Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
    Просто е по-твърдоглав дори и от Кольо.
    Няма такива
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Аз пък му се кефя че още е жив и здрав и предлагам да пише тук поне по веднъж на две седмици да не го мислим толкова.
      Не можеш да накараш Лукас да прави "Дързост и красота"...
      Иначе и аз се кефя че е жив и здрав,и още повече се кефя на ината му...
      Те,и братя Райт не са полетели от първия път...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        На трупчета изглежда добре, ама ако се завреш в някои гадни коловози, или легнеш по корем в някоя мазна кал-тези дългите вериги отдолу(дето предават към задния мост) ще се скапят.
        Измисли им ако не някакво затваряне в кутия, поне защита-да не опират в земята ако легне машината по корем.

И чакаме тестове на сериозен терен, в снега може и с лека кола с вериги.
        Отдавна всички въртящи се части вериги ремъци карета са защитени с предпазители.Проета е към края си.Останаха да се сложат калници..раздувки..А тези дето ме упрекват още повече ме насърчават..Поздрави..

Коментар

Първоначално публикуван от 6traka Преглед на мнение
          https://m.youtube.com/watch?v=996GLwnF1iY Имаше и тест драйв,няколко пъти.Утре ще е в снега,чакам да натрупа.
          Разгеле
          един човек дето няма спирачки откъм прогрес . Честита нова година приятелю .
          Чакаме резултати - снимки и клипчета .
          Успех от мен !

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
            Продължавам да твърдя, че това творение е малоумно на всички нива. Като почнеш от захвата на джантите и стигнеш до системата за задвижване.
            Нормално е преди да стане писатель, чукчи да почете, мъничко поне.
            И аз не разбирах цялата работа ама ми просветна.

Ако гледаш на конструкцията като решение на инженерна задача е ясно че не струва. Но можеш да я разглеждаш и като изящно изкуство. В този случай е само въпрос на вкус.

Коментар

Чакам с нетърпение реалните тестове, виждам че са вложени много човекочаса труд и творчество, конструкцията ми напомня на голям часовников механизъм, ясно е че ще се движи при не-екстремни условия, кефя му се повече на многото задвижващи колелца, механизми, вериги и т.н. отколкото за проходимост

Коментар

Задното на ремъчна предавка ли е или само на мен ми се привижда ? На верига е...гледах по-внимателно.
                Последно редактирано от бат'Марто; 03-01-16, 20:14.
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Като гледам зелената трева от клипа сигурно трансформъра в момента вади колите от преспите в Севлиево.
                  Land Rover Discovery II, V8 4.0
                  VW Golf VI variant
                  Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Чудо, евала.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      ... можеш да я разглеждаш и като изящно изкуство. В този случай е само въпрос на вкус.
                      Толкова не мога да пия.
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                        Чудо, евала.
                        учИ се.
                        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от 6traka Преглед на мнение
                          ..А тези дето ме упрекват още повече ме насърчават..Поздрави..
                          Е те такива хора най ме кефят-,слушат всички, но от своя не се делят и пробите не ги броят
                          Правят каквото решат,пък да става каквото ще и когато всички са на "опъки" те са на "терсене".
                          Колега и аз следя с интерес резултата от положения труд!!!!!!!!!

Коментар

Очаквам с нетърпение да видя това чудо как се държи в снега!
                            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
                              Е те такива хора най ме кефят-,слушат всички, но от своя не се делят и пробите не ги броят
                              Правят каквото решат,пък да става каквото ще и когато всички са на "опъки" те са на "терсене".
                              Колега и аз следя с интерес резултата от положения труд!!!!!!!!!
                              Еееее , един път да съм съгласен с теб.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20160105_141550.jpg
Прегледи:1
Размер:155.9 КБ
ID:5697840Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20160105_141536.jpg
Размер:129.6 КБ
ID:5697841Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20160105_135514.jpg
Размер:94.1 КБ
ID:5697842Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20160105_134114.jpg
Размер:114.7 КБ
ID:5697843Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20160105_133802.jpg
Размер:103.9 КБ
ID:5697844Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20160105_133712.jpg
Размер:120.7 КБ
ID:5697845Тези дето критикеваха по после да затаят дъх и да гледат клип..как по тяхната логика машината няма да я бива..

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X