Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идиотски катастрофи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Идиотски катастрофи

Коментар

хайде и аз да споделя една случка от преди 2 години във варна
      пътувам от софия и някъде към 3 през нощта влизам във варна и на първия сфетофар спирам щото е червено, няма други коли в другите ленти - само аз на пътя
      по едно време виждам зад мен мерцедес спира и той щот е червено, седи 5 - 6 сек и газ и право в мойта задница.....
      Аз в шок- мигам на парцали и се чуда какво става, слизам и гледам мерцедеса се наврял под мен и питам шофьора "кво стана" а той седи гледа ме и едвам изфъфли едно "има ли ти нещо" а алкохола го надушвах от 1 метър..... имаше надрана броня - нищо сериозно и онзи супер нагло "е кво ти пука нали имаш каско"... В крайна сметка предпочете той да ми плати ремонта на бронята вместо от кат да му вземат книжката за алкохол и птп.
      I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
        хайде и аз да споделя една случка от преди 2 години във варна
        пътувам от софия и някъде към 3 през нощта влизам във варна и на първия сфетофар спирам щото е червено, няма други коли в другите ленти - само аз на пътя
        по едно време виждам зад мен мерцедес спира и той щот е червено, седи 5 - 6 сек и газ и право в мойта задница.....
        Аз в шок- мигам на парцали и се чуда какво става, слизам и гледам мерцедеса се наврял под мен и питам шофьора "кво стана" а той седи гледа ме и едвам изфъфли едно "има ли ти нещо" а алкохола го надушвах от 1 метър..... имаше надрана броня - нищо сериозно и онзи супер нагло "е кво ти пука нали имаш каско"... В крайна сметка предпочете той да ми плати ремонта на бронята вместо от кат да му вземат книжката за алкохол и птп.
        Следващият път, като някой такъв те сгази например(не дай си Боже), ще се сетиш, че е било по-правилно да извикаш КАТ.

Коментар

Случката е от преди доста години.
          Купуват нов служебен "Мерцедес" 190 D в службата на мъжа ми с някои допълнителни екстри. Като заключваща се жабка, например. Тръгва един гений да я пробва на междуградско. Резултатът - челен удар в дърво на относително прав, гладък, ненатоварен път. Доста време гадаят как е станало, виновникът избягва въпросите.
          Какво се оказва. Както си карал, решил да вземе нещо от жабката. Ама тя заключена. Та извадил ключа от стартера (в движение) за да отключи жабката, воланът се заключил и.. слава Богу скоростта не е била висока, наблизо е било дървото, а не друг автомобил или пешеходец.
          Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
            Случката е ....
            ...определено Идиотска ))
            Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X