Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Толерантност на пътя - невероятно, но факт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Лошото е че в 99% от случаите те изкарват теб виновен...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Евала на този шофьр.Това е активен участник в движението.

Мога да добавя някои пожелания.
      Изпреварваш на мокра настилка,но караш още 50 метра в лентата за изпреварване ако пътя позволява--- така не цапаш стъклото на изпревареното превозно средство.

Вечер в тъмното в момента когато те изпреварват пускаш леко на дълги ---помагаш за благодарност, че не те е заслепил през огледалото.

Изнасяш се без подканяне още като видиш , че има кола в страничния път и му даваш шанс без да намаля да се включи в движението.

Но , но в градско по-правилно е да му смачкаш фасона когато потегла с четвърт секунда по късно от предната кола на светофара. Да му свирнеш пронизително когато е спрял на уживен път без авария с пуснати аварийни. Да го вейнеш от ляво или от дясно, когато може да мине , а не си познава габарита и само се пречка.
      Голям жест е да оставиш някой да е жив щото жив по-добре изглежда,когато като се пристрои отдясно на сфетофара с цел да те изпревари от дясно иначе е мъртвец ако не си мръднеш десния крак от газта да го пуснеш. ---После ти благодари с примигване на габарити. Ходи се трепи някъде другаде ало!

Някои пият от радост, други пият от мъка, а ние не пием.Само търпим и се хвалим кой е по-търпелив в шофирането.

Коментар

През топлите месеци винаги си нося едно детско водно пистолетче в колата. За съжаление колите с климатик и затворени прозорци стават все повече. Иначе се изравняваш с тоя дето сте имали конфликт, или спираш до него на светофара и с пистолетчето през отворения прозорец ...пръс-пръс!!! Е, за всеки случай, съм приготвил и Валтера, ако нещата опрат до пръс-прос!!!

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333
          Сега ще ви разкажа една случка:
          Карам си аз по магистралата към Лозен (бях тръгнал към стрелбището) и изведнъж един Форд Ескорт с пернишки номер ме засича ту отляво ту от дясно, свиркам аз и му казвам множи се и се ограмотявай (е по не цензурирано)
          А той вади един пищов и право към мен (викам си на ум, мале колко сбърка)пресягам се към задната седалка и го посочвам с калашника. Не бях виждал толкова бърз Форд през живота си
          Един път с баща ми пътувахме за Габрово с едно Пежо Боксер,карахме с около 120 пред нас имаше една на вид нова Нива,която се движеше по бавно и когато баща ми реши да я изпревари тоя с Нивата даде газ и не ни пусна прия втория опит за изпреварване всичко се повтори,баща ми се ядоса и започна да му присвятка и свирка.Нивата намали още и изчака да тръгнем да я изпреварим пак и когато се изравнихме с нея,понеже прозорците бяха отворени баща ми му тегли една дълга и тоя тъпак си затвори прозореца и извади пистолет(ама от тези съчмените за децата )и го долепи странично до стъклото,баща ми се изсмя и бръкна в жапката и извади неговия Глог и го насочи към Нивата-е наистина и изпушиха спирачките на Ладата.Закова се на място и баща ми намали за да види дали ще тръгне по нас,но тои даже и не помръдна от мястото ан което беше спрял !!!
          [size=7][color=GREEN]EnDuRo[/color][color=blue] & [/color][color=green]OFF_rOaD[/color][color=blue] TeAm[/color][color=green] BiStRiCa[/color][/size]
          [img]http://www.autonet.bg/Offroad/deso%20tuning.jpg[/img]

Коментар

Те, за това войната по наш'те пътища продължава, щото си ги мерим,....пистолетите!!!

Коментар

Недейте ги разправя тези истории тука че много хора четат

Това с показването на пищови и пушкала от колата не го разбирам. Не че и на мен не ми се е искало да го направя, но си мисля че оръжие се насочва само когато смяташ да стреляш. Иначе може да ти стане навик само да го размахваш и да забравиш как се гърми

Моята рецепта за премахване на агресията е проста - взимаш един кросак или 4х4, отиваш на баира и газ. Ти срещу пръстта и камъните. Да се понатъртиш малко. После въобще не ти пука кой бил давал газ и кой те бил задминавал с някой таралясник. Света става хубав
              2010 CRF 250 R

Коментар

Напълно съм солидарен с Димитър за агресията.
                Преди два три месеца един олигофрен се заби до диференциала на исузуто ми с една мазда 323. И това при положение, че съм спрял на зебра и чакам пешеходците да преминат... От удара джипа се премести около 1,5м. Добре, че хората бяха на по-голямо разстояние...
                На всичко отгоре кретенът беше силно възмутен, че съм спрял "безпричинно"... По същия начин зимата в мен се заби и ... полицейска астра...
                Карал съм и в чужбина и веднъж неволно не спрях на пешеходна пътека. Хората ме гледаха дори не и с укор - не можеха да повярват, че това се случва изобщо. Потънах в земята от срам...
                А такива дето се правят на тарикати с тунинговани жигулки или голфчета не си позволяват много да ме засичат, защото по джипа ми няма много боя, но има много кал и тръби... виждат, че не ми пука особено...
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Аз отзад такъв съм го извадил 30 см. ( теглич де ) че с радост ще посрещна напиращите радиаторчета, вече нарочно спирам рязко по пешеходните пътеки, тия отзад изтръпват, само чакам некой да се надене ще дам яко газ да му изкарам радиатора и после ще спра да викаме кат.
                  no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
                    Аз отзад такъв съм го извадил 30 см. ( теглич де ) че с радост ще посрещна напиращите радиаторчета...
                    Фиестата затова си я купих - заради теглича. Заводски
                    2010 CRF 250 R

Коментар

твойта фиеста е травестит, вместо дупка има х..й егати ;-)
                      вече трабва да казвам на мойта фронтиер,
                      тая седмица мисля и отпред да я надъ..вя с булбариЩе
                      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
                        тая седмица мисля и отпред да я надъ..вя с булбариЩе
                        А бе, оня ден на "Драган Цанков" долу след спускането от Телевизията една дълга Фронтера даже без булбар така беше размазала една баничарка ...

Доколкото можах да видя, Фронтерата беше с посгънат десен калник (опираше в гумата) и посгъната броня. Баничарката беше с размазана предница - радиаторът направо беше полегнал над двигателя.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD
                          Те, за това войната по наш'те пътища продължава, щото си ги мерим,....пистолетите!!!
                          Гад, безкрайно си прав!
                          Нашата хлъзгава система раздаде патлаци на тоя който събра докумените за разрешително!
                          То всъщност в това няма лошо, защото престъпността вече може да се изненада, проблема е че системата не събра грешно издадените разрешителни!
                          Ще ми се да видя някой наш бабаит да извади патлак примерно във Франкфурт и да го насочи към някоя германска пенсия, заспала на светофара!

Оръжието ти се дава, да можеш да екзекутираш на място човек, който извършва тежко престъпление, това не е пейнтбоул, нито конкурс "Мистър Пищов"!

Коментар

Ми, според мен, първата работа, като ти дадат пищов е да му изпилиш голямата мушка,........щото зн'аиш ли как дере, като ти го заврат отзад???!!!
                            Това е принципа на стария, печен каубой, младите...., да се хващат за пилата!!!

Коментар

До: Толерантност на пътя - невероятно, но факт

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                              Аз съм се обаждал на бързия телефон в полицията, там те прехвърлят... Щот като видиш трима пияни катили да хвърчат през квартала и да се разминават на косъм с играещите деца ти идва да стрелях на месо...
                              И аз съм се обаждал-с номера на олигофрена,който щеше да мине през нас с жена ми и детето на пешеходна пътека. Дежурния милиционер очевидно се подразни,че го занимавам с глупости. Настоях да проверят въпросния бус,оня отегчено ме уведоми,че бил фирмен. Попитах го какво значение има това,и дали фирмените имат разрешение да мачкат хора,и дали ще направи нещо? Отговора беше "Че го имаме у предвид"...
                              Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X