в живота стават и такива неща, разделихме се. Последва краковременна връзка със следващата, не беше нещо особено, но пък завърши трагично, тя почина, за да ме спаси...
      След това дойде Тя, с английски маниери, от тия които се привързват към теб и ти нямаш друга възможност, освен да им отговориш по същият начин… Не помня колко години сме с нея, както се казва, в радост и беда, погаждаме се, верна ми е, НО…
      Тези дни, един приятел дойде с неговата, незная как да я нарека, но много приличаше на първата ми любов… Не помня как съм я гледал, но това не можеше да не бъде забелязано. Той, приятелят явно ме разбра… нямаше нищо против да пофлиртувам с нея… И тогава се случи чудото, първата любов се върна, хей така сякаш отникъде. Със страшна сила, връхлетя ме като ураган… От няколко дни съм разсеян, не спя, не се храня. Ако случайно задремя, унесен в мечти по нея, тя неминуемо нахлува в съня ми…
      Да си влюбен е прекрасно, дори и когато не е споделено…
      Ще е моя!
      Знам го със сигурност, иначе не бих могъл да живея…

Дима, благодаря ти, че ми разреши да пофлиртувам с твоята Табуретка!
      Развратник такъв ПРЕДАЙ СЕ НА ЖЕЛАНИЕТО /УРАГАНА/

Коментар

Напълно те разбирам! Действай смело и безотговорно! Нашият бивш съдружник Иван /знаеш го/ така се беше влюбил по едно време в едно колело /това не е майтап - беше бегач/, че даже залиня и отслабна. По събранията гледаше с едни занесен поглед и току се мяташе към прозореца на офиса с викове: "Вижте, това прилича на Колелото!" /главната буква не е грешка/. Тези истории обикновено приключват като всички нормални сватби - взеха се, три дена се ... и се веселиха и после всичко си тръгна по старому.

Коментар

То мъж бе срам ме е заради теб сега остава да напишеш, че и с ляв волан го искаш

Коментар

Брее, тя работата по сериозна се оказа отколкото предполагах. Добре че аз не съм се качвал на такава че тя твоята първа любов стана моя първа любов след теб.

Коментар

Първоначално публикуван от haki Преглед на мнение
              Развратник такъв ПРЕДАЙ СЕ НА ЖЕЛАНИЕТО /УРАГАНА/
              Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение

Не е тя а той.
              И е само един.
              Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
              То мъж бе срам ме е заради теб сега остава да напишеш, че и с ляв волан го искаш
              хех... сега и име ще ми излезе...

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Брее, тя работата по сериозна се оказа отколкото предполагах. Добре че аз не съм се качвал на такава че тя твоята първа любов стана моя първа любов след теб.
              Митак, бъди по дискретен де, остава и имена да започнеш да пишеш...

Коментар

То шега ама мен още ме е яд че се разделихме.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  То шега ама мен още ме е яд че се разделихме.
                  Яд те е, а.... а беше само бледо копие на ИСТИНСКАТА!

Коментар

РАЗВЕЖДАЙ СЕ

Коментар

вързах се - докато стигна до края (щото не гледам раздела), бях се налял със съчувствие
                      Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                        РАЗВЕЖДАЙ СЕ
                        Не се развеждай, тая си я остави, а другата си я вземи за любовница.

Коментар

Жоре, ако знаеш че и аз бих могъл да напиша почти същото...
                          Ето я моята първа...

После беше този хубавец...

После дойде този магистрален локомотив...

Ама първата любов все не ми даваше мира...Та накрая ето пак заедно

А ето ги тия двамата флиртаджии :
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение

А ето ги тия двамата флиртаджии :
                            Ама ти не ревнуваш ли поне малко?

Коментар

Ами как да ти кажа, радвам се че и други могат да я оценят по достойнство... Мисля че мъж на място трябва да е така и с жените...Иначе дай да си бушонирам окото на жената с един прав за да не я хареса някой?
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X