Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП
Свий
X
-
От: ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеАз пък му се кефя че още е жив и здрав и предлагам да пише тук поне по веднъж на две седмици да не го мислим толкова.
Иначе и аз се кефя че е жив и здрав,и още повече се кефя на ината му...
Те,и братя Райт не са полетели от първия път...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеНа трупчета изглежда добре, ама ако се завреш в някои гадни коловози, или легнеш по корем в някоя мазна кал-тези дългите вериги отдолу(дето предават към задния мост) ще се скапят.
Измисли им ако не някакво затваряне в кутия, поне защита-да не опират в земята ако легне машината по корем.
И чакаме тестове на сериозен терен, в снега може и с лека кола с вериги.
Коментар
-
Първоначално публикуван от 6traka Преглед на мнениеhttps://m.youtube.com/watch?v=996GLwnF1iY Имаше и тест драйв,няколко пъти.Утре ще е в снега,чакам да натрупа.
един човек дето няма спирачки откъм прогрес . Честита нова година приятелю .
Чакаме резултати - снимки и клипчета .
Успех от мен !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеПродължавам да твърдя, че това творение е малоумно на всички нива. Като почнеш от захвата на джантите и стигнеш до системата за задвижване.
Нормално е преди да стане писатель, чукчи да почете, мъничко поне.
Ако гледаш на конструкцията като решение на инженерна задача е ясно че не струва. Но можеш да я разглеждаш и като изящно изкуство. В този случай е само въпрос на вкус.
Коментар
-
Чакам с нетърпение реалните тестове, виждам че са вложени много човекочаса труд и творчество, конструкцията ми напомня на голям часовников механизъм, ясно е че ще се движи при не-екстремни условия, кефя му се повече на многото задвижващи колелца, механизми, вериги и т.н. отколкото за проходимост
Коментар
-
Като гледам зелената трева от клипа сигурно трансформъра в момента вади колите от преспите в Севлиево.Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение... можеш да я разглеждаш и като изящно изкуство. В този случай е само въпрос на вкус."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеЧудо, евала.Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
Първоначално публикуван от 6traka Преглед на мнение..А тези дето ме упрекват още повече ме насърчават..Поздрави..
Правят каквото решат,пък да става каквото ще и когато всички са на "опъки" те са на "терсене".
Колега и аз следя с интерес резултата от положения труд!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнениеЕ те такива хора най ме кефят-,слушат всички, но от своя не се делят и пробите не ги броят
Правят каквото решат,пък да става каквото ще и когато всички са на "опъки" те са на "терсене".
Колега и аз следя с интерес резултата от положения труд!!!!!!!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар