Колата ти е коректив. Ти много я обичаш. И за да не си счупиш главата, колата се счупва някъде незначително. Ако не осъзнаеш какво ти казва колата и не се замислиш , а ходиш да я оправяш никой не ти е виновен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вредата от евтинията
Свий
X
-
Re: Вредата от евтинията
НО пък се пере <и то когато трябва а не на време, някои хора не се сещат често за това> и не му пука ако го засипеш с кал през шнорхелаПървоначално публикуван от V93За съжаление съм загубил някъде линка, но попаднах на твърдения, че филтрите на К & N в същност не осигуряват по-добро пречистване на въздуха, отколкото добрите стандартни филтри.Първоначално публикуван от redairкупи си K&N и докато е твоя колата забравяш за проблеми с въздушният филтър :-)
стига да подсигурява приемливо чист, но стабилен и достатъчен въздушен поток...
Коментар
-
Че и далавера, верото може да го разреждаш с вода спокойно, не се пресича
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Отивам да се запаля пред парламента...Първоначално публикуван от Yordan KolevБас ловя, че собственика е инжинер.Първоначално публикуван от Жечко РусчевИ знаете ли какво ми каза собственика на магазина:
"Може и без филтър особено зимата, стига да не е турбо."
Някакви коментари?
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Само да допълня и Трънското обръщение:Първоначално публикуван от Жечко РусчевЗнаете ли какво значи СОТ за струг.
Прощай Григорий! -----"Сбогом гринго"
Прощай Григорий! -----"Сбогом гринго"-----Възкурец Гига!
Коментар
-
От: Вредата от евтинията
Едно леко продължениен а темата след 5 години.
Колата, полото ми, продължава да се движи. Скоро ходих до София и обратно до Бургас.Въздушния филтър е същия преди 5 години.Маслото е на 45000 км. кой го знае какво беше. Майната му - мазно е още. Гори бензин 95 около 6,5 л/100.
Главен извод.
Всеки лев даден за подръжка на колата са изхарчени пари на вятъра.
Много ми беше приятно да го споделя с Вас!
Коментар
-
Грешка, това не е масло.......Първоначално публикуван от Жечко Русчев Преглед на мнение.....Маслото е на 45000 км......."Bis dat qui cito dat"
Коментар
-
да, вече е маргарин, или друга химическа производна...Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнениеГрешка, това не е масло.......
Добре, че гледам внимателно, и виждам, като гледам..
като си купувам употребявана кола..
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар