Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се Форд КА, розов с розова плюшена тапицерия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търси се Форд КА, розов с розова плюшена тапицерия.

Не се чудете, шом Тедо си разваля имиджа от голямо ръбесто мъжко возило (Галопера) сигурно ще му подхожда тази колица
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Какво пи тази вечер
    RB Patrol Team

Коментар

Ти па къде ръгнА? Я се скивай в огледалото. Кой ше ни земе нас у гейклуба бе, тва е само за финяги. Ние ше си седиме бедни, тва е положението.

Коментар

Екстра съм си, просто се замислих над това какво е написал в подписа си и прозрях...
        Тедо, и ти ли бе Бруте?
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Екстра си? За там?? Ахтунг???
          Край! Забрави как се казвам!

Коментар

Е що, мен ме е срам че съм карал Ярис - всичко точно, ама Тедо го е срам да се вози в мъжки джип...
            Верно ахтунг!

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
              ама Тедо го е срам да се вози в мъжки джип...
              Ми ще го е срам я. Ти с един замах отписа Паджерото като джип, а какво да кажем за Галоперите ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Кво говориш ... Веднъж мъкнах нанякъде някъв таралясник с розово мече на огледалото. И с розови тапицерии с очи и устни. Отсекъде му личеше че е женска кола, и спирачки нямаше, нищо здраво. Някъде към ректората ме гепиха, ама не би. От 30 метра му личеше на катаджията че е сеа те ше изкара за дома, за семейството. После се видя как се обърка и спря. Сичко беше ясно, и а се бях захилил а щеше да завъртиме едни пари. Ама някак останах безстрастен и тоя избяга))

Коментар

Първоначално публикуван от V93
                  ама Тедо го е срам да се вози в мъжки джип...
                  Ми ще го е срам я. Ти с един замах отписа Паджерото като джип, а какво да кажем за Галоперите ...
                  Аз Паджерото няма да го призная за джип никога, има си лични субективни причини и наблюдения, но това че е мъжка кола никой не го отрича...

Коментар

Аз Паджерото няма да го призная за джип никога.................
                    Е не е класическа лека кола.Ако не е джип ,какво е тогава Паджерото ,че ни вкарваш в размисъл.
                    B+

Коментар

...

Имам един приятел които работи в магазин за Японски авточасти,та той казва така:"На Паджерото трябва да му направим паметник пред магазина,че то ни храни,иначе ще останем без работа"......
                      SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Аз Паджерото няма да го призная за джип никога
                        А бе, поне на външен вид по го докарва на джип от Гранда. Дето се вика - и да се закопаем, поне има за какво да закачим въже да ни дръпнат
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Пак мерите пи*ки, а форд намерихте ли?
                          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Нема никъде. Последните са ги събрали да ги слагат отгоре на бъркалките на захаросаните коктейли в Спартакус.
                            Нема да се уредиме, видело се е. Ше си одиме прости е...чи и примитивни хетеросексуали. Съдба значи.

Коментар

сега ще боядисвам

ако искаш може и розов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X