Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сврака опита да задигне ключ 10

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сврака опита да задигне ключ 10

Тихо и спокойно неделно утро.
    Към 7:45.
    Слънцето грее, птичките пеят.
    Слагам си виското на Ферозата.
    На половин метър от мен кацна една сврака. До предна дясна гума. Започна да дава акъл. Видимо обидена от липсата на внимание реши да провери какви ги дробя и се качи на акумулатора. Вече сме на около педя един от друг. Приключвам с притягането и опитвам да оставя ключенце 10. Свраката решава, че е нейно. И се започна борба за 10-тката. На бой налетя жУвотното с жУвотно!
    Дръпнах се на страни, гадината не се отказва. Не само не се отказва - напада. Лети на 20-тина сантиметра и се опитва да ме изяде. Бутнах я в страни преди да е отнесля я ръка, я крак. Отказа се. Пак с навърташе, но не посмя да се приближи.

Какво да го правим това пиле? Лети си из квартала, смело се репчи на хората. Ако прояви подобно отношение като към мен няма да се размине само с бутане в страни. А не ми се иска да приключва със счупено крило като обяд за котките.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

До: Сврака опита да задигне ключ 10

Купи и едно сандъче с инструменти, и и го дай да не ви закача
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Не е оферта, после ще трябва и джип да и купя да си го прави
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Нека да позная! Ключето е било лъскаво. Тия свраки са големи крадци и подобно на едни по мургави хора също ги привличат лъскави, чужди вещи.
        Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

ХАХАХАХА!
          Пробвай да я опитомиш и си я направи помошник механик!
          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Правилно дума ковача,пък след време даже и с части ще те снабдява от хорските джипки
            Емил-00356 99872043-Малта
            Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
              Правилно дума ковача,пък след време даже и с части ще те снабдява от хорските джипки
              Само трябва да я научи, кои са Ферозови и кои не
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Старо ръждиво 10. Нищо лъскаво.

Бягам да видя да не задигне халогените, че ...
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Абе то е ясно-наш човек е таз сврака,ама хубаво е да и сложи форумска лепенка на крилцето че да не стане грешка
                  Емил-00356 99872043-Малта
                  Defender-90

Коментар

Щом е старо и ръждиво, не я приютявай при теб. Ще ти носи все части от Опели .
                    Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
                      Абе то е ясно-наш човек е таз сврака,ама хубаво е да и сложи форумска лепенка на крилцето че да не стане грешка
                      С тениска на списанието е, не можеш да я объркаш
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

Това е новата форумна бойна единица. В момента е на обучение и тренира как се крадат разни работи. Имаш късмет, че не ти е задигнала цялата джипка. Явно не я е искала със старо виско и е чакала дорде го смениш. Поглеждай по-често през прозореца, а най-добре вържи дижпката с вериги за нещо забито дълбоко в земята - нямаш си и представа каква повдигаща сила имат тоз модел свраки. Единственото нещо, което можеш да направиш е да я подкупиш с парче пармезан. Но внимавай! Да не се изтарикатиш да минеш с роден кашкавал! Птичето е абсолютен спец и го разбира на мига. Тогава смятай, освен че ще си окраден , ще си и окълван.

Коментар

Едно време много исках да имам маймуна. Колебаех се само дали горила, за да бягат касиерките от магазина, или маймунче колкото юмрук, да прибира бързо портфейлите от цялата опашка и да ми ги носи.
                          После едни хора които са имали маймуна, ме разкандърдисаха. Правела къщата на Бейрут.
                          Обаче в гаргата може и да има далавера.
                          Как не ви е срам да мъчите добитъка с тениска? Веднага я изрежете на потник, да не и стяга на крилата. Джиповете режете, а потник на гаргата - не. Лентяи(((

Коментар

Аз за това съм си сложил тежести на Самурайката, че тези свраки ми задигнаха мерцедеса.

Коментар

Те свраките са хипита по душа и си падат по емблемата с трите лъча. Затова мерцедесите са им любимите за отмъкване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X