Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Как ще изглеждат трофи машините след време... :-)

Свий

X
- 

Jango
Много интересно предлижение за бъдещето
 Но ме интересъва нещо как ще го регистрираме в КАТ и каква категория книшка ще ни трябва за да го караме 

. И в едно поне ще сме сигурни, че няма как да спукаме гума или да ни ги откраднат пред блока 

Ина4е предлойението си го бива
)

SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
+359 0878 888 874
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)
 - 

Гаден реалист! Не убивай мечтите бе ...
)))))))))))
Гума няма да спукаш, ама знаеш ли как се прави скъсана верига?... Ако знаех как се слагат картинки тука, щях да ти покажа. А знаеш ли после колко бира трябва, за да дойдеш на себе си? Е, ако не си на 20...
)

Коментар
 - 

Стефан
Стефан ето ти e-maila ми да ми пратиш тази снимка, аз ще я закача на страницата на форума

Griffin@abv.bg - за да могат всички да видят всички как се слага верига
)))

+359 0878 888 874
Коментар
 - 

Джанго в КАТ регистрацията става с подкуп.
  Само понякога могат да се смилят. Обаче не може да им се отрече, че знаят как да си искат.
А иначе всеки, който е бил във селскостопански техникум може да кара тая машинка с категория Т (трактор)

Жената каза, че ще ме вози щото тя само за трамвай и влак няма книжка

Коментар
 - 

Вие какво си мислите.А почвате да си карате верижните трактори по улиците а?Я си представета приближавате сфетофар а на него спрял пенсионер с пенсия 80лв от който 60 дава за парно спрял с трабант и чака да стане зелено.Вие не можете да спрете и какво ще се случи същото както на филмчето на В.Петров.В което филмче става дума за Сблъсак между Танк Т-80 и ЗАЗ.Ще се получи същотото!!
Размер на фаила:2.4 МВ
https://htftp.offroad-bulgaria.com/v...oSHOCKnews.avihttps://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
 - 

Hi
linux.lab евала на жена ти. Шапка и свалям малко са мажате, да не говорим за жените които имат такава богата шофиорска книжка

DJDAVEL ами представи си, само хипотетично, че това не е трабант а най новата S класа на мерцедес последен модел на някоя мутре

+359 0878 888 874
Коментар
 - 

Стефане тази машина се намира в военния исторически мозеи в софия.Лятото с едно момче се опитахме да я сложим но беше прекалено ръждясала и не можеше да с огъва.И да кажа изобщо не е лесно да се слага верига.https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
 - 

Аха, ето че успяхме
 Има още 3 скъсани, ама там малко тоя и оня се хванаха за гушите, та трябва да почакаме. Щото нали разни директори взеха да казват че трябвало да има турски паметник на Шипка, и ...
Ама остават по - големи, така че все едно има веселба за още джекове и още хора
 Като има мотор става за минути от двама души пълзешком, а като няма ... А после едни други хора ще те карат да ядеш и пиеш, докато наистина вече не можеш
А иначе е тъжно. Зарязали са ги, чунким под тая броня не са загивали български войници...
Коментар
 - 

защо трябва да е метална за да се прави...има гумени които се поставят на всяко колело по една,имат триъгълна форма,а и като се слоци клиренса става над 50 см.
само не се сещам как точно се казваха и къде съм ги виждал в нета.БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
(това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).
Коментар
 - 

сложи го тук да го видят всички...аз съм го видял вече)))
а дали си заслужава толкова пари...ми май не,щом и на северният полюс гумите вършат работа...БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
(това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).
Коментар
 - 

Обаче тия гумени вериги не се ли късат по лесно?Първоначално публикуван от Стефан
)) Там само вместо щанги трябват дезодоранти
Правилно е да седят на колелата.Но няма ли да е интересно да оставят една която може всеки който си мисли че се слага лесно да се опита да я сложи.Дори с надпис монтираите я.https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар