Веднъж ги изтеглиха поради дефект, а сега трябва поради наличие на магнитни сили.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо няма да си купя Тойота
Свий
X
-
До: Защо няма да си купя Тойота
Аз пък съм на обратното мнение - ще продължа да си купувам Тойота.Не забравяй,че няма идеални неща на този свят и винаги се налага да се примиряваме с определени ирационалности и имперфектности,като падащи скали и други метеорити.Последно редактирано от bg2001; 14-04-10, 20:33.
-
Кво да ви кажа ТОЙОТАТА си е ТОЙОТА лично аз съм карал почти всички модели които са за европеиския пазар и мога да кажа само хубави неща.

В нашета фамилия имаме 4 коли 3 от тях са тойота и един нисан.
Но искам до подчертая че след 2000г никои не прави кадърни коли.
Всичко което става за каране е произведено преди 2000г.
Последно редактирано от aleksandrov1973; 16-04-10, 23:00.ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:
Коментар
-
Който е карал и имал Тойота за винаги си остава фен на тази завладяваща сърцето и душата марка.
Влюбиш ли се веднъж отърване няма това е то Тойота.
Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
Зщо няма да си купиш Тойота!?
Ами много просто. Защото не можеш да си я позволиш. Не само ти. И аз и мноооооооооооого други.
Не можем да си я пзволим за КАЧЕСТВОТО с което е известна Тойота.
Консуматорското поведение на потребителите довежда марки, символи на качество, като Тойота, Мерцедес, Волво (Сааб даже фалира), дори и не чак толкова символи но с качества, да се принизяват до качество присъщо на ширпотреба.
ПС. Между другото какво би си кул?Последно редактирано от iiiopo; 16-04-10, 22:41.О899 2б2 1З2
Коментар
-
Само човек който е карал ТОЙОТА може да отцени каква инвестиция е това в смисъл купуваш и забравяш за сервизи,ремонти и майстори.Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнениеЗщо няма да си купиш Тойота!?
Ами много просто. Защото не можеш да си я позволиш. Не само ти. И аз и мноооооооооооого други.
Консуматорското поведение на потребителите довежда марки, символи на качество, като Тойота, Мерцедес, Волво (Сааб даже фалира), дори и не чак толкова символи но с качества, да се принизяват до качество присъщо на ширпотреба.
ПС. Между другото какво би си кул?
Това го казвам от личен опит ; първата тойота я карах 10г. и за това време е влизала в сервез само за масло и накладки.Последно редактирано от aleksandrov1973; 16-04-10, 23:38.ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:
Коментар
-
Е, доста пресилено изказване. Карал съм Тойота. Може и да съм фен, но още но го осъзнавам. И потенциален клиент не съм...Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеКойто е карал и имал Тойота за винаги си остава фен на тази завладяваща сърцето и душата марка.
Влюбиш ли се веднъж отърване няма това е то Тойота.
Коментар
-
Само не слагай Мерцедес при качественитеПървоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнениеЗщо няма да си купиш Тойота!?
ПС. Между другото какво би си кул?
Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект
Коментар
-
Първата ми кола беше Мазда 323 и ако не ме бяха размазали, още щях да си я търкалям.От една година съм с Тойота Карина 1,6, 1996г. и освен ръждица по вратите, друго за правене няма. Живот и здраве след още една година ще ви кажа, ако съм ремонтирала нещо по нея...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Адриан Преглед на мнениеСамо не слагай Мерцедес при качествените
И само ако може да поясните повече защо не трябва да се слага Мерцедес при "качествените" и по точно кои модели и кога произведени, мисля че преходния пост е бил изключително ясен, че в последно време тези наистина качествени марки са снижили качеството поради широката им употреба и стремежа към печалби, но по темата едно такова изказване би трябвало да бъде подплатено поне малко с факати.през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
Коментар
-
Ще си партнират за голф количките, че няма кинти за развоина дейност. Те и Тойота се излъгаха да си партнират с французите за Айго, Ц1 и не се сещам Пежото как се казваше и една година след това спряха да продават дизелите, щото са много хубави. Няма да повторят скоро си мисля. В момента всичко е траш, ама от тоя траш Тойота е най-малко траш."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Колега, вероятно никога не си возил в 123, 124, не знаеш какво е пура, сом, вълче...Първоначално публикуван от Адриан Преглед на мнениеСамо не слагай Мерцедес при качествените
Или си прекалено млад...
Прочети малко за обща култура , преди такива изказвания
например тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&highlight=123
Коментар
-
Не бих искал да прозвуча заядливо, но нали не слагаш 123, 124 и всички изредени от теб предмети и животни при съвремените автомобили?Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеКолега, вероятно никога не си возил в 123, 124, не знаеш какво е пура, сом, вълче...
Или си прекалено млад...
Прочети малко за обща култура , преди такива изказвания
например тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&highlight=123
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеНе бих искал да прозвуча заядливо, но нали не слагаш 123, 124 и всички изредени от теб предмети и животни при съвремените автомобили?
И къде по точно в темата пише, че става на въпрос за съвременни автомобили и освен това какво се има в предвид под съвременни, защото няма смисъл да се повтаря, че всички така наречени съвременни автомобили са си откровено траш, някои от тях в по-малка степен разбира се. Колегата е изредил все култови модели на марката, известни под тези имена поради дългогодишната служба и качествата които са показали,накарали хората да им лепнат тези "прякори", нещо което така наречените съвременни автомобили никога няма да достигнат.Последно редактирано от teres; 17-04-10, 14:30.през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар