Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Интервю със Стоичков
Свий
X
-
До: Интервю със Стоичков
Божеееее , смял съм се до сълзи .
Каква ли е възможността итервюиращия да знае словосъчетанието "ВИЖ С`А" ?
Никаква . Но за другия път ще го потърси в речниците. Сигурен съм.Уморените коне не ги убиват , нали ??
Коментар
-
И втората част:
Нещо не работи Vbox плъгина.. Клипа е тук: http://www.vbox7.com/play:7444b1fc
Последно редактирано от alex_markov; 01-12-09, 21:17.Вярата в конспирации е опростяване, което ни помага да обясняваме всичко.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Макавеев Преглед на мнение..Каква ли е възможността итервюиращия да знае словосъчетанието "ВИЖ С`А" ? ..
да, ама к`о ж` види?...
една карикатура, уви, възнесена до небесата с елементарността си
(от футбол не разбирам нищичко), ама от това, да се срамим по света, някак си ме боли..
от срам
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеда, ама к`о ж` види?...
една карикатура, уви, възнесена до небесата с елементарността си
(от футбол не разбирам нищичко), ама от това, да се срамим по света, някак си ме боли..
от срам
Изобщо не го защитавам, защото той ще си остане едно просто момченце от Харманли.
Неговата работа обаче е не да говори, а да тича и да рита, та с тези си качества искам да Ви кажа, ни е представил повече от подобаващо!
И повярвайте ми въобще не е за срам, а напротив.
В един от най-космополитните градове в Европа - Барселона (туристите там са повече от местните), всеки божи ден 365 дена в годината го гледат повече хора от колкото могат да мечтаят всички наши политици, учени, артисти, писатели и др. взети заедно!!!
Държа да уточня, че всичко това е за мое огромно съжаление, но съм длъжен да го призная като факт.
Дай боже, някой ден при споменавенето на България пред някой чужденец да асоциира името, с името на някой учен, писател, артист или режисьор, но за сега уви това е само името "Стойков ?" Също така 120 000 души като един да викат някое друго име както са викали - "Ристо, Ристо" - ЖАЛКО, НО ФАКТ !!!
За онагледяване прилагам снимки, първите от които са от музея на ФК Барселона на Камп Ноу - по моя преценка на ден минават от там по над 2000 човека. Последната е от музея на олимпизма, който се намира в олимпийското градче (на същото това място, на което Фреди Меркюри и Монсерат Кабайе изпяха "БАРСЕЛОНА"), там минават вече всички посетили Барселона (японци, китайци, австралийци и всякакви други),! - дай-боже някой наш музей да се радва на такава посещаемост!
........................ и го гледат, не са много футболистите взели най-престижното индивидуално отличие в света на футболаTLC 90 1KZ-TE 2000г.
"Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър
Коментар
-
Първоначално публикуван от tony553 Преглед на мнениеКолега Вени, за мое най-голямо съжаление не сте прав!
Изобщо не го защитавам, защото той ще си остане едно просто момченце от Харманли.
Неговата работа обаче е не да говори, а да тича и да рита, та с тези си качества искам да Ви кажа, ни е представил повече от подобаващо!
И повярвайте ми въобще не е за срам, а напротив.
В един от най-космополитните градове в Европа - Барселона (туристите там са повече от местните), всеки божи ден 365 дена в годината го гледат повече хора от колкото могат да мечтаят всички наши политици, учени, артисти, писатели и др. взети заедно!!!
Държа да уточня, че всичко това е за мое огромно съжаление, но съм длъжен да го призная като факт.
Дай боже, някой ден при споменавенето на България пред някой чужденец да асоциира името, с името на някой учен, писател, артист или режисьор, но за сега уви това е само името "Стойков ?" Също така 120 000 души като един да викат някое друго име както са викали - "Ристо, Ристо" - ЖАЛКО, НО ФАКТ !!!
За онагледяване прилагам снимки, първите от които са от музея на ФК Барселона на Камп Ноу - по моя преценка на ден минават от там по над 2000 човека. Последната е от музея на олимпизма, който се намира в олимпийското градче (на същото това място, на което Фреди Меркюри и Монсерат Кабайе изпяха "БАРСЕЛОНА"), там минават вече всички посетили Барселона (японци, китайци, австралийци и всякакви други),! - дай-боже някой наш музей да се радва на такава посещаемост!
........................ и го гледат, не са много футболистите взели най-престижното индивидуално отличие в света на футболаВиден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар