БАБА НЕТКА: Чатке, как си ма, какво праят децата? БАБА ЧАТКА: Аа, не съм ги чула ...още днес. Сутринта само си проверих пощата, ама после имах работа. Трябваше да рефрешна кочината на прасето и да изхвърля рисайкъл бин-а. Цял ден сърфирам по двора. Ама надвечер ще си пусна скайпа и ще си чатна с моите. БАБА НЕТКА: Ааа, добре ще направиш. Аз пък днес цял ден стоя на компа. Трябваше да даунлоудна ябълките от градината на двора и да максимизирам жилетката на дядото, че му е утесняла. Ама намерих едно място в нета, дека дават голи юзъри. Червих се, червих се, ама три часа ги гледах! БАБА ЧАТКА: Ауу, Нетке. Ми да ми пратиш линк у скайпа, че да ги видя и аз. От момиче гол юзър не съм виждала! Дядото вече за нищо не става. Съвсем му се е разхлопало флопито и Рамът не му стига. А да не говорим, че хард дискът му вече изобщо не е хард.....
Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.
Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Не е виц, ама онзи ден писах един рест. Та разглеждам аз схемата на идващия json и в него параметър Gender: string,
Много тривиално поне до преди 2 год., но сега се замислих сериозно.....в базата какво поле да отварям....булеан ли...енум ли.......
Най-добре масив щооотоо е въпрос на време да има повече от 1 пол позволен. От друга страна е голяма радост да направиш масив в някои популярни бази, та ще има още един повод за псуанье.
Подкрепям! Даже да има отделен лист кога-какъв. Напр.сутрин, до 10:31 мъж, после до 17:00 друго, и след това, до сутринта, трето.
За по-сигурно, слагайте го complex. Реалната част за физиологичната обезпеченост, комплексната за това за какво се мисли. Че на скоро чух за случай, в който пациент отказва преглед на простата, щото му се струва че не го касае, ама после (след влошаване) завежда дело за небрежност, че доктора не си бил свършил работата с диагностиката...
Коментар