Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поздрав от недалечното минало

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

GAD
    съжалявам за загубата на близък човек, която те е сполетяла.
    Аз пък не съм имал предвид това да измират всички над хх години
    а просто, че червените имат за съжалетие твърд електорат съставен от по-възрастни хора, които ги крЕпат на власт.

PEACE brother

Коментар

Уф!!
      Това сега ми се вижда като някое съвременно реалити шоу дето има отгоре светкаща табела "APPLAUSE". Госта каже някоя простотия и всички ръкопляскат
      2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
        Уф!!
        Това сега ми се вижда като някое съвременно реалити шоу дето има отгоре светкаща табела "APPLAUSE". Госта каже някоя простотия и всички ръкопляскат
        ти май гледаш много телевизия

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
          Уф!! Това сега ми се вижда като някое съвременно реалити шоу дето има отгоре светкаща табела "APPLAUSE". Госта каже някоя простотия и всички ръкопляскат
          Точно.....!
          Нямахме даже нужда от табела "APPLAUSE", сами си знаехме кога да ръкоплящим....!
          То винаги става така, като му ръкопляскат на някой, макар и по задължение, той в един момент се взима на сериозно и почва да ръси простотии, които си мисли, че са "бисери"!!!

Коментар

Е кой сега може да говори така,както бай Тошо?!Питам аз? Ми никой,и защо запитали ли сте се?! Защото го няма АОНСО-то . Те там хората се учиха да могат да говорят по два , три часа без да кажат нищо.
            А имаше и една мисля чехословашка комедия ,в която вишестоящите другари ходеха на курс, и се учиха да спят с отворени очи,предвид многото заседания ,пленуми и т.н.Можеби сега целия наш парламент е завършил този курс.Много са заспали за работа ,но за далаверките са будни от сутрин до мрак.И с дявола в коалиция влизат само кинти да краднат.
            Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

За мене Тошето е титан на мисълта в сравнение с Бушовците,еле пък със сегашния Бушон.
              Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
              имат право да гласуват на избори.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X