Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лов на бяла мечка без оръжие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: лов на бяла мечка без оръжие

Аз пък знам, че е носила мед на дъваря, ама не защото и спасил малките, а защото опитал да и ги направи...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Аз пък знам, че е носила мед на дъваря, ама не защото и спасил малките, а защото опитал да и ги направи...
      Да giorgio, попринцип е така, но аз се опитах да го перефразирам, нали все пак е детски анимационен филм и е трудно смилаемо от децата, а и носи много последващи въпроси
      LZ1PER

Коментар

филма не беше детски. има и такъв разказ. опитвах се само да бъда полезен. не съм очаквал толкова безпричинна злоба. всичко хубаво

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
          филма не беше детски. има и такъв разказ. опитвах се само да бъда полезен. не съм очаквал толкова безпричинна злоба. всичко хубаво
          Няма никаква злоба Борко. Това е просто един разказ, който въобще не може да се вземе на сериозно, не разказа, а начина на убиване на мечката.
          LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение

А аз да питам някаква вариация на по-горе описаното може ли да служи и за кафеви мечки? Че не съм попадала на такъв филм...пък и нещо не си помня паролата за Арена..
            Не, докато занесеш замръзената китовата мас до кафявата мечка тя се разтопява и китовите кости ти късат джобовете .
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
              Не, докато занесеш замръзената китовата мас до кафявата мечка тя се разтопява и китовите кости ти късат джобовете .
              Да точно така е , защото се изправят от топлината, не гледаш ли какво е написал колегата по-горе. Ей, ти па какъв въпрос извади , темата е за лов на бяла, а не на кафява мечка, ако те интересува за кафявата си пусни нова тема с подходящо заглавие. Стига си спамила тази
              LZ1PER

Коментар

Борко, злоба няма.
                Обаче и да се полезен няма как да стане.
                Ако, някой е толкова луд да пробва е почти сигурно, че ще бъде изяден.

Коментар

Ей Пепи какъв си лош...
                  Мен ме интересува само кожата на кафявата мечка пуФкава ли е? Ако не е, хич не ми и трябва да я трепя мечката...

п.п.Как бе jimmy?! Тя мечката след толкова китова мас няма да е гладна
                  Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                  A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
                    Бокрко , пич , не се сърди - никой не е искал да те засегне нещо. Просто при това сивото време навън използваме всеки шанс да се посмеем , да живнем малко. Ако съм те засегнал , извинявай.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                      Ей Пепи какъв си лош...
                      Мен ме интересува само кожата на кафявата мечка пуФкава ли е? Ако не е, хич не ми и трябва да я трепя мечката...

п.п.Как бе jimmy?! Тя мечката след толкова китова мас няма да е гладна
                      Ох на батяяяя... Знайш ли ква е пуФкава кожичката й , ммм.... Пред горящата камина в зимна вечер , с бутилка Джак и само по кожа.... Може да ме пробваш "гладен" ли съм...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                        Ох на батяяяя... Знайш ли ква е пуФкава кожичката й , ммм.... Пред горящата камина в зимна вечер , с бутилка Джак и само по кожа.... Може да ме пробваш "гладен" ли съм...
                        Яяя някой е разбрал предназначението на мечата кожа
                        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                        A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                          Лелеее, ти се се разгонил бе колега
                          LZ1HKW
                          Реглаж на преден и заден мост
                          My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                            Лелеее, ти се се разгонил бе колега
                            Мммне , само мечтая на глас...

Коментар

Да не отваряме нова тема, тук ще обясня как се лови кафява мечка:
                              Необходим инвентар - парче шперплат с размери 2х2 метра, с отвор в средата колкото баскетболна топка и тесла.
                              Начин на действие - заставате срещу мечката, показвате си главата през отвора в шперплата и започвате да и се плезите, за да я ядосате. Мечката се изправя и връхлита върху шперплата с извадени никти. Забива нокти в шперплата... от вас се иска с теслата да ги "зачеканите" бързичко.
                              Успех!
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Леле хора вие как го подкарахте скоро ще изнамерите и начин да убиеш глиган с клечка за зъби и тогава току виж сме написали наръчни как да убием дзвер с подръчни средства.
                                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                                тел.088четири 9едно9 4нула4
                                -------------------------------------------------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X