Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моят бал беше...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моят бал беше...

Покрай изкарването на моя бал пък и цялата шумотевица, която се вдига всяка година ми стана интересно какво помните вие от абитуриентския си бал, който е бил преди 10, 20 или повече години. Нали тук сме се събрали малко по-особени Дали сте го запомнили с нещо специално или е бил поредният хубав/лош купон?

И понеже ще питате - изкарах си супер цялата вечер
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

От: Моят бал беше...

Ами моят бал беше преди... 14г. Спомените са ясни и прекрасни! /Ейй, чак и рима има /
    Нашият випуск /т.е. 3 класа от випуска/ решихме, че е по-добре да си направим малка екскурзийка, вместо да си прекараме вечерта в някакъв ресторант..
    И така започна всичко - петък след обяд на експресния влак за Варна и оттам към Дружба. В събота си имаше официална вечеря, разбира се, а междувременно разходки, плаж.. бе кой каквото си иска.
    В крайна сметка се получи страхотен 3-дневен бал, който в никакъв случай не излезе по-скъпо, отколкото ако си бяхме останали с единия ресторант.

п.п. Стояне, припомни ми доста позабравени мигове с тази тема, и въпреки, че сега точно е 'сезонът на баловете', не се бях замисляла за тези неща..
    Поздрави
    Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

24.05.1986, х-л "Ленинград" (сега "Санкт Петербург") Пловдив. Баща ми имаше Ford Grenada....бяха 3 такива в града... Аз бях с обикновен костюм и удобни обувки. Официалният купон бързо ни омръзна и сформирахме група от 4 момчета и 4 момичета, които искахме по-различна нощ.....към 23 часа излязохме от ресторанта и след кратки преговори с едни кибици ги навихме да ни откарат на три курса до с. Дедево, където един от групата имаше вила. С кой акъл сме се навили да пътуваме из горите с непознати мъже, а и те с кой акъл са приели 50 лв за три курса до Дедево и досега не мога да си обясня. Песните и танците на поляната до вилата няма да ги забравя. Групата си тръгна на другия ден с автобуса за Пловдив. Аз и домакинът останахме да почистим след лудницата и после вече нямаше автобус чак до късния следобед, така че.....по асфалта (и тук-там през гората), слязохме до с. Храбрино а оттам вече "стопът" беше лесен. Това ми беше първият "офроуд" с цивилна екипировка...кой да знае, че 20-ина години по-късно ще обикалям същите пътеки с цивилна (неподготвена специално) жипка.......
      00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Моят бал беше преди 15 години.Бях болен като куче...Отидох със семейната ладичка,а се прибрах като Пепеляшка-в 0.00
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Моят беше преди 14 години, някъде по това време /дали не беше на 23-ти? Кой да помни! /. Обичайното - пълна къща с приятели и роднини, после в даскалото, после ресторанта на х-л "България", накрая някои хванаха по свои пътища, но основната група в дискотека Ялта. От началото до края, беше супер як ден!
          Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

24.05.1982 Новотел - Пловдив..

От "Ленинград" - златен Кент - само там имаше..

Взех си лъскавата придружителка - много готино гадже беше, отидохме до къщи, сложих си костюма и вратовръзката..

Жигулито на тате - много ми се караше тогава, (то не, че сега не обичам да карам, де) и въобще не беше никакъв проблем, че няма да пия..

Относително скучен купон, който завърши с традиционното посрешане на изгрева на слънцето на Бунарджика.

е, аз да не съм балама, да ходя пеша, я.. Качих се с колата почти до левия ботуш на Альоша..
            Резултата беше първия ми акт - 10 кинта - не бяха малко пари..

На другия ден защитавах дипломната си работа
            Защитих я.

Беше толкова отдавна....
            Последно редактирано от Veni1; 25-05-10, 15:36.

Коментар

Моят бал беше преди 13 години( леле колко бързо са се изнизали). Нямахме организиран бал за целият випуск. Понеже имахме неразбирателство с курсовата- основно аз бях организатора. Аз бях единствената госпожица в курса и съучениците ме взеха от вкъщи. После ресторант ( на място беше дискотеката) и хотел. За мен много хубави спомени.
              Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Моят бал беше на 19-май 1989.г.-малий кога беше това.
                Иначе си беше прекрасно,отидох на вуйчо с москвича-2140-Д.
                изкарахме до 6-часа сутринта,голям купон беше.
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Месец май 1987 г.,напиване като всяко друго....а посрещнахме изгрева на Борвец/в Ямбол/!

Покрай тия УПК-та като клас не бяхме толкова близки!
                  SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                  0878299791

Коментар

89та, малко провинциално градче като в песента "...денят завършва с първа програма...". Балът - голямото събитие. Бях решил, че ще разчупвам стереотипа и никакви сиви и тям подобни костюми, ами бял. Леле, в деня на бала всички с бели костюми - голям смях, ама имало да патя и още - падна ми се най-грозната дама съученичка и цяла вечер се крих, но само до сутринта, когато всичко свърши с як търкал... А костюмът вече никога не беше бял...
                    За всеки кеф - много лев!

Коментар

Не окачвах такъв интерес към темата да ви кажа право.
                      Прави впечатление, че всеки доста добре по свой си начин си спомня този ден. И всички само доброто!
                      Като свърша с празнуването може и аз да разкажа Пък Цвети и адаша може и те да се включат
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

От моя бал си спомням единствено, че нищо не си спомням, ама като казвам нищо, значи нищо, още от самото начало, не знам защо така ...
                        Бала ми беше преди 13 години.
                        После гледах снимки, видеокасетата и се питах - ама това аз ли съм, аз там ли съм бил?
                        Причината не е в алкохола разбира се (дори не помня, да съм се напивал като хората), но къде е и аз не знам ...
                        Та сега ако можеше да се върне времето да направя повторение на бала, че да имам поне някакви спомени ...
                        Hristo Draganov
                        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

21.05.1994 г. Беше серия от балове, поради еднополовите техникуми, но на принципа на "Обмяна на опит" ( в случая-дами и кавалери), успявахме да разбием "коч-къмпанито". БМВ735i. До тогава не знаех, че толкова много бензин може да отиде само за кеф. Не се возихме много, просто колата си харчеше!
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Еееех, колко отдавна ми се струва, че беше. Преди 17 години. Първата вечер на Дюни, втората вечер в Слънчев бряг. Бяхме много сплотен колектив, страхотна компания и естествено много се забавлявахме. Бях с личния си Москвич 412Д .
                            Явно още оттогава ме влече офроуда . По някое време на зазоряване, порядъчно загрели, откопавахме москвича от пясъците на плажа...
                            Спомени, спомени...
                            www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                            0898777327

Коментар

Моят бял беше в далечната 1985 година.Тогавашната образователна недомислица-УПК- ни накара да празнуваме една от най-важните дати в живота си със съученици,с които сме били в един клас само последната учебна година.Така че,ако не беше обединеното празнуване на няколко училища едновременно балът щеше да си е пълен провал.Но поради обединеното празнуване все пак се посъбрахме няколко съученици и съученички.Спомням си,че и подготовката ,а и усещането особено преди бала беше доста приповдигнато.Самото тържество се проведе в една голяма спортна зала,която беше пригодена до известна степен за целта.Тогава ни свириха актуалният състав на Тангра.Една част от новите ми съученици се чупиха рано рано по Албена и близките курорти,а аз си останах до към 2 часа през нощта в спортно-балната зала.И все пак имаше някаква атмосфера.Истинският ни бал беше т.нар.втора вечер,когато се събрахме старият клас от гимназията в един хотел в Албена и осъмнахме на плажа,посрещайки изгрева.
                              Тази година синът ми е абитурент.Заведох го на бала с Трабант 600,произведен през 1963 година и то по негово желание.Но самото изпращане не беше толкова вълнуващо,не участваше цялото училище.След това децата отидоха в ресторант а после и в чалга-дискотека,която синът ми изтърпял до 2,30.Не заради компанията,а заради музиката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X