Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще ме изядат прилепите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ще ме изядат прилепите.

Първоначално публикуван от bodevb Преглед на мнение
    аха съсед значи
    Хайде още един от тая махала. Вие сте като прилепите......
    Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
    NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
      В гръцката маала и живее
      30 годинки живях там. От утробна възраст. Ех, спомени.... Прилепи винаги е имало. Сега се крият по недовършените стрехи на кризисните строежи сигурно. А, тук в "Петлешев" почти няма

Коментар

Чета, чета и като гледам не само аз си имам проблем с прилепите. Но искам да споделя и друг проблем с птичките. Тази година за трети път птичка се удря в джипа ми и то когато карам с 40-50 километра. При това едната беше лястоовичка. Гадно е. Някой има ли логично обяснение???

Коментар

На мен ми се случи с гълъб(почти), в последния момент фъркатото се огледа и само драсна по тавана.Може би се разсейват като шоферите:GSM-и,гугутки( как е женската на гълъб?).
          Grand Cherokee WJ 4.7 V8
          Това е положението.

Коментар

гълъбица

Коментар

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
              Чета, чета и като гледам не само аз си имам проблем с прилепите. Но искам да споделя и друг проблем с птичките. Тази година за трети път птичка се удря в джипа ми и то когато карам с 40-50 километра. При това едната беше лястоовичка. Гадно е. Някой има ли логично обяснение???

Обяснение нямам , но пък миналата година едва се разминах с щъркел а бях на мотор с около 100км/ч. Кво им става на тия хвъркати?

Може би наистина идва края на света..........
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Да се включа и аз в офтопика - тази година наистина има много убити хвъркати по пътищата, включително и аз по едно време почти всеки ден удрях по някое врабче, а не се движа бързо, нито съм с голяма кола Няколко пъти едва избягвам дори лястовичка - а те са много пъргави... Мъжа ми и той сподели същото Чудех се дали само на нас се случва това, но явно не.
                По принцип знам, че ако има промяна в магнитното поле птиците губят ориентация, така, че може да се приеме, че идва и края на света може би има и друго обяснение, знаещите да кажат?
                И друго интересно наблюдение - последните месеци кучетата и котките в нашия квартал няколко пъти през нощта започваха да лаят, вият, мяукат и наставаше страшна какафония - и винаги няколко дни след това съобщаваха за земетресение.
                Последно редактирано от Фани; 02-09-09, 12:18.
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Ами от движението на полюсите навигационните им системи са в колапс...

Коментар

Е сега покрай събора всеки колега/колежка се отбива през Варна и си взима под ръка едно прилепче. Без Цвети, тя си има, не и се полагат повече.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X