От: Зимата ми липсва ужасно
Ами тука ония дни валя сняг по планините.
Още чакаме лятото да идва.
					Ами тука ония дни валя сняг по планините.
Още чакаме лятото да идва.

Ако има и кой да ги плаща, ще е чудно.

Ако има и кой да ги плаща, ще е чудно. Много ми се участва в спасителна акция през зимата.
 Много ми се участва в спасителна акция през зимата.

! Добра вечер, драги колега и задочни /засега/ приятелю! Радвам се, че те срещам и горещо се надявам да се видим и черпим на истинско, а не само на ужкимско
! Добра вечер, драги колега и задочни /засега/ приятелю! Радвам се, че те срещам и горещо се надявам да се видим и черпим на истинско, а не само на ужкимско  !
! . Още от малко дете обожавам зимата - чисто, тихо, мразовито ............ от мъничък се заглеждах по УаЗките и си мечтаех как един ден като порасна ще имам джип с пушка и радиостанция
. Още от малко дете обожавам зимата - чисто, тихо, мразовито ............ от мъничък се заглеждах по УаЗките и си мечтаех как един ден като порасна ще имам джип с пушка и радиостанция  , ще обикалям в студените нощи из планината и ще помагам на изгубени и премръзнали туристи.
, ще обикалям в студените нощи из планината и ще помагам на изгубени и премръзнали туристи.  

Вместо да бера бахъра на терасата с коняк и задължително без пура
 Вместо да бера бахъра на терасата с коняк и задължително без пура , сто пъти по-добре ще се чувствам на някой тихоокеански или карибски остров, под шезлонга или палмата(квото дойде, не съм капризен много) да си сръбвам мохито или блъди Мери. И наместо вълчи вой да слушам самба и да гледам как кръшни папуаски
, сто пъти по-добре ще се чувствам на някой тихоокеански или карибски остров, под шезлонга или палмата(квото дойде, не съм капризен много) да си сръбвам мохито или блъди Мери. И наместо вълчи вой да слушам самба и да гледам как кръшни папуаски и полинезийки да въртят дупета насам-натам. Ей туй е моя живот и нищо друго.
 и полинезийки да въртят дупета насам-натам. Ей туй е моя живот и нищо друго. 

Вместо да бера бахъра на терасата с коняк и задължително без пура
 Вместо да бера бахъра на терасата с коняк и задължително без пура , сто пъти по-добре ще се чувствам на някой тихоокеански или карибски остров, под шезлонга или палмата(квото дойде, не съм капризен много) да си сръбвам мохито или блъди Мери. И наместо вълчи вой да слушам самба и да гледам как кръшни папуаски
, сто пъти по-добре ще се чувствам на някой тихоокеански или карибски остров, под шезлонга или палмата(квото дойде, не съм капризен много) да си сръбвам мохито или блъди Мери. И наместо вълчи вой да слушам самба и да гледам как кръшни папуаски и полинезийки да въртят дупета насам-натам. Ей туй е моя живот и нищо друго.
 и полинезийки да въртят дупета насам-натам. Ей туй е моя живот и нищо друго.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар