До: Свински грип
Аз като пораснало болнаво дете и много часове прекарани с трудно-сваляща се висока температура ..... минах и през този модел вирус .... температура и кашлица ..... споделям мнението
- просто вирус модел 2009 а всеки организъм се справя по различен начин резултата за непредвидимите последици ...................
СТИГА С ТАЗИ ИСТЕРИЯ това е грип ... (не е приятно, но не е и апокалипсис) познати дечица около мен също минаха през същото "изпитание"
всеки грип взима жертви, при някои хора води до усложнения, а те в комбинация с други заболявания до печален резултат
Сигурно известен и лично констатиран факт
Малко е прекалено - в Атина например на летището вече са монтирани термокамери (или камери с термични датчици - не знам как е правилно) и ако си с малко температура директно те пращат в болница .....
Аз като пораснало болнаво дете и много часове прекарани с трудно-сваляща се висока температура ..... минах и през този модел вирус .... температура и кашлица ..... споделям мнението
- просто вирус модел 2009 а всеки организъм се справя по различен начин резултата за непредвидимите последици ................... СТИГА С ТАЗИ ИСТЕРИЯ това е грип ... (не е приятно, но не е и апокалипсис) познати дечица около мен също минаха през същото "изпитание"
всеки грип взима жертви, при някои хора води до усложнения, а те в комбинация с други заболявания до печален резултат
Сигурно известен и лично констатиран факт
Малко е прекалено - в Атина например на летището вече са монтирани термокамери (или камери с термични датчици - не знам как е правилно) и ако си с малко температура директно те пращат в болница .....
Коментар