Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моят бал беше...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моят бал беше...

Моя бал беше през отдавна позабравената 1988 г в ресторанта на хотел Хемус, не беше кой знае какво поради същата причина с УПК-та. Само че ние бяхме първото 2 годишно УПК - ДВГ в механотехникума във Враца. До бала с москвето, валеше дъжд, изшмулихме се набърже до ресторанта и там ядене и пиене. Купона си го имаше защото имаше доста съученички от електрото. Никога няма да забравя как само на мен ми беше мъчно, че всичко свършва. Край на учебните дни, край на летните ваканции... хей живот здравей здравей... и ме брули вече 22 години

2 години по-късно бях на бала на гаджето... купона и лудницата бяха същите, но макар да не познавах почти никой от съучениците й, си изкарахме чудесно.
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Аз бях много смотан младеж - само ТНТМ ми беше в главата. Та през далечната 1984-а отидох Пеша и без Дама , нищо интересно през първата вечер в НДК-ато, която завърши у един съученик - разочарование. Втората вечер, на Боровец бяхме до група борци и на 63 килограмовия Сашко незнайно защо все въргал му се привиждаше. Но се размина.
      Не е вярно, че живота свършва след бала, макар че от казармата добър спомен да нямам, но следването в МЕИ-то беше прекрасно, а и като поработвах пак имаше доста фън... но, май с годините понамалява....

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
        Не е вярно, че живота свършва след бала, макар че от казармата добър спомен да нямам, но следването в МЕИ-то беше прекрасно, а и като поработвах пак имаше доста фън... но, май с годините понамалява....
        Безгрижния живот - тати носи, мама меси... свършва. Е има и хрантутници дето висят на гърба на родителите си до късни години, но не вярвам във форума да има такива
        Иначе живота и след бала си има своите хубави страни, просто трябва да се мисли повечеко и да се поема отговорност
        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
          Безгрижния живот - тати носи, мама меси... свършва...
          Абе и той един Живот, няма парички за Нищо, нямаш самостоятелност на решенията.... Нямаш и Кола... Като започнеш да си Изкарваш парите (и Колкото повече, толкова по-добре) - Имаш Кола (може и "джипка"), Пътуваш - виждаш свят, имаш си забавления (Аз летях с Парапланер, яздих Коне, спортувах, карах ски, Оффроудих........) ....че накрая идва и Голямото забавление Дете/ца

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
            24.05.1986, х-л "Ленинград" (сега "Санкт Петербург") Пловдив. Баща ми имаше Ford Grenada....бяха 3 такива в града... Аз бях с обикновен костюм и удобни обувки. Официалният купон бързо ни омръзна и сформирахме група от 4 момчета и 4 момичета, които искахме по-различна нощ.....към 23 часа излязохме от ресторанта и след кратки преговори с едни кибици ги навихме да ни откарат на три курса до с. Дедево, където един от групата имаше вила. С кой акъл сме се навили да пътуваме из горите с непознати мъже, а и те с кой акъл са приели 50 лв за три курса до Дедево и досега не мога да си обясня. Песните и танците на поляната до вилата няма да ги забравя. Групата си тръгна на другия ден с автобуса за Пловдив. Аз и домакинът останахме да почистим след лудницата и после вече нямаше автобус чак до късния следобед, така че.....по асфалта (и тук-там през гората), слязохме до с. Храбрино а оттам вече "стопът" беше лесен. Това ми беше първият "офроуд" с цивилна екипировка...кой да знае, че 20-ина години по-късно ще обикалям същите пътеки с цивилна (неподготвена специално) жипка.......
            На следващия ден, в същия ресторант... само че ние (14 човека) драснахме към Войводиново. Другото си го описал точно. Абе, да не съм бил фиркан и да бъркам датите и селото?
            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Бъркаш, бъркаш! От Войводиново до Пловдив не ти трябва да ходиш по къра - има си хасфалт!!
              00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

1990,Пазарджик. Пеша, щото от нас до ресторанта е пешеходна зона. Допихме си и се донатискахме на остров "Свобода". Сутрита се явихме за физзарядка в гимназията.
                Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

...Та през далечната 1984-а отидох Пеша и без Дама , нищо интересно през първата вечер в НДК-ато...
                  Я излиза, че заедно сме празнували.
                  По това време, не морето ми бе до колене, а направо вървях по водата.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                    Я излиза, че заедно сме празнували.
                    По това време, не морето ми бе до колене, а направо вървях по водата.

Ми те май Всички училища ни бяха събрали на едно тази година в Огрооооооооооомното НДК-а

Коментар

Ми те май Всички училища ни бяха събрали на едно тази година в Огрооооооооооомното НДК-а
                      JДа и хич не беше лошо. На всеки етаж имаше програма и т.н., събитието по приличаше на бал отколкото една вечеря в ресторант.

Коментар

83-та, бал като бал. По това време доста пуках, та и на бала не пропуснах. Нищо съществено не помня, но жена ми беше с мен и помни за двама Като си гледам чернобелите снимки, виждам едно свежо хлапе с "подарен" костюм(стои ми като на закачалка). Най-щастливи бяха родителите ми - не вярваха, че ще завърша.
                        И сега не ми липсва училището, липсват ми безгрижието и непоправимия оптимизъм от онова време.

Коментар

81-ва. Кажи-речи вчера
                          На моят випуск баловете бяха в зала Универсиада.
                          Общо взето нищо интересно. Бал като бал. Крещим от 1 до 12.
                          Запалихме демонстративно и официално цигари в двора на техникума. Без да се крием по пушкомите.
                          Развяхме си кичарите. Кой колкото можа да опази де, щото цяла година правихме какви ли не номера да не ни пратят в бръснарницата.
                          Пък на есен - всички нула номер.
                          Последно редактирано от iiiopo; 20-08-10, 19:24.
                          О899 2б2 1З2

Коментар

'82 - с чисто новия BMW 315, E21,
                            Three witches watch three Swatch watches.
                            Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Неприятна история: 22.05.2000г. - в реанимацията на сливенската военна болница, след катастрофа предния ден.
                              Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                              Mercedes w212 E350 4matic
                              Ducati Monster 600
                              O888795575

Коментар

94-та !
                                В Албена, возиха ме в Жигулата на тати, светлосиня,тогава 17 годишна - наборче!
                                Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                                Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X