Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли някой от Мартиново?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли някой от Мартиново?

Търся връзка с някой от Мартиново, община Чипровци. Моят Ангел-Хранител е служил някога там на заставата. По цял ден ми разказва страхотни истории и приключения, вече не издържам, пощурях, и сега съм решил в най-скоро време като си дойда в България да натоваря джипа с наденици, луканки, мастика и айде в Балкана.
    Откакто той е служил там, обаче, са минали доста години и май като идем на място сигурно ще гледаме като овце в календар.
    Та реших да пусна темата, пък дано излезе някой колега от района, знаеш ли? Определено ще ни трябва някой тамошен да ни разведе из района и да сподели с нас благината на мезето и дамаджаната .
    А и не на последно място, чУвал съм, че в района има много сладки мадами, което пък ме мотивира двойно .
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

От: Има ли някой от Мартиново?

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
    А и не на последно място, чУвал съм, че в района има много сладки мадами, което пък ме мотивира двойно .
    Не само в района,като се върнеш в България гаранция,че няма да видиш грозна жена никъде доказано,че нашенките са най-красивите жени.И ако си ерген или не си,пази се да не хлътнеш здраво,че да забравиш за Франция.
    JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Кога е служил там твоя ангел-хранител?.....кои години?

Заставата отдавна я няма......било каквото било!Аз съм служил в Първи Граничен през 1988-1990.....Наистина страхотна природа.....и сега се надямам да е същата......по мое време Ранчински беше командир на заставата......затова питам кога е бил твоя Ангел там?!
      Последно редактирано от Goblin; 07-08-10, 19:54.

Коментар

Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнение
        Служил е там 1985 - 1987. Уволнил се е 12/1987.
        Само DIESEL !!!

Коментар

Току-що Ангел-Хранител ми каза, че Валентин Ранчински му е бил командир и не го е пускал отпуска цели 22 месеца.
          Само DIESEL !!!

Коментар

Заставата отдавна я няма......било каквото било!Аз съм служил в Първи Граничен през 1988-1990.....Наистина страхотна природа.....и сега се надямам да е същата......по мое време Ранчински беше командир на заставата......затова питам кога е бил твоя Ангел там?!
            Чакай , сградата ли я няма, или?
            Само DIESEL !!!

Коментар

Е Аз съм бил в района след това......бях на друга застава и поддържам връзка с хора от региона....Всичко е западнало,но това не ще ти пречи ако пожелаеш да отидеш там.Ще изскараш незабравими моменти-ще се насладиш на страхотна природа а и ако си със страхотна компания....приживяното.....ще остави ярък отпечатък в съзнанието ти.Пожелавам ти го съвсем приятелски-нищо няма да загубиш-само ще спечелиш да разгледаш Мартиново и околията.Съжалявам,но аз имам само желание да се върна там.....възможност за момента...не! Има много места в района ,които са в съзнанието ми.....прекрасна природа-прекрасни хора.Иди,виж и ще се убедиш!

Коментар

Чакай , сградата ли я няма, или?
                Сградата навярно е там.....можеш да видиш чрез Google Earth.....там е,но всичко е изоставено от бившите Гранични войски......сега така е и на "Залп" и на "Панама"....и навсякъде.......за съжаление!

Коментар

Току-що Ангел-Хранител ми каза, че Валентин Ранчински му е бил командир и не го е пускал отпуска цели 22 месеца.
                  Мен не ме пуснаха.....23

Коментар

Кажи на Приятеля се,че мога да му дам телефона на Гринго....ако поиска....той знае кой е Гринго!

Коментар

Мен не ме пуснаха.....23
                      Не е проблема бил в Ранчински....проблема е бил или във Витков или в Георгиев след това.......много поздрави на Ангела ти и му кажи,че му целувам ръка!

Коментар

Той ще знае защо.......заради това,че е бил в 56420......

Коментар

Търся връзка с някой от Мартиново, община Чипровци. Моят Ангел-Хранител е служил някога там на заставата. По цял ден ми разказва страхотни истории и приключения, вече не издържам, пощурях, и сега съм решил в най-скоро време като си дойда в България да натоваря джипа с наденици, луканки, мастика и айде в Балкана.
                          Откакто той е служил там, обаче, са минали доста години и май като идем на място сигурно ще гледаме като овце в календар.
                          Та реших да пусна темата, пък дано излезе някой колега от района, знаеш ли? Определено ще ни трябва някой тамошен да ни разведе из района и да сподели с нас благината на мезето и дамаджаната .
                          няма човек който е служил на границата да не е преживял интересни моментимеко казано.Аз бех фингер на седма от ГоцеДелчевския отряд79---81Като заговоря с некой и усетя нещо странно почти винаги разбирам че е служил на границата.Тая служба те променябез да усетишТая слободия на заставаджийския живот я няма в поделенията из страната.Да се напиеш и да си стреляш за кеф у въздуха къде това ше стане.Аз имах над стотина мои си патрона лични собствени да не стреляш от сивите нарядаджийските че ше има бой по репата

Поздрави на тебе и на Ангела ти
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Има доста хора от региона. Имаше тема "среща на клуб УАЗ и приятели" в Чипровци.
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Не знам за тази застава, но преди време минахме с колеги от форума през въх Ком и от застава Сребърна беше останал един озъбен, оглозган скелет. Тъжна гледка, а това беше една от най-хубавите застави на видинският отряд. Пълна разруха е горе. Снимах я и после като гледах снимките ми стана мъчно и я изтрих. Не вярвам и на Мартиново да е по-различно.
                              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X