Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За Мъжа и Жената

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За Мъжа и Жената

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
    За кое бре Виве? На село казват "Беганьето е срамно, ама сигурно". Да, ама мене ако ме подгони някоя "кака" ич даже нема да бегам. Па и не само аз де. Я има 0,1 % от мъжете (ако са истински де) дето да избягат, я не.
    А, не така, зависи си къф крокодил е ))))
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      А, не така, зависи си къф крокодил е ))))
      Нема крокоди. Да нема после при Свети Петър да не достига една?! Има малко пиене. Е верно, че ако се наложи много да се пие после може и да не стане нищо, ама требе да се рискува пък!
      п.п.Между другото така се и определя степента на пиянство. Преди да почнеш да пиеш се оглеждаш за най-грозната. Когато почне да ти харесва, значи си се напил!!
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

За кое бре Виве? На село казват "Беганьето е срамно, ама сигурно". Да, ама мене ако ме подгони някоя "кака" ич даже нема да бегам. Па и не само аз де. Я има 0,1 % от мъжете (ако са истински де) дето да избягат, я не.
        Е или аз съм в голяма грешка, или съм голем крокодил, или не съм попадала на истински мъже, или познавам всичките 0,1%
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Нема крокоди. Да нема после при Свети Петър да не достига една?! Има малко пиене. Е верно, че ако се наложи много да се пие после може и да не стане нищо, ама требе да се рискува пък!
          Заеби ама веднъж до таково нещо се събудих и от тогава не пия )))))))
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
            .......... не съм попадала на истински мъже............
            Те това е истината. Лигльовци не се броят.
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Крокодил живее у всяка жена и е въпрос на наблюдателност да го забележиш от пръв поглед и зад грима, и зад фотографията в невръстна възраст. Важно е човек да има подход, а то може и да не остави поколение.

Коментар

Темата беше малко по-друга и за това се опитах да обясня простичко какво точно искат голяма част жените. Ама вие пак се отприщихте в посока да мерите кои са по-големи крокодили.

Коментар

Щото не те гонила дойче крава дето едното й бедро колкото мойте двете !
                  По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                    Темата беше малко по-друга и за това се опитах да обясня простичко какво точно искат голяма част жените. Ама вие пак се отприщихте в посока да мерите кои са по-големи крокодили.
                    Интересно. Аз мислех, че говориш за себе си само - и чакахме да се съберат и други мнения.

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
                      Щото не те гонила дойче крава дето едното й бедро колкото мойте двете !
                      Несериозни оправдания са това.

Допустимо е жената да е до 2.5 пъти по-тежка от мъжа. Или обратното. По-натам вече е вредно за здравето на единия от двамата.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

Допустимо е жената да е до 2.5 пъти по-тежка от мъжа. Или обратното. По-натам вече е вредно за здравето на единия от двамата.
                        Ясене , заповядай на гости да видим какво можеш . Разходите при успех са за моя сметка , ако не успееш ти си плащаш . Съответно аз избирам индивида . Искам само информация за килограмите ти да не избера нещо много по- тежко . За по -леки няма голям избор . Един познат който живее от доста време тук ме съветва да не се заглеждам докато са във водата на басейна и преди да излязат от колите щото стават много големи грешки .
                        По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Ако се върнем на темата, дето жената си плаща за брака със сех, а мъжа за сеха с брак, каква е постановката когато единия или и двамата почнат да си търсят сеха навън след години. Де'факто и двамата не изпълняват сделката. И к'о правим, единия почва да си плаща за брака с гладене на ризи и чорапи, а другия - да си оставя заплатата вкъщи.

Въобще гледа ли се като на пазарна икономика, става грозна гледка
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Интересно. Аз мислех, че говориш за себе си само - и чакахме да се съберат и други мнения.
                            Когато говоря за себе си само, го формулирам достатъчно ясно, че да не се обърка никой, тълкувайки написаното.

Коментар

Леле !!! Ти уби всичко детско в мен - т.е. аз съм 90 кг балкански субект, значи идеалната жена за мен трябва да е поне 200 кг , обаче ако е обратното т.е тя да е 45 кг, значи некъде в средношколския курс трябва да я търся пък там е прокурорски опасно място за търсене на съпруга.

Затова аз оценявам булките по приказката, ако има за какво да си говорим и общи теми, значи може и връзка да започнем

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
                                Ясене , заповядай на гости да видим какво можеш . Разходите при успех са за моя сметка , ако не успееш ти си плащаш . Съответно аз избирам индивида . Искам само информация за килограмите ти да не избера нещо много по- тежко . За по -леки няма голям избор . Един познат който живее от доста време тук ме съветва да не се заглеждам докато са във водата на басейна и преди да излязат от колите щото стават много големи грешки .
                                Сега си имам жена и въпросът не ми стои. Но да откажа на жена, само защото е дебела или не умее да се гримира - Ъ?
                                И не, не съм казал че някой друг може да избира.

Иначе имам хубаво обяснение по въпроса, взето от една книжка и леко перефразирано:
                                Искаш да имаш всяка жена? Може, но това си има цена. А цената е, да имаш всяка жена.
                                Последно редактирано от Ясен; 30-07-12, 18:22.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X