Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лов на бяла мечка без оръжие
Свий
X
-
До: лов на бяла мечка без оръжие
Не разбрах, темата за мечки ли е или за чукчи
На чукча подарили Камаз. След време го питат
-Чукча, как е Камаза?
-Камаз много хубаво. Седя си на топло и се возя, но нещо много бавно го теглят кучетата...Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Хора простете за "не хумористичния" отговор но говорим за върхов хищник - не вярвам, че някой от вас наистина си мисли, че това се спира с един изстрел от карабина... Не вярвам, че някой от вас ще е толкова глупав, да пробва реално лов на бяла мечка на средна дистанция - движат се с по 50-60 километра в час с плячка в челюстите. Тоя номер с китовите кости има и още един маааалък проблем - кита нещо не ги подарява на първия срещнат! Въобще може да се говори, че да се убива по този начин е нехуманно, но на хората там нещо не им се става храна за бели мечки и не им пука за съжденията в тази тема. Въобще изстреблението на белите мечки е нещо много тъжно, но това не е станало с тези капани - ескимостите са в хармония с природата и имат много твърди правила за лова - било на бели мечки, било на китове!
Коментар
-
Не знам за белите мечки, ама за чукчите знам и това:
Седят чукча и жена му.
Жената:
- Я, бял мъх лети…
Чукчата:
- Сняг се нарича.
Жената:
- Скоро железни птици ще прелетят.
Чукчата:
- Въртолети се наричат.
Жената:
- С тях ще дойдат хора… Теб ще те напият с огнена вода, дъщеря ти ще изнасилят, мен ще изнасилят, теб ще изнасилят…
Чукчата:
- Геолози, експедиция се наричат…
А иначе и така ги убиват:
Чукча отива на гости в съседното село при приятел. Пред иглуто на приятеля седи опната кожа от бяла мечка. Чукчата пита:
- Колко пъти стреля в него?
- Десет!
- А, колко пъти го уцели?
- Нито веднъж!
- Е, от какво умря?
- От смях!Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Не беше ги спасил... беше правил опит да и ги прави!Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение...аз гледах как преди това носеше мед на един дървар, задето и спасил малките...
Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Темата е толкова стара, че взехте да се повтаряте:
Това е от първа страница.Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеАз пък знам, че е носила мед на дъваря, ама не защото и спасил малките, а защото опитал да и ги направи...
Умрях от смях докато я прегледам цялата.

Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Коментар
-
Изобщо нямах спомен, че съм отговорил каквото и да е било, обаче явно не съм си променил нито мнението, нито стила...
П.П. В момента се е заформила пак една подобна тема, ама не за мечки, а за змии...Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Коментар
-
Къде се зарови в прахта бре? Лелееее, това го бях забравил, пак се посмях едно хубаво.....Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеНе беше ги спасил... беше правил опит да и ги прави!
LZ1PER
Коментар
-
До: Лов на бяла мечка без оръжие
Ако все пак бялата мечка ви настигне трябва да има вариянт и за спасение на собствената ви кожа--ето един:
Мажите се със пресни изпражнения
,лягате на земята и се правите на умрял без да дишате.
Не се чудете откъде ще намерите изпражненията ако ви настига бяла мечка ще има в изобилие.

[B][I][U]Ако някои се опита да те засенчи остави го да слънчаса[/U][/I][/B]
Коментар
-
Хах, не знам защо му се вържат на тоя със змиите.Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеИзобщо нямах спомен, че съм отговорил каквото и да е било, обаче явно не съм си променил нито мнението, нито стила...
П.П. В момента се е заформила пак една подобна тема, ама не за мечки, а за змии...
Отдалеч се вижда че е зевзек ама хората му се вържат и му отговарят едни сериозни работи , мале, чак ме досрамява...
Коментар
-
До: Лов на бяла мечка без оръжие
К'ъв срам, бре Тишо, под масата съм, текат ми сълзите от смях... еле като го посъветваха да си сложи стоманена мрежа, та да не влезе бялата мечка от тази тема...
Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар