Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Благодаря, Колеги, за новите ми гуми!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Благодаря, Колеги, за новите ми гуми!

Честито Марианче ,как ме е яд че недойдох но като наминеш на сам ще разправяш.
    С тези гуми Марляча е едно торпедо в гората
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    RR Classic

Коментар

Ми Мариянке ,
      от малкото дами във форума си , та трябва да си те обгрижваме. Освен това тея гуми направо ги сънуваше. След като се засекохме на Пазарджик , докато стигнем до Въча три пъти каза как си мечтаеш за 2 кобри, а ние със Жоро тряабваше да си траем , като дърти партизани да не се развали изненадата. Сега ти пожелавам да си се каляш със здраве.
      Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

A сега дами и господа един специален поздрав за Спарки и всички останали , които не можаха да присъстват на живо на предаването на гумите:
        http://tranz.it/load.php?id=BUBdgssdlEQzDvEg392473

ФАЙЛЧЕТО е към 100 мб.

Надявам се да съм предал момента колкото може по-истински.
        Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Марианкеее.... И тук честито.
          От де я намери тая радиостанция, кой ти я даде, че цял ден се измъчихме да се организираме на "шушу мушу" да те баламосваме?

Ето я тук пристига на обекта както винаги с усмивка.

И задачата която беше и поставена за да и отвлечем вниманието.

Почва се с подготовката.

ето и четвъртата гума

Един вдига с крика, друг развива, некой завива, друк акъл аз пък се моткам.

А Ник документира.

Нежната половинка .... ни се радват

Вече сме на финала.

Не може дамска кола без панделки и цветя.

Всичко е готово.

"Светльо къде е въжето"

От тук нататък.... без думи.

В опит да търси някой на който да се похвали.
          А все получаваше отговор:"знам знам"

О899 2б2 1З2

Коментар

Уникално!!! Браво колеги!

Честито, Мариянке. По-готино от нова гума-няма. Приятно каляне.

П.п. Пак съм изумен от форумджиите! ....ще почна да свиквам.

Коментар

Още ведъж честито Марианке. Дано да нямаш други проблеми с гумите а да имаш само висок адреналин в планините.

Това са снимките от Въча. Сред тях са и снимките от пит стопа. https://htftp.offroad-bulgaria.com/Niger/20091010/

Редакция: Извинявам се за грешката. Имал съм го в клипборда заради друг пост. Марлянада, считай се за поканена по сгрешения линк.
              Последно редактирано от Niger; 13-10-09, 10:15. Причина: поправка на сгрешен линк
              Иван
              ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Първоначално публикуван от Niger Преглед на мнение
                Още ведъж честито Марианке. Дано да нямаш други проблеми с гумите а да имаш само висок адреналин в планините.

Това са снимките от Въча. Сред тях са и снимките от пит стопа. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=71942
                Нещо ми се струва, че си дал "грешен" линк, но пък май грешката е вярна, защото идеята за 2 дни офроуд ми харесва и може и да се включа в 17-18.10.2009 "Пловдив и приятели"
                Но ще видим, нали знаете, че всичко се решава от днес за вчера, та има време

Благодаря на всички за поздравите

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                  Казах ви аз, че кадрите решават всичко

А Ферлянда си знае.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Казах ви аз, че кадрите решават всичко

А Ферлянда си знае.
                    Хахаха, гледай си работата
                    Както казах това е бъдещият ми мъж, просто си го "обработвам" и отглеждам от малък Майка му каза да не ми казва кака Марлянда, а само Марлянда
                    До тук съм го научила да казва наздраве, да яде по 4 наденички наведнъж, да избира печени ребра пред кебапчета и други такива
                    Завиждайте...................

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Какво стана с оная-"ферозова отлежалата"?
                    Хахахаха Кольо, много светличък тоя въпрос и го видях по-късно - та заредила съм нова и сега отлежава, но трябва да мине поне 3 кални разходки
                    Последно редактирано от marlqnda; 13-10-09, 10:56. Причина: Добавяне на цитат

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                      Хахаха, гледай си работата
                      Както казах това е бъдещият ми мъж, просто си го "обработвам" и отглеждам от малък Майка му каза да не ми казва кака Марлянда, а само Марлянда
                      До тук съм го научила да казва наздраве, да яде по 4 наденички наведнъж, да избира печени ребра пред кебапчета и други такива
                      Завиждайте...................
                      Поне ще случиш на свекър и свекърва
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                        Трябва само да свикнеш с новите показания на километража, за да нямаш ядове с едни зелени човечета

Мойта я засичах с джипиеса и ми даде абсолютно съвпадение с показанията на километража , така че просто не трябва да си "пускаш аванс". Преди ми даваше близо 7 км/ч по- малко от показанието на километража.

ПП: Гумите ми са същия размер кални регенерати с "шарка Кобра"
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          Мойта я засичах с джипиеса и ми даде абсолютно съвпадение с показанията на километража , така че просто не трябва да си "пускаш аванс". Преди ми даваше близо 7 км/ч по- малко от показанието на километража.

ПП: Гумите ми са същия размер кални регенерати с "шарка Кобра"
                          Карахме заедно и по радиото си говорехме, та и зная корекцията

Коментар

Дано да са ти предали и инструкциите към гумите.Не трябва да подаваш рязко газ на светофар поради опасност части от асвалта да попаднат в стъклото на автомобила зад теб или зъбите на някой моторист.
                            Тома Томов
                            Вече с Kia Sportage.

Коментар

Първоначално публикуван от tomisagledva4a Преглед на мнение
                              Дано да са ти предали и инструкциите към гумите.Не трябва да подаваш рязко газ на светофар поради опасност части от асвалта да попаднат в стъклото на автомобила зад теб или зъбите на някой моторист.
                              С конкретния автомобил това не е възможно)))
                              Нема Power

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                С конкретния автомобил това не е възможно)))
                                Нема Power
                                Хахахах мое само да вдига шум и да бучи яко, ама само много шум за нищо Важното е хъс и кал да има, пауъра после, като стана Тойота

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X