Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Истината За Любовта На Жените

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Истината За Любовта На Жените

Много зряло преживяване и отразяване на любовта! Благодаря, че го сподели!

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=9yDqs...eature=related
      Споделям нещо любимо....

Коментар

"Когато бедността чука на вратата, любовта бяга през прозореца."

Коментар

Първоначално публикуван от kanela Преглед на мнение
          Мили мъже, много говорите за пари.МАСОВО МЪЖЕТЕ СМЯТАТ, ЧЕ ЖЕНИ СА С ТЯХ ЗАРАДИ ПАРИТЕ ИМ ЕДИНСТВЕНО, АКО ТЕ САМИТЕ НИЩО ДРУГО В СЕБЕ СИ ЦЕННО НЕ НАМИРАТ./ то не намират, щото и нямат де/ Да, има жени, за които това да е основна ценост- парите, но вас кой ви кара да търпите такова отношение и какво ви спира да откриете другите, свестните, красивите душевно и прочие жени? Е, те не винаги са с бедро 1.80, цици -като любеници и т.н... и в края на краищата парите са символ на способността мъжете да осигурят благоденствие за поколението, което пък жените трябва да родят....опростено казано парите са гаранция за оцеляване на поколението. И символизират способностите на мъжа - в миналото да ловува, а в настоящето- да се труди и осигурява прехрана. Сега нещата са маааалко по-сложни, но е според стандартите и разбиранията на персоните. Мили мъже, айде моля не заемайте жертвената позиция, как жените не могат да обичат, а обичат парите ви. Айде я им покажете на тия женички какво е истинска любов! Или като няма пари, няма блонд и силикон?? Що не опишете какво според вас е любов, обич, някой срещтал ли я е, как се е чувствал, как я е открил? или как я е пропуснал?
          Мойте уважения колега,но освен,че си младши участник струва ми се,че си и много млад на години или опит.
          НЕ Е НЕОБХОДИМО ЧОВЕК ДА СТАНЕ НА 100 ГОДИНИ ЗА ДА РАЗБЕРЕ,ЧЕ ДЯДО КОЛЕДА НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!

Не мислиш ли?

Коментар

Понякога става и така
            http://www.youtube.com/watch?v=u6iNCHPJ1m4
            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=9yDqs...eature=related
              Споделям нещо любимо....
              Прекалено добре звучи за да е истина.Но това не ни пречи да си помечтаем.Мечтите поне са безплатни.

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
                Мойте уважения колега,но освен,че си младши участник струва ми се,че си и много млад на години или опит.
                НЕ Е НЕОБХОДИМО ЧОВЕК ДА СТАНЕ НА 100 ГОДИНИ ЗА ДА РАЗБЕРЕ,ЧЕ ДЯДО КОЛЕДА НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!

Не мислиш ли?

Ще ме умориш от смях
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Колега, много обичам да мисля, и за това написаното те е провокирало.... защото съм жена! И не съм " твърде млада" биологично, но съм твърде жива и това наистина ме прави да изглеждам "твърде млада".

Коментар

Хм, хм... предпочитам да съществува. Всичко около нас е плод на възприятията ни за него. Ние сме това което усещаме, че сме, което допускаме, че сме, което имаме желание и сили да видим, извън границите на рационалното...
                    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                    LZ1EMS

Коментар

Колега, много обичам да мисля, и за това написаното те е провокирало.... защото съм жена! И не съм " твърде млада" биологично, но съм твърде жива и това наистина ме прави да изглеждам "твърде млада".
                      Аз уважавам жените,съответно и теб.Не ми се ще обаче да изпадаме в крайности за това какви са мъжете или жените.Всичко е много индивидуално.
                      Като казах ''не мислиш ли?'',имах предвид дали не си съгласна с мнението ми.Но който за каквото си мисли.Шегувам се!
                      Много се радвам за това,че се чувстваш и жива и млада.Малко хора,пък били те млади са живи,а това е жалко.
                      Още веднъж ме извини,ако си се почувствала засегната.Просто изказах мнение.

Коментар

А понякога така http://vbox7.com/play:75079007
                        RB Patrol Team

Коментар

клипа е върха
                          а това с парите и жените...
                          един приятел, има именно проблем с жените заради по доброто му финансово състояние(не че са били малко обожателките му, но повечето бяха именно само силикон и нищо повече)
                          беше го решил, като живееше в една доста зле изглеждаща къщурка
                          Последно редактирано от ANARCHY; 17-07-09, 08:06.

Коментар

Що не опишете какво според вас е любов, обич, някой срещтал ли я е, как се е чувствал, как я е открил? или как я е пропуснал?
                            Ами аз......такова....я открих...в 8-ми клас.... и до сега 20 години.Как съм се чувствал-ами като осмокласник.
                            Николай Папазов

Коментар

Хора, темата беше шега и е пълна с Вицове, не се Връзвайте и не започвайте Спор! Никой не може да Генерализира на база Пол, Раса или нещо подобно! Но както каза колежката Канела Парите са Признак на възможността индивида да осигури прилично бъдеще на поколението си - нещото което е Много важно за Жените! То във всяка шега има доза истина! Естествено парите не са всичко (иначе ние бедните щяхме да сме на "сухо"), но имат своето не малко влияние при избора на партньор. Не на последно място съвременният Успял човек като цяло има доста Качества (за да е Успял - приемаме че мутренските времена бавно, но отминават), което също го прави атрактивен, той е Силен, решителен, склонен да поема инициатива и да носи отговорност за постъпките си, все фактори който Допринасят за "Сляпата" Любов...

Та с две думи, нека си се шегувам и никой да не се обижда! Но ако искате сериозно да си разнищваме въпросите на любовта - това също може да се окаже интересна тема

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                                Хора, темата беше шега и е пълна с Вицове, не се Връзвайте и не започвайте Спор! Никой не може да Генерализира на база Пол, Раса или нещо подобно! Но както каза колежката Канела Парите са Признак на възможността индивида да осигури прилично бъдеще на поколението си - нещото което е Много важно за Жените! То във всяка шега има доза истина! Естествено парите не са всичко (иначе ние бедните щяхме да сме на "сухо"), но имат своето не малко влияние при избора на партньор. Не на последно място съвременният Успял човек като цяло има доста Качества (за да е Успял - приемаме че мутренските времена бавно, но отминават), което също го прави атрактивен, той е Силен, решителен, склонен да поема инициатива и да носи отговорност за постъпките си, все фактори който Допринасят за "Сляпата" Любов...

Та с две думи, нека си се шегувам и никой да не се обижда! Но ако искате сериозно да си разнищваме въпросите на любовта - това също може да се окаже интересна тема
                                Алекс, вече те обичам, нищо че си беден/ финансово/. Другите ти богатства са впечатляващи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X