Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заловиха Бен Ладен в центъра на София.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заловиха Бен Ладен в центъра на София.

Днес преди около 20мин. корпусът за бързо реагиране "Паркинги и гаражи" залови най-опасният престъпник в света.
    Получили анонимен сигнал, че се крие в бус за доставки на енергиините вафли Корни....
    Ето вижте сами....нЕам думи... на 50 метра от паметникът на Васил Левски

П.П. Снимката е авторска и моля да не се разпространява из световните медии без мое знание.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Chinela; 25-06-09, 13:23.

До: Заловиха Бен Ладен в центъра на София.

Мали тия яко са се престарали с тия скоби
    SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
    +359 0878 888 874
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

А отпред и отзад - коли спрели колкото щеш. Това е жалкото. Глобяват избирателно, а не всички нарушители.

Мерки, адекватни се взимат! Яаа, Яааа!
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Извън кръга на майтапа, бил съм "паяк" една година, ама такова нещо и аз не съм виждал и чувал....може би, някой си има "закачка" с конкретната кола или шофьор
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
          Извън кръга на майтапа, бил съм "паяк" една година, ама такова нещо и аз не съм виждал и чувал....може би, някой си има "закачка" с конкретната кола или шофьор
          Или магазина който зарежда буса

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            Е, и кво? Смао са си отворили повече работа. Тия жълти неща си ги свалят пак те. Дали ще са 4 или 1, все тая за шофьора. Само слагащите и свалящите ги ще се гърбят повече.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Оф и мен ме закопчаха днес, а аз така се надявах да нямат толкова големи скоби!!!
              Снимката е страшно попадение

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Е, и кво? Смао са си отворили повече работа. Тия жълти неща си ги свалят пак те. Дали ще са 4 или 1, все тая за шофьора. Само слагащите и свалящите ги ще се гърбят повече.

Може да му взимат по 10 лв. за всяка скоба
              Последно редактирано от cveti; 26-06-09, 11:23.

Коментар

Да, снимката е направена лично от мен, чак се гордея с бързата си реакция...
                Но само за протокола, скобите бяха само 3.

Коментар

Преди 10 години се заключваха с един щифт, той с катинар, тогава карах семейната лада, а в нея чук винаги... и им я оставях на тротоара да си я вземат хората. После ги направиха по-здрави.

Ти пък 3, всички вярвахме, че са 4, ти 3 били...
                  Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Аз допускам "по-правдоподобно" обяснение: Шофора сам си заключва колелата, за да не могат да го закопчеят тези от "Паркинги и Гаражи".
                    Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Което е подсъдно,тъй като това е увреждане на общинско имущество.
                      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
                        Аз допускам "по-правдоподобно" обяснение: Шофора сам си заключва колелата, за да не могат да го закопчеят тези от "Паркинги и Гаражи".
                        Помислих и за това ама така малко бие на очи не мислиш ли? Т.е. някакси е необичайно

Коментар

Първоначално публикуван от karviola Преглед на мнение
                          Помислих и за това ама така малко бие на очи не мислиш ли? Т.е. някакси е необичайно
                          И к'во? Притеснява се човека, че може някой да му открадне буса, та си го заключва.

Коментар

Освен ако е сложил фалшива скоба, обаче са го хванали и по тоя повод го черпят още две!

Коментар

Първоначално публикуван от karviola Преглед на мнение
                              Не чак толкова. Преди време познавах един, който правеше така.
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X