Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заловиха Бен Ладен в центъра на София.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Заловиха Бен Ладен в центъра на София.

Понеже сме офроуд форум е нужно да се отчетем и с нещо 4х4. Снимката е пред резиденцията на турския посланик на Цар Освободител, София.
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Choco Преглед на мнение
      Понеже сме офроуд форум е нужно да се отчетем и с нещо 4х4. Снимката е пред резиденцията на турския посланик на Цар Освободител, София.
      Е Тия вече са се престарали
      Но според мен ако нивата тръгне ще ги строши като солетки тия скоби
      SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
      +359 0878 888 874
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Според мен единственото и възможно обяснение ,че шофьора на буса вече няколко пъти си сваля скобата (когато е една) и изчезва. И сега с трите скоби има шанс да се замотае и да го хванат на някоя от обиколките!
        А за нивата - най-вероятно някой началник се е натиснал да направи добро впечатление и е насмел подчинените за по голяма активност

Коментар

Чак с четири скоби...хахаха...
          Offroad + Enduro + Company + Barbecue + Beer + Camp + Chicks in tent = Life is life...

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
            Преди 10 години се заключваха с един щифт, той с катинар, тогава карах семейната лада, а в нея чук винаги... и им я оставях на тротоара да си я вземат хората. После ги направиха по-здрави.

Ти пък 3, всички вярвахме, че са 4, ти 3 били...
            Преди години на златните един приятел си беше прибрал в багажника скобата както си е на гумата и си сложил резервната. На КППто заптиетата му имали записан номера, хванали го и прекара нощта в ареста за кражба на държавно имущество

Коментар

Първоначално публикуван от Choco Преглед на мнение
              искам тази нива , ако не я карам така както е па-на има да ме гонят за скобите да им ги върна
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X