Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли някой от Мартиново?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Има ли някой от Мартиново?

Е, то няма как да е същото, че е запустяло това е сигурно. Ама ми се искаше да имам контакт с някой местен да ни води. А и ще трябва да мислим къде да се отседне за нощувки. Съмнявам се да има хотел . Но сигурно трябва да има хижа наблизо. То на мене не ми пречи и някой от селото да ни прибере за 5-6 дена, ще изкара една заплата човека.
    Последно редактирано от мишоци; 08-08-10, 01:42. Причина: допълнение
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
      Е, то няма как да е същото, че е запустяло това е сигурно. Ама ми се искаше да имам контакт с някой местен да ни води. А и ще трябва да мислим къде да се отседне за нощувки. Съмнявам се да има хотел . Но сигурно трябва да има хижа наблизо. То на мене не ми пречи и някой от селото да ни прибере за 5-6 дена, ще изкара една заплата човека.
      Мишо, в Чипровци има много хотели и къщи за отдих. Преди време там беше срещата на клуб УАЗ и се качвахме до границата със Сърбия. Изкарахме два прекрасни дни благодарение на Дани от Чипровци. Кажи кога мислиш да направите разходката?
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

има и много добри моми в Чипровци , имам доста спомени от там
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Мишо, виж тук! Имаше и хотели. Поздрави!
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Опа, сега виждам темата!
            Мартиново е на 4 км. от Чипровци! В Чипровци има няколко хотелчета, къщи за гости и механички! От Чипровци съм аз и Дани!
            Потърси темата за разходката на УАЗ клуба - има много снимки и информация!
            За съжаление момите под пенсионна възраст вече са рядкост в региона!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Момци, благодаря ви от сърце, чудесни сте! За да не създавам работа на модераторите няма да цитирам всеки поотделно, ами ще се опитам да обобщя -
              1. Колега dragomir_68, значи тебе задължително ще те взема за компанията, а и си личи, че познаваш района, ще ни водиш, считай, че съм те писал, идваш с нас! Сега кога точно ще бъде разходката това още незнам, но както отиват нещата най-вероятно ще е някъде през октомври. Истината е, че тогава ми изтичат личната карта и БГ шофьорската книжка, трябва да ги сменям и ще съчетая процедурите в КАТ и 5-то РПУ в София /ако не се лъжа личните карти и паспортите ги правеха в РПУ-то, нали / с денонощни разходки из Балкана и вино с мезета с всички вас, ПРИЯТЕЛИ! И без друго смятам да направя една незабравима Мега-сбирка на всички от ОффроудБългария при Стария - Тони Илиев. Искам ви всички там, усмихнати, весели и ама много да ви се пие червено вино и да обичате пържоли на скара, шишчета, наденички и котлети!
              А иначе за Мартиново мисля, че ще е по-добре да са наеме къща за няколко дни, пък даже и да е в Чипровци, няма проблем.
              2. Юли, и ти си с нас, аз много обичам да слушам хубави истории, които ме държат в напрежение. Ще разказваш.
              3. Колега edoors, да ти кажа снощи търсих темата и неможах да я намеря, незнам умора ли беше, или какво, но не успях. Сега ти ми помогна и ще я изям ''с кориците'', благодаря ти! И тебе ще те вземем на Мартиново.
              4. Колега Skorpion_BG, значи няма как да си от региона и да минем без теб, просто няма как. Идваш и ти на разходка и луканка!
              5. Абе, момчета, кажете, бе, верно ли в Чипровци момичетата са хубави като Камелия? Абе моя Ангел-Хранител разказва, че като били на заставата в Мартиново направо пощръклявали ! На всичкото отгоре хората като минавали през портала /нали е гранична зона и се минавало с открит лист/ и си оставяли паспортите при тях. Та нали там са /бяха/ записани децата под 16 години. И казва, че все щерки имали, по 3, по 4. От хубави по-хубави. Верно ли е бе, а кажете !

ПП. - Старо, ти не си писан, братко, ти направо си абониран за моите мероприятия .
              Последно редактирано от мишоци; 08-08-10, 21:12.
              Само DIESEL !!!

Коментар

при мен имаше 5-6 сервитьорки от Чипровци , Камелия е познавам от свадби и кръчми , наистина е страшно сладка , говоря като малка , втория и баща също го познавам тои пее страхотно има невероятен глас , пее сръбси песни
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

С теб сме Мишо Дани от Чипровци има всякакви 4х4 машини за балкана и той ще ни бъде водач Аз ще бъда с една скромна УАЗка и ако е станало виното ще нося една тубичка

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                    при мен имаше 5-6 сервитьорки от Чипровци , Камелия е познавам от свадби и кръчми , наистина е страшно сладка , говоря като малка , втория и баща също го познавам тои пее страхотно има невероятен глас , пее сръбси песни
                    Стига бе, Юли, еееееееееееее, 'начи, как се живее така!
                    Само DIESEL !!!

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                      С теб сме Мишо Дани от Чипровци има всякакви 4х4 машини за балкана и той ще ни бъде водач Аз ще бъда с една скромна УАЗка и ако е станало виното ще нося една тубичка
                      Братче, недей да скромничиш, УАЗ-а е велика машина, същата като твоята я имах в Божурище, бях линейкаджия в поделението, велик автомобил!
                      Важно е да имаш голямо сърце за компанията и приятелите, другото е ала-бала.
                      Последно редактирано от мишоци; 08-08-10, 21:25. Причина: правопис
                      Само DIESEL !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                        За "втория баща" на Камелия ще ти разправям като се видим!
                        Все пак ми е братовчедка, знам някой неща!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                          За "втория баща" на Камелия ще ти разправям като се видим!
                          Все пак ми е братовчедка, знам някой неща!
                          не съм сигурен , но мисля че се казва Сашко , пее , ако става въпрос за него и на мен не ми се види читав

Коментар

Стига бе, Юли, еееееееееееее, 'начи, как се живее така!

http://vbox7.com/play:70b207b3

поздрав за теб

Коментар

Братче, недей да скромничиш, УАЗ-а е велика машина, същата като твоята я имах в Божурище, бях линейкаджия в поделението, велик автомобил!
                              Важно е да имаш голямо сърце за компанията и приятелите, другото е ала-бала.
                              Мишо, аз имам джип УАЗ и ГАЗ 69 и ще дойда с един от тях. За компанията проблеми няма като се съберем ще видиш

Коментар

Изчетох цялата тема...от къде тръгна пък до къде стигна...
                                Значи, не е лошо първо да осигурите чипровските моми, другото само ще се организира около тях..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X