Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква ви е Мечтата!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каква ви е Мечтата!

Здравейте колеги! Като всеки човек и аз имам мечти, но не съм ги изпълнил.
    Споделете за ваша мечта, която не сте я реалиризирали, или която сте я реализирали. Ще бъде доста интересно да си споделим мечтите който са нашата, бих казал цел в живота.
    Мойте мечти са:
    1- да скоча с Бънджи.
    2- да имам свой собствен Джип Mercedes G- Class.
    3- да издигна малка Църквичка.
    4- да направя нещо, с което да се гордеят всички хора на този свят!
    5- ...
    Последно редактирано от Тихомир; 25-03-10, 07:22.

До: Каква ви е Мечтата!

1-,2-,3-, ако работиш за тях са цели, а не мечти.
    4- според мен пробвай така: "да направя нещо, с което да се гордея пред ... себе си"

амбициозен си , давай
    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Темата май леко може да се разшири на мечти и амбиции. Като се замисля разликата между 2-те е че едното зависи от теб самия а другото най-вече от съдбата.
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

Коментар

Моята мечта е да заживея в нормална държава.А другите ми мечти вече съм ги сбъднал

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
          1-,2-,3-, ако работиш за тях са цели, а не мечти.
          Целите са мечти с крайни срокове.
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

В предвид възрастта ми, повечето ми мечти ще си останат само Мечти (защото със сигурност Няма да се Подмладя, Поумнея и забогатея).

Но се сетих максимата на първият ми работодател (цитирам по памет) "Човек не трябва да се захваща с една работа, ако не иска/очаква през първата година да стане най-добър във Фирмата, през втората в страната, а през третата (ако не и по-рано) в Света!!!" - тогава ми звучеше Надуто и смешно, но сега като се замисля, не е лоша отправна точка в мечтаенето на служебна тематика....

А иначе Всички мечтаем да сме ЩАСТЛИВИ Просто в различните моменти, по различен начин си представяме щастието, та затова и дребните мечти/цели са различни.
            Желая Успех на всички в МЕЧТАЕНЕТО!

П.С.
            Често сбъднатите мечти са разочароващи, защото за ората е по важен стремежа и борбата, а постигнатият резултат.... не чак толкова

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение

П.С.
              Често сбъднатите мечти са разочароващи, защото за ората е по важен стремежа и борбата, а постигнатият резултат.... не чак толкова
              Съгласен съм с теб. Но не винаги се сбъдват мечите. Въпрос на Късмет и Съдба. Но НИКОГА не трябва да спираме да Мечтаем, бих казал че тва ни дърпа на пред към Живота.

Коментар

Братче, трудна работа, всеки ден си мечтая за нещо ново, постоянно мечтая. Еееееееех, ако можеше да върна лентата 20 години назад ...................
                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                  Братче, трудна работа, всеки ден си мечтая за нещо ново, постоянно мечтая. Еееееееех, ако можеше да върна лентата 20 години назад ...................
                  Е, да лошото е че нищо не се връща.
                  Но някой мечти се сбъдват и това много ме радва!

Коментар

Баща ми винаги ме е учил да се радвам на малките неща-цветето поникнало напролет,птичките пеещи в небето и т.н.Сега след доста години се оказа,че е бил прав.
                    А в частност мечтата ми е да имам едно малко 30-40дка.язовирче,с брези и върби по брега,една малка къщичка и много приятели на гости.
                    Чавдар Владимиров
                    0887/912075
                    Ленд Ровър Диско 1
                    Самуад в проект

Коментар

Мечтая да сме малко повече човечни и приятелски настроени един към друг!

Коментар

Първоначално публикуван от stangista007 Преглед на мнение
                        Мечтая да сме малко повече човечни и приятелски настроени един към друг!
                        И аз си го мечтая това, но много рядко се получава!

Коментар

"Когато сме щасливи, сме добри - но когато сме добри, не винаги сме щасливи."

Мечтая си, хората да не гледат само материалното, и как някой да прекара другият, а да забелязват и да се радват на малките неща от живота, точно малките неща правят животът ни да изглежда прекрасен.
                          Р.П.(RFF) 0898677590
                          Пътна помощ
                          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Мечтая да съм само за ден вълшебница..едва ли някой ще повярва, но не бих използвала вълшебство само за собствени облаги. Искам само за ден..искам да няма гладни и бездомни хора..искам да няма умиращи , защото не могат да си позволят лечение..Искам България да е чиста. Искам всеки да гледа първо своето си канче, тогава да поглежда в чуждото.. Искам децата ни да са спокойни за бъдещето си. Искам...много неща, все утопични май. Иначе си поставям постижими цели, тогава се чувствам добре. Следва нова цел, пак малка и постижима. Успех на всички в реализирането на мечтите(целите) си
                            В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                              ...
                              П.С.
                              М-да, както се казваше в парчето How much is the fish на Scooter : "The chase is better, than the catch"
                              Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                              ... А в частност мечтата ми е да имам едно малко 30-40дка.язовирче,с брези и върби по брега,една малка къщичка и много приятели на гости.
                              Не е лоша мечта, особено ако не трябва да мислиш за нищо друго, а и пребиваването на приятелите да е добре обезпечено.

А моето мнение по темата е по-особено. Когато ми задават въпрос - какво бих искал да работя, често отговарям - "рентиер", но за съжаление, това не е доста разпространена "професия".
                              По този повод, мечтата ми е - да бъда в такова положение, в което да имам в определена степен прилична лична, финансова и "идейна" независимост, за да мога да правя не само това, което трябва, а и това - което желая. Пожелавам го на всекиго.
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X