Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Истината За Любовта На Жените

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Истината За Любовта На Жените

Айдееееееее...
    Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от kanela Преглед на мнение
      Алекс, вече те обичам, нищо че си беден/ финансово/. Другите ти богатства са впечатляващи!

Само можем да се надяваме Жена ми да не прочете тези ти думи

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
      Айдееееееее...
      Ми хайде кажи си и твоето мнение

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
        Само можем да се надяваме Жена ми да не прочете тези ти думи

Ми хайде кажи си и твоето мнение
        Е, аз те обичам като Човек и Жена ти би трябвало да се възрадва от това!

Коментар

...Ми хайде кажи си и твоето мнение
          Не се мешам аз
          Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от kanela Преглед на мнение
            Е, аз те обичам като Човек и Жена ти би трябвало да се възрадва от това!
            Внимавайте,че нали знаете любовта какво прави от хората...?

ДЕЦА!-Това е правилния отговор.

Коментар

Лоялен мъж с чувство за хумор е моят идеал...всичко останало - пари, интелект, хубост са тинтири-минтири ... украшения ... които се придобиват или губят ...

екстественно високото нивото на секса е винаги необходимо и с това май всички сме съгласни
              Ти си това,на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш! (Кърт Вонегът)

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
                Мойте уважения колега,но освен,че си младши участник струва ми се,че си и много млад на години или опит.
                НЕ Е НЕОБХОДИМО ЧОВЕК ДА СТАНЕ НА 100 ГОДИНИ ЗА ДА РАЗБЕРЕ,ЧЕ ДЯДО КОЛЕДА НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!

Не мислиш ли?
                В случая Дядо Коледа определено съществува... Възрастта и жизнения опит не са от значение. Пожелавам ти да го срещнеш

Първоначално публикуван от Lidka Преглед на мнение
                ... високото нивото на секса е винаги необходимо и с това май всички сме съгласни
                Много хора разбират секса, като възвратно-постъпателни движения.
                Всъщност той е начин да изразиш това, което не може да изразиш с думи...
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
                  ... ДЯДО КОЛЕДА НЕ СЪЩЕСТВУВА!!! ...

Ооооо, неее, как така!?

Коментар

"Кто сказал тебе, что нет на свете настоящей, верной, вечной любви? Да отрежут лгуну его гнусный язык!"

Коментар

Първоначално публикуван от Lidka Преглед на мнение
                      Лоялен мъж с чувство за хумор е моят идеал...всичко останало - пари, интелект, хубост са тинтири-минтири ... украшения ... които се придобиват или губят ...

екстественно високото нивото на секса е винаги необходимо и с това май всички сме съгласни
                      Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                      В случая Дядо Коледа определено съществува... Възрастта и жизнения опит не са от значение. Пожелавам ти да го срещнеш

Много хора разбират секса, като възвратно-постъпателни движения.
                      Всъщност той е начин да изразиш това, което не може да изразиш с думи...
                      Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                      "Кто сказал тебе, что нет на свете настоящей, верной, вечной любви? Да отрежут лгуну его гнусный язык!"

Като ви чета вас двамата, се просълзявам от Благородна Завист и се сещам за един приятел който ме убеждаваше (а аз Му Вярвам!!!) Че Щастието на човек е Вътре в Него и не зависи от НИКАКВИ Външни Фактори - Това е вътрешно приемане за нещата!!!
                      Вие очевидно сте достигнали Нирваната и сте Щастливи Хора, за разлика от масата на която и трябват Пари, коли, Жени/Мъже, Власт, Здраве...... И пак са НЕЩАСТНИ

Коментар

Като ви чета () и се сещам за един приятел който ме убеждаваше (а аз Му Вярвам!!!) Че Щастието на човек е Вътре в Него и не зависи от НИКАКВИ Външни Фактори - Това е вътрешно приемане за нещата!!!
                        Алех, това е абсолютно вярно! Умен приятел си имаш

Щастието или празнотата си я носим вътре в себе си и никакво притежание (било то на друг човек или на предмет) не може да ни даде щастие! Може да ни зарадва ... за малко ... но после празнотата идва пак и се получава омагьосан кръг ... така че нека се наслаждаваме на важните неща в живота - любовта на хората около нас, смеха, радостта която получаваш когато даваш от себе си ... за доброто на другите ... и такива неща от всекидневния ни живот. Ммм да ...

А, да ... щях да забравя секса - много важен също начинa да изразиш това, което не може да изразиш с думи, както Scrapheap отбеляза по-горе
                        Ти си това,на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш! (Кърт Вонегът)

Коментар

Чак пък "НИКАКВИ Външни фактори", все пак не сме аутсаидери - естествено е да има неща които те радват и такива дето ти развалят настроението, мисля!?

Коментар

[QUOTE=Scrapheap;801343]В случая Дядо Коледа определено съществува... Възрастта и жизнения опит не са от значение. Пожелавам ти да го срещнеш

Колега какво съм ти направил?Защо ми пожелаваш да срещна мъж?
                            Хубаво е човек да срещне приказен герой,но защо да е Дядо Коледа?Виж спящата красавица е друго.Ама тя пък е така заспала, че надали изобщо ще ме види.И Снежанка не е за изпускане, ама онези седемте бодигардчета не я изпускат от очи.

Аз съм позитивен човек и непоправим оптимист, но понякога трябва да оставим книжките с детски приказки, да свалим розовите очила, да се събудим.Тогава предстои сблъсъка с действителността.

Тежко му който не е подготвен!

Коментар

Може и да не съм прав,но от опит /понякога горчив/знам,че красивите жени,особено тия ,на които им се показва,че са такива не умеят да обичат!Също така не умеят да правят дори добър секс,а камо ли да ти сготвят нещичко или да подредят къщата.Обикновенно се занимават с това да изглеждат още по-ослепително и от позицията на своето високомерие пропускат любовта,пропускат да обикнат някого и в един момент над 40г.възраст започват да стават смешни в очите на мъжете.
                              Знаете ли колко пъти в живота си се изчервява една жена?Пет пъти:
                              1път-когато и е да първи път
                              2път-когато и се плати за първи път
                              3път-когато изневери за първи път
                              4път-когато тя плати за първи път
                              5път9когато плаща ,но няма кой да и обърне внимание.
                              Чавдар Владимиров
                              0887/912075
                              Ленд Ровър Диско 1
                              Самуад в проект

Коментар

Хита е когато сметките за процедури се пращат на теб и се мине с отговора "нали за теб се правя".
                                Пари та пари, какво се чудите бе хора, те движат света?Те са една от силите наред с власта.
                                Харесвали са ме заради пари и заради това, че съм човек, първите по-далеко от една нощ не са стигали и няма и да стигнат при всички положения, така трябва да се постъпва с такива к*рви.
                                Да ме извиняват свестните жени, но това са моите най-елементарни възгледи без да пиша с философски разсъждения на базата на тяхната психология.

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                                Знаете ли колко пъти в живота си се изчервява една жена?Пет пъти:
                                1път-когато и е да първи път
                                2път-когато и се плати за първи път
                                3път-когато изневери за първи път
                                4път-когато тя плати за първи път
                                5път9когато плаща ,но няма кой да и обърне внимание.
                                Много ги насече

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X