Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вредата от евтинията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вредата от евтинията

Първоначално публикуван от Жечко Русчев Преглед на мнение
    Едно леко продължениен а темата след 5 години.

Колата, полото ми, продължава да се движи. Скоро ходих до София и обратно до Бургас.Въздушния филтър е същия преди 5 години.Маслото е на 45000 км. кой го знае какво беше. Майната му - мазно е още. Гори бензин 95 около 6,5 л/100.
    Главен извод.
    Всеки лев даден за подръжка на колата са изхарчени пари на вятъра.
    Много ми беше приятно да го споделя с Вас!

КЛАСИК!

Още 200 000км с полото, безаварийно!

Коментар

Колата, полото ми, продължава да се движи. Скоро ходих до София и обратно до Бургас.Въздушния филтър е същия преди 5 години.Маслото е на 45000 км. кой го знае какво беше. Майната му - мазно е още. Гори бензин 95 около 6,5 л/100.
      Главен извод.
      Не думай! А какво стана с това?

... Абе пичове трябва да Ви кажа , че повече от три години една кола не я карам. ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Не думай! А какво стана с това?
        ее, полото не се брои, бе

Аз я оставям, тя не ме оставя - класика е това, да не е джип дръглив някакъв бре, това е "народна кола", тип поло

Коментар

...Въздушния филтър е същия преди 5 години.Маслото е на 45000 км. кой го знае какво беше. Майната му - мазно е още... ...Всеки лев даден за подръжка на колата са изхарчени пари на вятъра...
          Халал да му е на този, който си купи колата от теб. Мерси, че сподели този невероятен идиотизъм с нас!
          "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Главен извод.
            Никога недей да сменяш дискове или накладки. Гарантирам, че няма автомобил който да е останал във вечно движение. Както няма и самолет който да е останал във въздуха...
            Между другото, това за маслото не е голямо постижение. Маслата "лонг лайф" се сменят на около 30 000 км. А ти си само 1.5 пъти над тях?
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Главен извод.
              И в Италия има доста собственици на МПСта със същите възгледи
              ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Джамбазов- Доста монтажи и заварки сторих във Вяшата фирма. И не са паднали още, както и моето Поло. Даже акомулатора е от Вас един зелен 60 Ачаса 60 лв.

valdivladi - Моите уважения. Уважавам мненията ти във форума. Вярно е , че лампата на маслото пресветва но имам едно ново масло от Ровера, дето не е на много километри , но още не съм го сменил.
                ---------------------------
                Veni1 - Мога да добавя, че когато се счупи Великата жигула използвах част от маслото за доливане. Нейното, на жигулата, за 15 години беше сменяно два пъти и доста пъти доливано.Това беше преди около 3-4 години.
                .............................
                Вико - Благодаря, вече толкова ми е омръзнала колата, че я продавам за 350 лв. но не я искат и пак трябва да си я карам още една година. За сведение данъка на колата е 3,88 лв.
                ------------------
                Чавдар (V93) - Чавдар-е Вие със Стефан , Обера, и Данчо с алуминиявия джип най ме кефите от форума.

Карах ги по три години колите, ама щото почваха да се чупят към третата година. Имах предвид тъпото рено11 и един Вартбург. Ама тая е направена със същото желязо като къде къде по тежките голфове и издържа много.
                ------------------
                Veni1 - Вени първи път! Нещо започваш да спамиш. Приема се.
                ......................................................................
                Павлин Андреев -- ПриятелЮ , колите не ги купувам за да ги продавам. Аз ги експлоатирам до пълно строшаване. Ясен ли съм. И при това си някакъв новак във форума.
                ---------------------------------------------------------------------
                ittso - Благодаря за подсещането. Като я купих колата преди 11 години исках да сменя тези накладки на предните колелета , но неможах да ги разглобя.Имаше 7мм феродо, сега е не повече от 1,5 ммл Задните сами се регулират. Не обичам да свалям задни колелета на западни коли щото се стресирам колко са хилави тези макферсончета мижави и ръждиви.
                --------------------------------
                auto_marin -- Вярно е. Имам такъв Ровер. Счупен в Италия , отворен и затворен, донякъде са почнали ремонта но затворен без една втулка на клапън.Ремонта ми избезе към 800.

-------------------------------------------------------------

Благодаря на всички за отзивите. Всеки да си кара колата както си иска. Човек да е здрав може с два и с двеста.
                Това е отговора.

Коментар

Давам ти веднага 200 лв за туй поло, ама да не вземеш да сменяш нещо, че тамън всичко се е напаснало. Ама само ако го докараш до София.
                  За Коледа ш' гу пударья на тъщата.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Якооо!!!

Ако ника ти беше нещо от сорта
                    Giachomo Rouschini - Vendita di autoveicoli, il restauro di automobili, automobile, e la resurrezione - la prima e ultima volta, например...да те разбера, ама пак това поло ми се ще да го отстъпя на Майсторовата тъща...

Пламене, нищо лично, ама по-добре ти да и сменяш маслото

Коментар

Абе, всички сте прави, ама никой не оцени, че Полото, все пак, се ДВИЖИ!
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

...Благодаря, вече толкова ми е омръзнала колата, че я продавам за 350 лв. но не я искат и пак трябва да си я карам още една година...
                        С това трябваше да започнеш - че си търсиш повод и начин да я умориш, за да я смениш.
                        Загадка е защо тя не ще...
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Що да не се движи, той да не мислиш, че не долива.

Преди четвърт век, един приятел вика -Ей, от Габрово до София москвето ми изгори 5 литра! -Какви 5 литра, това е невъзможно!- викам аз. -Ама, масло бе, ти да не си помисли, че бензин!
                          "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

От цялата работа е тъпо само това, че подобни дебили, с подобни непредсказуеми кошници, в период на полуразпад се носят по пътищата и минават ГТП. Ако се забие под някой Краз или Урал, заради спукан спирачен маркуч, изпаднал накрайник или липса на накладки добре, но ако убие невинен...
                            Мисля, че подобно немарливо отношение към МПС трябва да се инкриминира или поне да отнемат книжката.
                            Така че, колега не е само твоя работа как си караш колата, освен ако не я караш само в двора си!
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Абе,дърдорим си тук,коментираме въпросното поло,обаче всички знаят,че италианките внасяни у нас,не могат да се похвалят с по-добри грижи за тях.Колко,почти изгнили от вън,маслени фитри съм виждал,разпадащи се (до такава степен спечени) елементи на маслени филтри...!Нека не корим някой който е решил да си кара колата до разпад!Има си обаче едни ГТП-та,дето...Ако всичко се гледа,както му е реда,нищо няма да се обърка на пътя.Нищо,че ремъка и маслото не са сменяни!Ами всички нововносни търалясници за по 1000,10000 и 100 000лв. да не би да са по-малко опасни на пътя,регистрират ги без никакъв тех. преглед.И новия собственик си мисли,че кара модерна и сигурна кола и газ,колко може...

Коментар

Някъде бях чел за една секта която твърди че не е нужно и да се къпеш и миеш. Все някак си изкарват до средна възраст и така. Свят широк хора всякакви....
                                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X