Абе що се е обърнала с гръб, мисли че като си закачи фереджето наобратно ще ни измами ли?
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Да. Също така уважават правото Вожда и Учителят на Обединените Американски Народи да не може да чете и пише, да не може даже да говори, да не знае с кого граничи страната на която е президент. Да празнува рожденният си ден не на датата, а едновременно с националния празник. И пак заради него да пращат нанякъде бракувани ракети, които могат да утрепат хора като паднат. Бог да пази Планетата, освен руската ПВО няма кой друг.
Това неуловимо ми напомня нещо ... Не, не помня др. Сталин, роден съм малко по-късно. Но шизоиди имаше и после.
Мисля, че това е Бен Ладен, по брадата го познах...!
Сигурно му трябва книжка,
щото ще блъска цистерна с мляко в Пентагона,
а то като се разлее ще се вкисне,
ще преферментира,
ще разяде основите и Пентагона ще падне.
Ако, не се сетят да му сипят сода за хляб,
да му неутрализира киселините, та да не пръцне.....
Да. Също така уважават правото Вожда и Учителят на Обединените Американски Народи да не може да чете и пише, да не може даже да говори, да не знае с кого граничи страната на която е президент. Да празнува рожденният си ден не на датата, а едновременно с националния празник. И пак заради него да пращат нанякъде бракувани ракети, които могат да утрепат хора като паднат. Бог да пази Планетата, освен руската ПВО няма кой друг.
Това неуловимо ми напомня нещо ... Не, не помня др. Сталин, роден съм малко по-късно. Но шизоиди имаше и после.
Стефане,този с телефона ли имаш предвид,да попитам аз?Виж само как държи телефона и си прави изводи за какво става дума
Да се извиня на братята американци, за предишното си мнение, явно пак дивотиите са си по нашите ширини. Обаче тук прозирам дългата ръка на хелзинския комитет. Ми то с тия забрадки как можеш да удостовериш кой кой е. Никак! Нямам нищо напреки различните религии, ама като си отишъл по собствено желание да живееш в дадена държава ти си ДЛЪЖЕН да се съобразяваш с начина на живот в нея, а не цялата държава да се обърне заради твойто собствено виждане за живота. Това е моето мнение!
Коментар