Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква ви е Мечтата!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каква ви е Мечтата!

Мечтая си да нямам телефон... да разполагам с времето си и с достатъчно средства, като ме стегне капата, да се натоварим с Теди на "трена" и газ до Южна Америка, примерно.... и да забравя календара...

А също и това:
    Прикачени файлове
    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Мвчтая да създам едно щастливо семейство! Никога да не се карам със съпруга си, да имам най-малко 3 деца, да мога на всички да обръщам нужното внимание и на никой нищо да не му липсва! Трябват ми само 3 неща:
      1 Здраве
      2 Любов
      3 Мъничко пари (без тях неможе)

Коментар

Мечтая да имам право на три желания, но за съжаление досега не успявам да уловя златната рибка...

Коментар

Spam

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Мечтая да имам право на три желания, но за съжаление досега не успявам да уловя златната рибка...
          Тишо, да беше отишъл, поне веднъж, за риба...
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

До: Spam

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Тишо, да беше отишъл, поне веднъж, за риба...
            giorgio, ходя редовно, ама тя явно не ще аз да я уловя...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              giorgio, ходя редовно, ама тя явно не ще аз да я уловя...
              Тишо, не знаех, че си рибар, щото аз не съм... Сетих за оня виц, дето един се молел на Господ, да му даде, да спечели от тотото, а Господ му пошепнал, да пусне поне един фиш...
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                Тишо, не знаех, че си рибар, щото аз не съм... Сетих за оня виц, дето един се молел на Господ, да му даде, да спечели от тотото, а Господ му пошепнал, да пусне поне един фиш...
                Хах, и тото играя, и за риба походвам. Засега обаче ни джакпот, ни златна рибка...

П.П. Стига, че оспамихме темата...

Коментар

Първоначално публикуван от nastq Преглед на мнение
                  Мвчтая да създам едно щастливо семейство! Никога да не се карам със съпруга си, да имам най-малко 3 деца, да мога на всички да обръщам нужното внимание и на никой нищо да не му липсва! Трябват ми само 3 неща:
                  1 Здраве
                  2 Любов
                  3 Мъничко пари (без тях неможе)
                  Като тинейджър мечтаех за Америка,за Вранглер...да се запозная с Металика.....и какво ли не още!...Е! не Само бях,но и Живях в Америка доста години(и какво от това?),имах Вранглер(цели 4 ми минаха през ръцете)и какво от това? "случайноста" не само ме заведе при Металика,но имах щастието да съм в екипа,които снима документален филм за тях цели 2 години( и какво от това?).Живея в малка спретната къщурка с две коли отпред (и какво от това?)и т.н....МЕЧТАЯ ЗА 3 ДЕЦА!!!
                  П.П.Много е кофти времето м-ду две мечти!едно такова...ммммм...

Коментар

Хм

1. Хубав мотор. В смисъл здрав и надежден, че с моите леви ръчички...

2. Малко заделени пари, за да мисля за ежедневното оцеляване.

3. Път, много път...по света. Да обикалям. Без да имам точно поставено време за да стигна до дадена цел или място.

А и да съм жив и здрав, разбира се.

Скромно нали
                    .

Коментар

Мечтата ми е! Да има вечна любов, да има добронамерени хора! Да има МИР!
                      [B][I]Един от най - добрите! [I][B]
                      [SIZE="1"]Мънгъфската Войвода...[/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X