Лошото е че в 99% от случаите те изкарват теб виновен...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Толерантност на пътя - невероятно, но факт
Свий
X
-
Евала на този шофьр.Това е активен участник в движението.
Мога да добавя някои пожелания.
Изпреварваш на мокра настилка,но караш още 50 метра в лентата за изпреварване ако пътя позволява--- така не цапаш стъклото на изпревареното превозно средство.
Вечер в тъмното в момента когато те изпреварват пускаш леко на дълги ---помагаш за благодарност, че не те е заслепил през огледалото.
Изнасяш се без подканяне още като видиш , че има кола в страничния път и му даваш шанс без да намаля да се включи в движението.
Но , но в градско по-правилно е да му смачкаш фасона когато потегла с четвърт секунда по късно от предната кола на светофара. Да му свирнеш пронизително когато е спрял на уживен път без авария с пуснати аварийни. Да го вейнеш от ляво или от дясно, когато може да мине , а не си познава габарита и само се пречка.
Голям жест е да оставиш някой да е жив щото жив по-добре изглежда,когато като се пристрои отдясно на сфетофара с цел да те изпревари от дясно иначе е мъртвец ако не си мръднеш десния крак от газта да го пуснеш. ---После ти благодари с примигване на габарити. Ходи се трепи някъде другаде ало!
Някои пият от радост, други пият от мъка, а ние не пием.Само търпим и се хвалим кой е по-търпелив в шофирането.
Коментар
-
През топлите месеци винаги си нося едно детско водно пистолетче в колата. За съжаление колите с климатик и затворени прозорци стават все повече. Иначе се изравняваш с тоя дето сте имали конфликт, или спираш до него на светофара и с пистолетчето през отворения прозорец ...пръс-пръс!!! Е, за всеки случай, съм приготвил и Валтера, ако нещата опрат до пръс-прос!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333Сега ще ви разкажа една случка:
Карам си аз по магистралата към Лозен (бях тръгнал към стрелбището) и изведнъж един Форд Ескорт с пернишки номер ме засича ту отляво ту от дясно, свиркам аз и му казвам множи се и се ограмотявай (е по не цензурирано)
А той вади един пищов и право към мен(викам си на ум, мале колко сбърка)пресягам се към задната седалка и го посочвам с калашника. Не бях виждал толкова бърз Форд през живота си
)и го долепи странично до стъклото,баща ми се изсмя и бръкна в жапката и извади неговия Глог и го насочи към Нивата-е наистина и изпушиха спирачките на Ладата.Закова се на място и баща ми намали за да види дали ще тръгне по нас,но тои даже и не помръдна от мястото ан което беше спрял
!!!
[size=7][color=GREEN]EnDuRo[/color][color=blue] & [/color][color=green]OFF_rOaD[/color][color=blue] TeAm[/color][color=green] BiStRiCa[/color][/size]
[img]http://www.autonet.bg/Offroad/deso%20tuning.jpg[/img]
Коментар
-
Недейте ги разправя тези истории тука че много хора четат
Това с показването на пищови и пушкала от колата не го разбирам. Не че и на мен не ми се е искало да го направя, но си мисля че оръжие се насочва само когато смяташ да стреляш. Иначе може да ти стане навик само да го размахваш и да забравиш как се гърми
Моята рецепта за премахване на агресията е проста - взимаш един кросак или 4х4, отиваш на баира и газ. Ти срещу пръстта и камъните. Да се понатъртиш малко. После въобще не ти пука кой бил давал газ и кой те бил задминавал с някой таралясник. Света става хубав2010 CRF 250 R
Коментар
-
Напълно съм солидарен с Димитър за агресията.
Преди два три месеца един олигофрен се заби до диференциала на исузуто ми с една мазда 323. И това при положение, че съм спрял на зебра и чакам пешеходците да преминат... От удара джипа се премести около 1,5м. Добре, че хората бяха на по-голямо разстояние...
На всичко отгоре кретенът беше силно възмутен, че съм спрял "безпричинно"... По същия начин зимата в мен се заби и ... полицейска астра...
Карал съм и в чужбина и веднъж неволно не спрях на пешеходна пътека. Хората ме гледаха дори не и с укор - не можеха да повярват, че това се случва изобщо. Потънах в земята от срам...
А такива дето се правят на тарикати с тунинговани жигулки или голфчета не си позволяват много да ме засичат, защото по джипа ми няма много боя, но има много кал и тръби... виждат, че не ми пука особено..."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Аз отзад такъв съм го извадил 30 см. ( теглич де ) че с радост ще посрещна напиращите радиаторчета, вече нарочно спирам рязко по пешеходните пътеки, тия отзад изтръпват, само чакам некой да се надене ще дам яко газ да му изкарам радиатора и после ще спра да викаме кат.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanaticтая седмица мисля и отпред да я надъ..вя с булбариЩе
Доколкото можах да видя, Фронтерата беше с посгънат десен калник (опираше в гумата) и посгъната броня. Баничарката беше с размазана предница - радиаторът направо беше полегнал над двигателя.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от GADТе, за това войната по наш'те пътища продължава, щото си ги мерим,....пистолетите!!!
Нашата хлъзгава система раздаде патлаци на тоя който събра докумените за разрешително!
То всъщност в това няма лошо, защото престъпността вече може да се изненада, проблема е че системата не събра грешно издадените разрешителни!
Ще ми се да видя някой наш бабаит да извади патлак примерно във Франкфурт и да го насочи към някоя германска пенсия, заспала на светофара!
Оръжието ти се дава, да можеш да екзекутираш на място човек, който извършва тежко престъпление, това не е пейнтбоул, нито конкурс "Мистър Пищов"!
Коментар
-
До: Толерантност на пътя - невероятно, но факт
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеАз съм се обаждал на бързия телефон в полицията, там те прехвърлят... Щот като видиш трима пияни катили да хвърчат през квартала и да се разминават на косъм с играещите деца ти идва да стрелях на месо...Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар