Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Истината За Любовта На Жените
Свий
X
-
До: Истината За Любовта На Жените
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеЯ же пошутила...любимьi...дорогой
- Коя е Тази??????
- Любовницата ми, отговаря Спокойно той.
- Край, Напускам те, всичко свърши....
- Ама ти найстина ли ще оставиш този начин на живот? Пита той. Къщата, Колата, Вилите, почивките на Хавайте, Шопинга....
Жената се успокоява размисля и отново сяда посърнала на масата, вечерята продължава, не след дълго друга двойка влиза през вратата, Жената пита
- коя е тази с Иванов
мъжът
- това му е Любовницата
- Ееееей ама Нашата Любовница е МНОГО по-Хубава! казва тя.
Предупреждение към лековерните!
Внимание Това е само виц и в Живота нещата Въобще не седят така!
Коментар
-
Първоначално публикуван от huko Преглед на мнениеХа! И аз попаднах на това клипче преди малко, даже го пуснах в Спама, в темата на Яро
На мен ми го прати Брата на ЖенатаШегаджия
Коментар
-
Мили мъже, много говорите за пари.МАСОВО МЪЖЕТЕ СМЯТАТ, ЧЕ ЖЕНИ СА С ТЯХ ЗАРАДИ ПАРИТЕ ИМ ЕДИНСТВЕНО, АКО ТЕ САМИТЕ НИЩО ДРУГО В СЕБЕ СИ ЦЕННО НЕ НАМИРАТ./ то не намират, щото и нямат де/Да, има жени, за които това да е основна ценост- парите, но вас кой ви кара да търпите такова отношение и какво ви спира да откриете другите, свестните, красивите душевно и прочие жени? Е, те не винаги са с бедро 1.80, цици -като любеници и т.н... и в края на краищата парите са символ на способността мъжете да осигурят благоденствие за поколението, което пък жените трябва да родят....опростено казано парите са гаранция за оцеляване на поколението. И символизират способностите на мъжа - в миналото да ловува, а в настоящето- да се труди и осигурява прехрана. Сега нещата са маааалко по-сложни, но е според стандартите и разбиранията на персоните. Мили мъже, айде моля не заемайте жертвената позиция, как жените не могат да обичат, а обичат парите ви. Айде я им покажете на тия женички какво е истинска любов! Или като няма пари, няма блонд и силикон?? Що не опишете какво според вас е любов, обич, някой срещтал ли я е, как се е чувствал, как я е открил? или как я е пропуснал?
Коментар
-
,,Не можеш да накараш някого да те обича. Можеш само да позволиш да бъдеш обичан." Да, срещал съм любовта в себе си към друг, като се надявам да съм индуцирал същото и в него...Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар