Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо няма да си купя Тойота

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо няма да си купя Тойота

Веднъж ги изтеглиха поради дефект, а сега трябва поради наличие на магнитни сили.
    http://www.mirror.co.uk/news/weird-w...5875-22177419/

До: Защо няма да си купя Тойота

Аз пък съм на обратното мнение - ще продължа да си купувам Тойота.Не забравяй,че няма идеални неща на този свят и винаги се налага да се примиряваме с определени ирационалности и имперфектности,като падащи скали и други метеорити.
    Последно редактирано от bg2001; 14-04-10, 20:33.

Коментар

Кво да ви кажа ТОЙОТАТА си е ТОЙОТА лично аз съм карал почти всички модели които са за европеиския пазар и мога да кажа само хубави неща.
      В нашета фамилия имаме 4 коли 3 от тях са тойота и един нисан.
      Но искам до подчертая че след 2000г никои не прави кадърни коли.
      Всичко което става за каране е произведено преди 2000г.
      Последно редактирано от aleksandrov1973; 16-04-10, 23:00.
      ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Който е карал и имал Тойота за винаги си остава фен на тази завладяваща сърцето и душата марка. Влюбиш ли се веднъж отърване няма това е то Тойота.
        Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
        На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
        Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Зщо няма да си купиш Тойота!?
          Ами много просто. Защото не можеш да си я позволиш. Не само ти. И аз и мноооооооооооого други.
          Не можем да си я пзволим за КАЧЕСТВОТО с което е известна Тойота.
          Консуматорското поведение на потребителите довежда марки, символи на качество, като Тойота, Мерцедес, Волво (Сааб даже фалира), дори и не чак толкова символи но с качества, да се принизяват до качество присъщо на ширпотреба.

ПС. Между другото какво би си кул?
          Последно редактирано от iiiopo; 16-04-10, 22:41.
          О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
            Ами много просто. Защото не можеш да си я позволиш. Не само ти. И аз и мноооооооооооого други.
            Консуматорското поведение на потребителите довежда марки, символи на качество, като Тойота, Мерцедес, Волво (Сааб даже фалира), дори и не чак толкова символи но с качества, да се принизяват до качество присъщо на ширпотреба.

Само човек който е карал ТОЙОТА може да отцени каква инвестиция е това в смисъл купуваш и забравяш за сервизи,ремонти и майстори.
            Това го казвам от личен опит ; първата тойота я карах 10г. и за това време е влизала в сервез само за масло и накладки.
            Последно редактирано от aleksandrov1973; 16-04-10, 23:38.
            ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
              Който е карал и имал Тойота за винаги си остава фен на тази завладяваща сърцето и душата марка. Влюбиш ли се веднъж отърване няма това е то Тойота.
              Е, доста пресилено изказване. Карал съм Тойота. Може и да съм фен, но още но го осъзнавам. И потенциален клиент не съм...
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение

Само не слагай Мерцедес при качествените
                Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект

Коментар

Първата ми кола беше Мазда 323 и ако не ме бяха размазали, още щях да си я търкалям.От една година съм с Тойота Карина 1,6, 1996г. и освен ръждица по вратите, друго за правене няма. Живот и здраве след още една година ще ви кажа, ако съм ремонтирала нещо по нея...

Коментар

Първоначално публикуван от Адриан Преглед на мнение

И само ако може да поясните повече защо не трябва да се слага Мерцедес при "качествените" и по точно кои модели и кога произведени, мисля че преходния пост е бил изключително ясен, че в последно време тези наистина качествени марки са снижили качеството поради широката им употреба и стремежа към печалби, но по темата едно такова изказване би трябвало да бъде подплатено поне малко с факати.
                    през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Коментар

Mercedes
                      by Renault

Коментар

Ще си партнират за голф количките, че няма кинти за развоина дейност. Те и Тойота се излъгаха да си партнират с французите за Айго, Ц1 и не се сещам Пежото как се казваше и една година след това спряха да продават дизелите, щото са много хубави. Няма да повторят скоро си мисля. В момента всичко е траш, ама от тоя траш Тойота е най-малко траш.
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Адриан Преглед на мнение
                          Колега, вероятно никога не си возил в 123, 124, не знаеш какво е пура, сом, вълче...

Или си прекалено млад...

Прочети малко за обща култура , преди такива изказвания

например тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&highlight=123

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                            Колега, вероятно никога не си возил в 123, 124, не знаеш какво е пура, сом, вълче...

Или си прекалено млад...

Прочети малко за обща култура , преди такива изказвания

например тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&highlight=123
                            Не бих искал да прозвуча заядливо, но нали не слагаш 123, 124 и всички изредени от теб предмети и животни при съвремените автомобили?
                            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                              Не бих искал да прозвуча заядливо, но нали не слагаш 123, 124 и всички изредени от теб предмети и животни при съвремените автомобили?

И къде по точно в темата пише, че става на въпрос за съвременни автомобили и освен това какво се има в предвид под съвременни, защото няма смисъл да се повтаря, че всички така наречени съвременни автомобили са си откровено траш, някои от тях в по-малка степен разбира се. Колегата е изредил все култови модели на марката, известни под тези имена поради дългогодишната служба и качествата които са показали,накарали хората да им лепнат тези "прякори", нещо което така наречените съвременни автомобили никога няма да достигнат.
                              Последно редактирано от teres; 17-04-10, 14:30.
                              през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X