Не се чудете, шом Тедо си разваля имиджа от голямо ръбесто мъжко возило (Галопера) сигурно ще му подхожда тази колица
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търси се Форд КА, розов с розова плюшена тапицерия.
Свий
X
-
Екстра съм си, просто се замислих над това какво е написал в подписа си и прозрях...
Тедо, и ти ли бе Бруте?Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Е що, мен ме е срам че съм карал Ярис - всичко точно, ама Тедо го е срам да се вози в мъжки джип...
Верно ахтунг!
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Кво говориш ... Веднъж мъкнах нанякъде някъв таралясник с розово мече на огледалото. И с розови тапицерии с очи и устни. Отсекъде му личеше че е женска кола, и спирачки нямаше, нищо здраво. Някъде към ректората ме гепиха, ама не би. От 30 метра му личеше на катаджията че е сеа те ше изкара за дома, за семейството. После се видя как се обърка и спря. Сичко беше ясно, и а се бях захилил а щеше да завъртиме едни пари. Ама някак останах безстрастен и тоя избяга
))
Коментар
-
Аз Паджерото няма да го призная за джип никога, има си лични субективни причини и наблюдения, но това че е мъжка кола никой не го отрича...Първоначално публикуван от V93Ми ще го е срам я. Ти с един замах отписа Паджерото като джип, а какво да кажем за Галоперите ...Първоначално публикуван от quadraама Тедо го е срам да се вози в мъжки джип...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
...
Имам един приятел които работи в магазин за Японски авточасти,та той казва така:"На Паджерото трябва да му направим паметник пред магазина,че то ни храни,иначе ще останем без работа"......SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
Нема никъде. Последните са ги събрали да ги слагат отгоре на бъркалките на захаросаните коктейли в Спартакус.
Нема да се уредиме, видело се е. Ше си одиме прости е...чи и примитивни хетеросексуали. Съдба значи.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар