Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Първоначално публикуван от 6traka Преглед на мнение
    Напълно си е 4х4 и блокаж на 4те.
    Колега пусни му едно видио.
    Че този кадето те пита дали е 4х4 е депотата ДелияВ Пеевски и да му обесняваш няма да те разбере
    Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      С какво задвижваш задните колела, че съм пропуснАл нещо?
      С вериги. Не следиш темата.

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          С вериги. Не следиш темата.
          И ти си пропуснал..

Коментар

Браво!
            Сега ако дадеш и някой клип как се движи в снега, ще е чудесно!
            Поздравления за мерака!

Коментар

Моментът на паленето като шумов фон ми припомни палене на студен танков двигател....
              Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
              Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Евала колега.
                Имам спомен още при откриването на Горубленската борса за коли, доста години назад, гледах Вартбург, направен 4х4.
                Но детайли тогава не ме вълнуваха и не го разгледах обстойно.
                Човекът продавач си го беше сам сътворил.....
                Още веднъж браво.
                Поздрави!
                VITARA, SAMURAI
                FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                RENAULT ESPACE QUADRA
                ...и едно сивикче за града...

Коментар

Малииии. То са тръбички, то са ламаринки, то са вериги.😲 Ма това с блокажите не го разбрах. Сигурно щот съм проЗ инжеЛер.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Че той блокажа е най лесен бе колега.....
                    Просто липсва диф....
                    Поздрави!
                    VITARA, SAMURAI
                    FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                    RENAULT ESPACE QUADRA
                    ...и едно сивикче за града...

Коментар

Печелиш 'Златен волан", дай още някоя демонстрация!

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                        Малииии. То са тръбички, то са ламаринки, то са вериги.😲 Ма това с блокажите не го разбрах. Сигурно щот съм проЗинжеЛер.
                        Ти..щот гн .Инжиниерр..се занимава с критика..си изтървал темата за блокажите..ама не ти и треее...ти знаш повече..ама да критикуваш.нищо..лично.

Коментар

Щрака-с трабанта караш там където и с най-обикновена лека кола ще се кара, без даже да забуксува, та ако ще и БМВ да е.
                          На мен ми е интересно как ще се представи в някое дере, с бабуни, да прескочи някое паднало дърво, минаване през вада с вода, ей такива работи...
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Малииии. То са тръбички, то са ламаринки, то са вериги. Ма това с блокажите не го разбрах. Сигурно щот съм проЗ инжеЛер.
                            На времето като решили да продават Трабант в щатите. Отговор -макета е одобрен изпращайте колата.
                            Все отнякъде трябва да се почне.
                            На създателя от мен едно "браво" ,най малко за желанието да направи нещо със собствените си ръце.

Коментар

Ти..щот гн .Инжиниерр..се занимава с критика..си изтървал темата за блокажите..ама не ти и треее...ти знаш повече..ама да критикуваш.нищо..лично.
                              Мога да критикувам, защото искам или не, съм прочел поне един кубически метър (нямам представа дали знаеш какво значи) техническа литература. Без да обиждам някои, но не е нормално да се поощрява подобно МАЛОУМИЕ!
                              За нормални опити да се постигне технически напредък с минимални средства, базиран на поне минимални знания ОК!!!
                              Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 18-01-17, 19:43.
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Мога да критикувам, защото искам или не, съм прочел поне един кубически метър (нямам представа дали знаеш какво значи) техническа литература. Без да обиждам някои, но не е нормално да се поощрява подобно МАЛОУМИЕ!
                                За нормални опити да се постигне технически напредък с минимални средства, базиран на поне минимални знания!!!
                                И да и не.
                                Ако имахме нормална нормативна уредба и можеше да се регистрират самоделки щеше да има и сито. Сега и тия правени с акъл и тия с двата леви крака са еднакво незаконни и хората творят ли творят глупости щото няма как да направят разликата.
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X