До: Днес Жоро ме прецака
Незнам как да разкажа цялата история, без да трябва да напиша 5 страници. Ще пробвам пък каквото излезе.
Вчера ми се обажда Джартов и ми казва, че в кафе Канапе намиращо се на центъра на Плевен, ме чака Краси от Габрово. Трябвало да ида спешно, понеже ми е изпратил багаж.
Аз се вързах, но непожелах да ида в посоченото ми кафе по простата причина , че колата ми трябва да остане доста на далеч и ме е страх да не я откраднат ( Чинела знае за какво става дума
) .
Джартата обаче продължи да настоява и то така, че накрая неможах да откажа.
Поисках да ми даде телефона на Краси за да му звънна и да се доразберем. Телефонът който ми беше даден беше изключен. Тука съмненията ми се умножиха по 100. По късно разбрах, че ми е дал телефона на жена му и го е изключил.
Както и да е. Отивам в кафето , а то пълно до дупка. Оглеждам хубаво всички маси и разбирам, че Краси го няма
. Обръщам се с гръб, за да не зяпам хората и започвам да звъня на Джартов, като вече в главата ми се върти поздравителният репертоар
и........ , някой ме лови под ръка.
-Ела да ти дам багажа който чакаш
Обръщам се и кой мислите ми е насреща
ЧИНЕЛА.
Прочел темата , че съм прецакал Джартата и му станало мъчно за човека, та решил двамата заедно да ми спретнат купона за да може Джартов да поведе в класацията
. Сега пак аз съм на ред
.
Незнам дали обясних разбираемо.
В крайна сметка багаж не взех, но прекарах един изключително приятен следобед.
Снимките са малко. Ето ги.
Срещата в кафето. Тази чанта до мен не е моя. На жената е.

Разходката продължава в парк Кайлъка. Тук хвърляме стотинки и си мислим желания. Вче сигурно съм хвърлил 100 лв. на монети и незнам защо само на дъщерята желанията се сбъдват.

Ванката и кака позират пред видно заведеие.

Тука той ми се заканва с пръст и казва:
- Внимавай какво снимаш и къде го пускаш.
И аз внимавам съответно.

Как му прилича на Ванката едно такова CRF-че да бръмка покрай него

Ами това е в общи линии. Сега отивам да събудя Ванката ( тежка нощ е имал горкият ) и да ходим, че в 11 часа е старта на състезанията в Долна Митрополия.
Джарта надявам се, че си се забавлявал
.
Незнам как да разкажа цялата история, без да трябва да напиша 5 страници. Ще пробвам пък каквото излезе.
Вчера ми се обажда Джартов и ми казва, че в кафе Канапе намиращо се на центъра на Плевен, ме чака Краси от Габрово. Трябвало да ида спешно, понеже ми е изпратил багаж.
Аз се вързах, но непожелах да ида в посоченото ми кафе по простата причина , че колата ми трябва да остане доста на далеч и ме е страх да не я откраднат ( Чинела знае за какво става дума

Джартата обаче продължи да настоява и то така, че накрая неможах да откажа.
Поисках да ми даде телефона на Краси за да му звънна и да се доразберем. Телефонът който ми беше даден беше изключен. Тука съмненията ми се умножиха по 100. По късно разбрах, че ми е дал телефона на жена му и го е изключил.
Както и да е. Отивам в кафето , а то пълно до дупка. Оглеждам хубаво всички маси и разбирам, че Краси го няма

-Ела да ти дам багажа който чакаш

Обръщам се и кой мислите ми е насреща

ЧИНЕЛА.
Прочел темата , че съм прецакал Джартата и му станало мъчно за човека, та решил двамата заедно да ми спретнат купона за да може Джартов да поведе в класацията

Незнам дали обясних разбираемо.
В крайна сметка багаж не взех, но прекарах един изключително приятен следобед.
Снимките са малко. Ето ги.
Срещата в кафето. Тази чанта до мен не е моя. На жената е.
Разходката продължава в парк Кайлъка. Тук хвърляме стотинки и си мислим желания. Вче сигурно съм хвърлил 100 лв. на монети и незнам защо само на дъщерята желанията се сбъдват.
Ванката и кака позират пред видно заведеие.
Тука той ми се заканва с пръст и казва:
- Внимавай какво снимаш и къде го пускаш.
И аз внимавам съответно.
Как му прилича на Ванката едно такова CRF-че да бръмка покрай него

Ами това е в общи линии. Сега отивам да събудя Ванката ( тежка нощ е имал горкият ) и да ходим, че в 11 часа е старта на състезанията в Долна Митрополия.
Джарта надявам се, че си се забавлявал

Коментар