Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сврака опита да задигне ключ 10

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сврака опита да задигне ключ 10

Едно е сигурно - пилето е наш човек.

И да си водя котарака да помага при ремонтите, казвате?

Коментар

Едни приятели гладаха преди 15-тина години едно такова ... от малко ....
      Беше си опитомено, ама ..... не остана нищо лъскаво около Младост1.
      Всеки ден мъкнеше по нещо .... кога пръстени, кога обеци, синджирчета ... станиолчета .... каквото се сетите лъскаво .....
      Бяха го кръстили "Злати" ......
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Младост 1... в София ли?
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

и аз гледах една сврака ,но отиде при св.петър по незнайни причини..,верно ,много ми помагаше ,винаги ми носеше все лъскави ключета и отверки за котараците не се беспокой,не го ядат,моята вечер спеше в един кафез,а денем скачаше насам-натам докато и зарасне крилото,и гадината отива при котарака и почва да го кълве,а той ни го интересува,даже ядяха на едно место заедно.

Коментар

Всъщност е относително умно пиле. Може да се научи да говори като папагал. Което не е малко, за птичи мозък.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
              Младост 1... в София ли?
              Ъхъ .....
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Явно е било нещо от времето. По същото време на този ден една крава се мъчеше да ни задигне бирите от коритото на чешмата.
                А иначе свраките са доволно интелигентни и се научават да говорят по-добре и от папагал. Мани другото, ами и свързват думите с определени действия и се забавляват - на един приятел свраката му правеше болонката луда - "Рони, Рони ела моето момче! Браво!" и "Рони разходкаааа". Имаше още няколко диалога с Рони, той завалията не знаеше кого да слуша. Това 1883-84г. в Люлин.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                  Това 1883-84г. в Люлин.
                  Интересно... През тези години вероятно от София до Люлин (ако така се е казвала тази месност) се е стигало с волски каруци за 2-3 часа
                  Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                  LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                  Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Първоначално публикуван от Радослав Райчев Преглед на мнение
                    Интересно... През тези години вероятно от София до Люлин (ако така се е казвала тази месност) се е стигало с волски каруци за 2-3 часа
                    Аааа не! Имаше един единствен автобус до центъра - номер 108. И то още като се нанесахме в квартала през 1975г - 13 Септември. Виж отначало ток и вода нямаше, ама пусти мерак за ново жилище.......

п.с. тогава се наричаше "Модерно предградие" , "Люлин" стана в края на 70-те.

Коментар

Това 1883-84г. в Люлин.

ооо, имаме си Макклауд във форума........ Любо, я разкажи нещо за Руско-Турската война и Пътят към София

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                        ооо, имаме си Макклауд във форума........ Любо, я разкажи нещо за Руско-Турската война и Пътят към София
                        Че пътя към София си беше приключение в ония години! Обаче беше гот - ями с вода, строежи, ливади, всякакви животни включае яребици и зайци в полето на 100м. от блоковете, индианци на 300м. от нас (те са си още там - на Филипините) - при тях си пазарувахме хляб първите години. Ееееех, спомени, спомени.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          Кога ли ще се усети
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                            Кога ли ще се усети
                            Какво да се усетя? Знам кой е Маклауд, Дънкан и за другите исторически събития съм чувал, ама чакайте малко бе, още нямам 40 навършени! Не съм на Кубрат съученик.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                              Ъхъ .....
                              Хмм, явно е някой наследник на "Злати". Аз съм там.
                              Аз не вярвам в чудеса!
                              Разчитам на тях!

Коментар

Какво да се усетя? Знам кой е Маклауд, Дънкан и за другите исторически събития съм чувал, ама чакайте малко бе, още нямам 40 навършени! Не съм на Кубрат съученик.
                                Да де ама 1883-84г., май си бил малък още
                                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X