Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с един паркирал се !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: проблем с един паркирал се !

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
    Експеримента е много лесен обади се в паркинги и гаражи и кажи, че са ти спряли на входа на гаража.
    Нещо спомена "Анархиста" за трактор и поле май не е в оперативната зона на Паяците....освен ако не им се обадят "Отгоре"
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
      Експеримента е много лесен обади се в паркинги и гаражи и кажи, че са ти спряли на входа на гаража.
      А, "никакви паркинзи и гаражи", звъниш на 112 и от там си провеждаш един разговор с кат на висок тон, с обяснение на инфарктна ситуация и ще дойдат. Пък те ще си извикат когото трябва да го премести. На мен така едва ми се размина акт за спиране на по-малко от допостимато на завой. Ограничавах видимоста на излизащите без предимство и някой ме е насадил. Понеже си бях виновен, не се разправях, само посочих, че разтоварвам нещо и изчезвам и ме "пожалиха".

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
        На времето имаше един идиот, който редовно паркираше пред моя гараж. Прибирам се една вечер ... след 22.00 часа ... тоя пак там.
        Колата някакъв Фиат, гледам на скорост и ръчна .... перфектно ... няма да се засили и да влезе в задната броня. И теглич даже има ....
        Корозащитната лента, че по къса .... първа бавна ... и гаааззз ....
        Закарах я на 300м. до една бензиностанция .......

Сутринта разбрах, че викал полиция .... щото му откраднали колата ...
        Намерили я след 3 минути .....
        Ей така се свети.....

Коментар

Не се ядосвай,при мен е ежедневие...На един тупан му ритнах два,три пъти колата,излязох с триста маневри през тревните площи(пълни със счупени шишета и какво ли не).След един час ми звъни жената,че някакъв я заплашва-счупил съм му бил челното стъкло,покривил съм му де що има ламарима,а нашичкия ТУПАН бил полицай...щял да ме стреля,съди,бие,е...е.Е,жив съм...
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

За bullet_pk:
            Човече божи, научи ме и мене как се прави това, и отде се вземат тия хартии! Имам принтер, другото как?

Коментар

Аз просто спъхвам 4те гуми и седя и гледам сейр,днес го направих за пореден път
              Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                За bullet_pk:
                Човече божи, научи ме и мене как се прави това, и отде се вземат тия хартии! Имам принтер, другото как?
                office1 - за папира
                Word - за текста
                LaserJet - за печата

и кефа от папие-маше- то

няма сваляне това, освен с лейбъл-римувър, ама е кът и скъпо..

а пък е приятно да гледаш клетника как стърже като граф Монте Кристо с лъжицата....

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                  За bullet_pk:
                  Готино е да се прави с едни специални лепенки - лепилото е отврат и няма отлепяне. Още по яко е да се нареже на плотер и тогава се сваля 100 часа на малки ивици. Лепи се смело на предното стъкло пред погледа на водача, так аче да не може да кара.
                  Едни пичове даже бяха направили сайт - "паркирал си като идиот" - и продават готови лепенки.
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                    А, "никакви паркинзи и гаражи", звъниш на 112 и от там си провеждаш един разговор с кат на висок тон, с обяснение на инфарктна ситуация и ще дойдат.
                    От тел. 112 препращат към "паяците".

Пък във Варна след 17.30 ч. казват, че "нищо не могат да направят".

Коментар

Хартията от фирми, които продават рекламни материали, много са... Добре е да е като за гаранционни стикери, трудно се отлепя и оставя лепилото си. Не, че не се чисти, но си е мъка. И най-добре на предното стъкло, на нивото на очите

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                        От тел. 112 препращат към "паяците".

Пък във Варна след 17.30 ч. казват, че "нищо не могат да направят".
                        Към паяци когато не е наложително да закараш някого до някъде/болница, например/ А когато създаваш предпоставки за ПТП/както при мен/ веднага реагират. Поне при нас, преди година беше...

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                          ...а нашичкия ТУПАН бил полицай...щял да ме стреля,съди,бие,е...е.Е,жив съм...
                          Ми значи те е е...ее
                          112 може и да не прати паяк,действително може да е далеч, извън работно време и т.н., но кажи на жена ти (дано няма) при следващ подобен случай да иска помощ от 112 лицето...кола рег № ХХХХХ заплаха за убийство, квартални патрулки има, и ако човека верно е полицай ще отседи известно време пред вас да ти пази парко място (предполагм ме разбираш), а ако само се е правил и го емнат ще стане като в онзи виц "...и насъпи сапуна и пада ......и така 18 пъти..."
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Еи,па и вие...Медала винаги има две страни.Налагало ми се е да паркирам така.Наистина спешен случаи.Но тогава слагам на стъклото "ако пречи тел.......".Сигурно не всички са толкова предвидливи,по-спокоино.Чак пък и гуми.Един така ми ги беше спаднал,и взел игличките,въпреки телефона на стъклото....е после сам нави игличките и напомпи гумите с компресорче .
                            Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                              Ми значи те е е...ее
                              112 може и да не прати паяк,действително може да е далеч, извън работно време и т.н., но кажи на жена ти (дано няма) при следващ подобен случай да иска помощ от 112 лицето...кола рег № ХХХХХ заплаха за убийство, квартални патрулки има, и ако човека верно е полицай ще отседи известно време пред вас да ти пази парко място (предполагм ме разбираш), а ако само се е правил и го емнат ще стане като в онзи виц "...и насъпи сапуна и пада ......и така 18 пъти..."
                              Хаха,ако ме беше е..л(бил,колил,стрелял или бесил),срамът щеше да остави траен отпечатък в крехката ми психика и едва ли щях да споделя случката...Идеята ми беше че така паркират по-равните из между равните...Трябва да си голям дебил,за да ,,запушиш'' някой...Даже без да оставиш телефон за връзка...А в Люлин дебили колкото щеш...
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

От десет години имам гараж и единственото спасение ми е една "бойна" отверка с която отварям автомобила, изключвам от скорост и я избутвам по средата на улицата. Ако се създаде напрежение от счупения патрон , моля собственика на автомобила другия път да ми остави ключ.....не ми е приятно но станах безкруполен след, като за малко една сутрин жена ми щеше да си изпусне самолета заради един нагъл и безкруполен водач на МПС.
                                LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
                                E23,E36,E46,E39,E61.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X