Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На Фатима книжката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Обаче твоето мнение е НЕПРАВИЛНО!
    За страни с марионетни правителства в които местните имат по-малко глас от всяка случайно довтасала секта или малоумна кухненска философия е в сила политкоректността. В частност - когато си искам ще дойда у вас, ще ти изям яденето, изпия пиенето, употребя жена ти, а после ще се просна с кални кубинки в кревата ти дето да пърдя и хъркам колкото искам. А на сутринта ти ще ми донесеш кафе, квото друго трябва да ми мине махмурлука, ще ми платиш, а аз ще си тръгна когато искам. Пък ти ще стоиш диван чапраз, може да искам още нещо. Ако не вярваш - питай Хелзинкския комитет.
    И не ми се обяснявай, ще те осъдя! Аз съм от малцинството - карам пластмасов джип и значи имам ПРАВОТО!

Коментар

Не си от малцинството Стефане, не приличаш на саката циганка-лесбийка... Те тея имат най-много права, копче не можеш им каза...
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
        Обаче твоето мнение е НЕПРАВИЛНО!
        За страни с марионетни правителства в които местните имат по-малко глас от всяка случайно довтасала секта или малоумна кухненска философия е в сила политкоректността. В частност - когато си искам ще дойда у вас, ще ти изям яденето, изпия пиенето, употребя жена ти, а после ще се просна с кални кубинки в кревата ти дето да пърдя и хъркам колкото искам. А на сутринта ти ще ми донесеш кафе, квото друго трябва да ми мине махмурлука, ще ми платиш, а аз ще си тръгна когато искам. Пък ти ще стоиш диван чапраз, може да искам още нещо. Ако не вярваш - питай Хелзинкския комитет.
        И не ми се обяснявай, ще те осъдя! Аз съм от малцинството - карам пластмасов джип и значи имам ПРАВОТО!
        Тоя комитет когато да ги изгонят от БГ се ще им е късно. Как па няма нещо което да не разбират знаят, или нещо в което да не се намесят. Ама тия ми се бъркат в националните интереси, айде бегом в хелзинки заедно с техните ПРАВОИМАЩИ
        ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Хе, губиш!
          Патрав съм отсекъде и съм зъл лезбиец!
          Давайте по-бързо регистрацията на онова правилно начинание, и да почваме да съдим НИЕ. Забрадките на ученичките в Смолян накърняват цял списък мои чувства, в собствената ми страна. Крайно време е някой да бъде осъден. Например бащите им, съседите им ще се замислят.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
            да не знае с кого граничи страната на която е президент.
            Стефане - устойчивата тенденция е Америка да граничи ... с когото си иска..
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X