Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо няма да си купя Тойота

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо няма да си купя Тойота

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
    Колега, вероятно никога не си возил в 123, 124, не знаеш какво е пура, сом, вълче...

Или си прекалено млад...

Прочети малко за обща култура , преди такива изказвания

например тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&highlight=123
    Колега, когато си купиш чисто ново ЦДИ от Балкан Стар, ще ти стане ясно. Само от обща култура, ще знаеш за проблемите на Е класата и нема да водим толкова безсмислен спор. Ако много ги харесваш ми се обади, за да ти продам моята. Първи собственик съм и. Ако не можеш все пак ми се обади, за да ти разясня, какво имам предвид.
    А какво някой пише за 123, 124 и 201 (май не ти е ясно кои са последните), не говори добре за нивото му. Това са автомобили, изхвърлени преди доста време от употреба от здравомислещите хора. 123 може да ги сравняваш с някой друг автомобил, произведен през 70-те год.
    Виж, ЧЕТИ, гледай (умно) и тогава води спор!!!
    Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект

Коментар

Има символика някаква в тази снимка.
      Накрая всички разбраха че "Царя е гол" Тва Тойотките ,, нито тръгват нито спират.
      Скучните коли трябва да се убиват с камъни.

п.с.
      Джамбазов, при оригинала, всеки следващ модел е по-добър от предходния. Време е да почнеш да ги отразяваш.

Коментар

Today......tomorrow.....TOYOTA.....

Коментар

Дайте ги насам, приготвил съм камъни.

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
            Веднъж ги изтеглиха поради дефект, а сега трябва поради наличие на магнитни сили.
            http://www.mirror.co.uk/news/weird-w...5875-22177419/
            Ами не си купувай,карай каквото искаш-сигурно е по-добро от Тойота.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
              Колега, вероятно никога не си возил в 123, 124, не знаеш какво е пура, сом, вълче...

Или си прекалено млад...

Прочети малко за обща култура , преди такива изказвания

например тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&highlight=123
              Че те само това ли произвеждаха.

Коментар

Първоначално публикуван от teres Преглед на мнение
                И къде по точно в темата пише, че става на въпрос за съвременни автомобили и освен това какво се има в предвид под съвременни, защото няма смисъл да се повтаря, че всички така наречени съвременни автомобили са си откровено траш, някои от тях в по-малка степен разбира се. Колегата е изредил все култови модели на марката, известни под тези имена поради дългогодишната служба и качествата които са показали,накарали хората да им лепнат тези "прякори", нещо което така наречените съвременни автомобили никога няма да достигнат.
                Ами защото почти ме навихте да си купя такъв мерц, но ми се иска в обявата да пропусна словата "търся запазен". Искам нов. В краен случай да е до една година. Давай оферта! Ако не можеш, считай, че съм ти отговорил.
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                  Ами защото почти ме навихте да си купя такъв мерц, но ми се иска в обявата да пропусна словата "търся запазен". Искам нов. В краен случай да е до една година. Давай оферта! Ако не можеш, считай, че съм ти отговорил.
                  По принцип е така

Коментар

така и аз да допълня нещичко. AURIS, RAW4-2005 и LAND CRUISER 120 D4D. От тия трите за последните 5г. само последния, другото мали мали

Коментар

Последното е любимо.
                      Мане тва къв бой имам да го бия. Няма такЪвУ умряло куче.
                      Само V8 ако му сложат, мога му простя.

п.с.
                      Стойка за nuvi 250w има в магазина за стойки.

Коментар

Първоначално публикуван от Адриан Преглед на мнение
                        Колега, когато си купиш чисто ново ЦДИ от Балкан Стар, ще ти стане ясно. Само от обща култура, ще знаеш за проблемите на Е класата и нема да водим толкова безсмислен спор. Ако много ги харесваш ми се обади, за да ти продам моята. Първи собственик съм и. Ако не можеш все пак ми се обади, за да ти разясня, какво имам предвид.
                        А какво някой пише за 123, 124 и 201 (май не ти е ясно кои са последните), не говори добре за нивото му. Това са автомобили, изхвърлени преди доста време от употреба от здравомислещите хора. 123 може да ги сравняваш с някой друг автомобил, произведен през 70-те год.

Ами колега като толкова не ти харесват новите мерцове продавай, кой те задължава да ги караш, купи си някое друго ново произведение с друга марка може и Тойота, само няма смисъл да сипеш някакви неясни упреци към хората, които имат други представи за истински автомобил. Новия кон умрел на Тойота (common rail) D4D му дават планова смяна на дюзите на 100 000 км. айде приатен път, освен това иска нафта с характеристики далеч от тези на бензиджийниците в БГ, а какво говори колата за собственика й не е толкова важно колкото това какво говорят необмислените му изказвания.
                        през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от teres Преглед на мнение
                          Ами колега като толкова не ти харесват новите мерцове продавай, кой те задължава да ги караш, купи си някое друго ново произведение с друга марка може и Тойота, само няма смисъл да сипеш някакви неясни упреци към хората, които имат други представи за истински автомобил. Новия кон умрел на Тойота (common rail) D4D му дават планова смяна на дюзите на 100 000 км. айде приатен път, освен това иска нафта с характеристики далеч от тези на бензиджийниците в БГ, а какво говори колата за собственика й не е толкова важно колкото това какво говорят необмислените му изказвания.
                          Куриозното в случая,че колегата кара и Тойота 90 и не я продава,а и аз карам Мерцедес от магазина и Тойота 93г

Коментар

Айдее, пак стана - всеки си хвали гарджето!
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Нямам нищо против Мерцедес,но и нямам забележки към Тойота-G класата съм влюбен в нея и ми е слабост.

Коментар

Първоначално публикуван от Адриан Преглед на мнение
                                това, че си си купил чисто ново CDI , според мен, показва, че
                                Виж, ЧЕТИ, гледай (умно)
                                явно това ти не си го направил, преди покупката...

Преди няколко месеца официалния Клуб на Мерседес в България беше приет в дружеството на Мерседес Клубовете, обединено в Щутгарт..
                                По някаква случайност имам нещо общо със създаването на този Клуб, с организацията му и с управлението му.

Един, хм, възпитан човек, не би говорил така с непознат нему..

Освен това не съм забелязал тенденция към спор, поне от моя страна.

Всеизвестна истина е, че новите Мерседеси не са това, което бяха старите..

Та аз се мъча в един стар, ама то са мъки, мъки....

Здрав бъди...

всъщност темата така се оспами, че може би е добре да се помете оттук-оттам...
                                Последно редактирано от Veni1; 18-04-10, 13:30. Причина: правописна грешка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X