Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Интервю със Стоичков

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Интервю със Стоичков

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    И не е прав,и е прав.Може в БарЦелона да го боготворят,не му отричам наградите,ама авторитета който ни е създал като ,,посланник'' е доста съмнителен.Половината свят знае за ,,майката'' от него...
    Пак повтарям - за съжаление! не е съмнителен, и не е само в Барселона!

По света не го свързват с "майката", както ние тук, а го нареждат до Кройф и компания.

Но както се казваше - никой не е пророк, в собствената си страна
    TLC 90 1KZ-TE 2000г.
    "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Първоначално публикуван от tony553 Преглед на мнение
      Пак повтарям - за съжаление! не е съмнителен, и не е само в Барселона!

По света не го свързват с "майката", както ние тук, а го нареждат до Кройф и компания.

Но както се казваше - никой не е пророк, в собствената си страна
      Велик футболист беше!А пророк можеше и тук да стане,ако не беше откровен...пийп...Важно беше да знае кога да се оттегли с чест и достойнство...уви,качества които за жалост не притежава...А в компанията на Кройф никога не може да се нареди,освен чисто футболно...Кройф и компания са велики и поради други причини.Ама кой съм аз,обикновен цървул,да Mу давам оценки...
      П.П: сещам се за един клип(правен от не-българи)-песента ,,Bаd'' в изпълнение на г-н Стоичков
      Последно редактирано от бат'Марто; 01-12-09, 22:52. Причина: допълнение
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Виж'ся, като футболист и кат тренер с интеуект е фифти-фифти. Фърст хав - вери гууд (като фуболист), секонд хав - айм но лайк (като треньор и интеклект).
        ПроС факт е, че Стоичков прочу България като един от най-добрите футболисти, поклон за което.

Коментар

Обаче смени "Виж'ся" с "Листен"
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

дружно се смяхме на нашия етаж в офиса ...

Верен на стила си

а каталунците си го обичат, малко офтопик, но лично се убедих каква 1994-та стана по трасето Барселона - Коста Брава тази година след мача на който се класираха да играят през лятото

Коментар

неразбрах кое му е гениалното.прославил е България и като гледам и слушам продължава да го прави.щастлив съм,че не гледам футбол...
              Последно редактирано от cveti; 06-12-09, 12:46.
              HUSGVARNA 630 SMR
              PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Циркаджия...

Да е жив и здрав да ни разсмива с простотията си!
                Направо го виждам нахлул в историята ни, втория след бай Ганя...

Ще се смеем поколения наред!

Коментар

Volk прав си братле пален циркаджия... според мен де някои да не почне да ми се кара но и аз много много не гледам мач
                  KAWASAKI KX 125 :p

Коментар

Ха-ха-ха, направо умрях от смях ! Ние сме интелектуалци копаме картофи и не гледаме тази просташка игра футбол

Да бе, ама що не направите картофите такива, че да купува от Вас целия свят или що не направите науката, та че Бай Ганьо (който всъщност само ние си го знаем като национален герой) да остане в историята !

Мнооооооооого героично! - направете във вашата област 1/100 000 от това което е направил той в СВОЯТА област и тогава говорете! - до тогава мълчание и поклон!

Между другото и аз не съм запален фен! Просто съм Виждал СЛАВА в действие

И "вервайте" огромен процент от хората в Европа и Света нямаше да знаят къде е България ако не е бил той!

Направете го и Вие
                    Последно редактирано от tony553; 08-12-09, 22:01.
                    TLC 90 1KZ-TE 2000г.

Коментар

Те тия хора където знаят къде е България благодарения на Стоичков сигурно са същите култур трегери като него.
                      When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                        Те тия хора където знаят къде е България благодарения на Стоичков сигурно са същите култур трегери като него.
                        Добре , а "другите културтегери" така и няма да чуят за България

Не за друго, ама просто сме много добри в копането на картофи , ааааааааа забравих и "по душа"
                        TLC 90 1KZ-TE 2000г.

Коментар

Първоначално публикуван от tony553 Преглед на мнение
                          направете във вашата област 1/100 000 от това което е направил той в СВОЯТА област и тогава говорете! - до тогава мълчание и поклон!
                          Напълно съм съгласен.

Човека е футболист, при това от елита. Не е преводач, нито има такива претенции. Сравнението с Бай Ганьо е неуместно.

И аз се смях, ама поклон пред Стоичков, най-малкото от уважение към това дето е постигнал със собствен труд.

Коментар

Никой не успорва какво е постигнал и какво не е постигнал футболиста Стоичков - става въпрос за забавен клип - все пак се предполага че човек който е живял 10 години в САЩ ще говори поне някакъв приличен английски ти да си чул някой западен известен играч/треньор датчанин холандец испанец италианец германец да говори подобен "английски" ?

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                              Никой не успорва какво е постигнал и какво не е постигнал футболиста Стоичков. - Става въпрос за забавен клип. - Все пак се предполага, че човек който е живял 10 години в САЩ, ще говори поне някакъв приличен английски. Ти да си чул някой западен, известен играч/треньор датчанин, холандец, испанец, италианец или германец да говори подобен "английски" ?
                              Колега не съм чувал за лингвистичните способности на така изброените от Вас специалисти, но съм чувал за доста Българи с проблеми, с родния им език (еле пък за писане).

Това обаче не означава, че не е един от малкото за сега Българи, допринесли за това да ни знаят, че съществуваме!

И пак да кажа - не му е работа да говори (независимо какъв език), а да тича и да рита! - а това го може
                              TLC 90 1KZ-TE 2000г.

Коментар

Да тича и да рита му е била работата преди 15 години.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X