Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо няма да си купя Тойота

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо няма да си купя Тойота

В никакъв случай не искам да приемате заглавито на темата като мое мнение.Това е просто литота на случката.Сред Тойота има много класни автомобили !

Коментар

Един мой приятел където е много в час каза,Царя на джиповете е тойота.

Коментар

И за кой точно модел ти каза ?
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

За всичките бре. То тва и аз го казах по-горе.

Те и Тошиба са царя на ксероксите.

Коментар

Първоначално публикуван от Bad-boy Преглед на мнение
            Един мой приятел където е много в час каза,Царя на джиповете е тойота.
            Твоя приятел напоследък не е ходил на училище май...Аз пък знам, че са били царе на шевните машини!
            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
              Ами защото почти ме навихте да си купя такъв мерц, но ми се иска в обявата да пропусна словата "търся запазен". Искам нов. В краен случай да е до една година. Давай оферта! Ако не можеш, считай, че съм ти отговорил.
              погледнал си си това, което се предлага в музея в Щутгарт?

Верно, че цените са петцифрени, и първата определено не е 1 или 2, и че са малко в EUR, ама за мераклии цената не е от значение.

Ако се интересуваш, мога да направя една селекция..

Да считам ли, че съм ти отговорил аз?

Коментар

Аз пък съм сменил поне 20 коли, и вярвате или не, не съм имал проблеми сникоя от тях.Говоря за сериозни повреди.

Имах Хонди, Мазди, Нисан, Ауди, Фолксваген, Митсубиши, Форд и т.н.

Ако ти е късмет да караш здрава кола, то марката няма значение чак толкова.

Всъщност това какво караме е въпрос на вкус, защото когато излезе нов модел никой незнае колко здрав ще се окаже той след 10-15 години , нали?

И на мен навремето ми набиваха че Мерцедес и БМВ са най-добрите, но след 6 Хонди без нито един проблем започнах да си мисля ,че Хонда е царя на колите.Да винаги ще ми е на сърце, но небих казал че Форд Фокус е лош. Въпрос на вкус.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                  погледнал си си това, което се предлага в музея в Щутгарт?

Верно, че цените са петцифрени, и първата определено не е 1 или 2, и че са малко в EUR, ама за мераклии цената не е от значение.

Ако се интересуваш, мога да направя една селекция..

Да считам ли, че съм ти отговорил аз?
                  Ами май не успя да ми отговориш. Няма да откривам музей, съответно не търся музейни експонати. Питах за автомобил за ежедневна употреба. Тенденцията е експонатите от изброените модели да се увеличават, а тия в употреба да намаляват и постепенно да изчезнат. Както и всички останали автомобили от онова време. Та, било каквото било...

Редакция:

Щях да забравя. Ако все пак се навия на офертата и проверя автомобила, по WIN ще излезе, че е произведен 2009 - 2010 г. Нали!? Или нещо не съм разбрал? Или ти не си разбрал?
                  Последно редактирано от ittso; 18-04-10, 23:44.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    И за кой точно модел ти каза ?
                    Toyota Rj Това е джипа според мен,някой нещо да каже.

Коментар

Ами не е това джипа. Друг е.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

я да чуя кой е че ми стана интересно.

Коментар

Другият.

Коментар

Първоначално публикуван от Bad-boy Преглед на мнение
                            Toyota Rj Това е джипа според мен,някой нещо да каже.
                            Да не е FJ. Тва RJ някакъв Rейсингов Jип ще да е.

Коментар

аз определено не мисля, че тойота е някакво чудо на природата - единствената кола, на която съм правил основен ремонт (а също и много други ремонти, а също пълно изкърпване и боядисване) е тойота лендкрузър... Вярно, не ме е оставяла на пътя, но и никоя от другите не е...

авензиса на баща ми пък от нов си има проблем със съединителя... но нали тойота е "най-здравата марка" та той така и не отиде да заведе рекламация и му изтече гаранцията...

Отделно може да се пусне нова тема "Защо няма да си обслужвам колата в ТМ Ауто"...
                              Вчера след като там не взеха колата за смяна на масла и искаха да запишат час за петък, отидох в сервизчето, където си обслужвам всичките коли... и се оказа, че:
                              - филтъра на климатика въобще не са го сменяли (колата е почти 5г и 56500км)
                              - масленият филтър беше така затегнат, че едвам го свалиха
                              Установихме и че алармата монтирана при тях е сложена над горивния филтър и трябва да се свали за смяната му...

А относно "извикването" на Н-броя коли обратно брат ми, който кара в града МБ А-клас, сподели "и на мойта стелката редовно се завира под педалите, защото не е фиксирана... Обаче от сервиза не считат това за фабричен дефект... "
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Каква стелка. Тва са лъжите на джапаните за които ги глобиха 15 и кусур милиона. Хората умряха без дори да имат стелки в колата.
                                Сега последно пък джиповете им спрели да завиват. Абе лудница.

В ТМАуто филма "Ще ни платите за да НЕ ви сменим филтъра" съм го гледал.
                                Последно редактирано от kinex; 20-04-10, 17:56.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X