Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Днес Жоро ме прецака

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Днес Жоро ме прецака

Здравейте,и честит ден на лъжата!
    Днес си пролича какъв съм ''балък''
    Сутринта таман ставам около 8 часа и ми звъни телефона.Гледам Жорката Витлемов.Викам си тоя кво му е дало зор на ранина,и дигам.Жоро почва с локумите, ама на кого да му доде на акъла че днес 1-ви април.Вика ми хайде в барчето до вас да пием по едно кафе че бързам.Минавал случайно през Габрово, и не можело да не ми се обади,обаче много бързал.Аз веднага се облякох по войнишки, и бегом към кафето.Там се поогледах да видя плевенска кола, но няма.Влязох вътре и само сервитьорката.Абе викам си,той сигурно пътува още ще седна да го поизчакам.Почаках 5мин и няма го.Вадя аз телефона и му звъня.Вдига Жоро и вика .
    -Чакаш ли ме бе Джарта?.
    -Чяакам ами как.
    -Няма да дойда щото съм на работа,и между временно честит 1ви април.
    Изпих си кафето и се прибирам у дома , като погледнах от бързане съм си обул чорапите на бос крак.
    Жоро обаче, ще си го получи много скоро!!!!

До: Днес Жоро ме прецака

О, якоооооооооооо!
    Поне с кафе те е набутал, че можеше да ти се обади и тази вечер да го чакаш в някоя механа.
    Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
      като погледнах от бързане съм си обул чорапите на бос крак.
      А по принцип върху какво си обуваш чорапите?

Коментар

Абе Джарта, чета и рева със сълзи ама крокодилски, от смях . Аз си мислех, да не казвам на никой, да не те злепоставям, а ти тема пусна . Стига бе човек, днеска чак по едно време почнах да съжалявам и да се чувствам гузен, дето те прекарах така . Айде поздрави и незабравяй, че ако си върна часовника на телефона назад утре пак ще ми показва, че е първи април

Коментар

Язък Язък Джара ,да ми връщаш бързо статуетката дето ти я връчих на банкета да им сменя надписа "НАИ ГОЛЕМИЯ ЕНДУРО БАЛЪК". То бива бива ама чак пък толкус,то ако си една риба сбастун ще те хвана!!!!!
          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Абе Джарта Джартааааа, що ти трябваше да пускаш тая тема. Ама аз да му мисля, че колкото повече ти се смеят и те подиграват, толкова по люто ще е отмъщението.

П.П. Между другото, вече получих лично съобщение:
            Да прекараш габровлия, ауууууу непростимо.

Коментар

Амчи как що? То бит и е..н га не се чуе ква е фаидата...Нъл тъи
              Най-добре е да имаш богати приятели!!!
              Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Нали знаете кой се смее най много-последния!!
                Да видим кой ще е?

Коментар

У нас сме се събрали компания и като прочетохме тая история такъв смях падна ,че съседката дойде да ни направи забележка, че вдигаме много шум Аве уникална история ,нямам думи, да ви е честит 1-ви април на всички

Коментар

Чета темата веднъж, чета втори път, но никъде не виждам да е писано,
                    кафето със захар ли си пил или без....

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                      Няма захар-защото се плаща.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение

Това е за темата вицове ама да го разкажа тук!
                        Та Ванка знаеш ли, че габровеца никога не пиел кафето си както обича - защото на гости го пиел с 3 лъжички захар, в къщи с 1 лъжичка захар, а го обичал с 2!
                        Вероятно му е горчало, макар че съм сигурен за 3-те лъжички захар!
                        Последно редактирано от tapotoparche; 02-04-09, 21:21.
                        КЕФА ЦЕНА НЯМА! Борис Кърчев

Коментар

СМЕЙТЕ СЕ 'ЩОТО ЩЕ ГО ПОВТОРЯ!
                          КЕФА ЦЕНА НЯМА! Борис Кърчев

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                            Здравейте,и честит ден на лъжата!
                            Днес си пролича какъв съм ''балък''
                            Сутринта таман ставам около 8 часа и ми звъни телефона.Гледам Жорката Витлемов.Викам си тоя кво му е дало зор на ранина,и дигам.Жоро почва с локумите, ама на кого да му доде на акъла че днес 1-ви април.Вика ми хайде в барчето до вас да пием по едно кафе че бързам.Минавал случайно през Габрово, и не можело да не ми се обади,обаче много бързал.Аз веднага се облякох по войнишки, и бегом към кафето.Там се поогледах да видя плевенска кола, но няма.Влязох вътре и само сервитьорката.Абе викам си,той сигурно пътува още ще седна да го поизчакам.Почаках 5мин и няма го.Вадя аз телефона и му звъня.Вдига Жоро и вика .
                            -Чакаш ли ме бе Джарта?.
                            -Чяакам ами как.
                            -Няма да дойда щото съм на работа,и между временно честит 1ви април.
                            Изпих си кафето и се прибирам у дома , като погледнах от бързане съм си обул чорапите на бос крак.
                            Жоро обаче, ще си го получи много скоро!!!!

Върни му го! Покани го гости, и го заведи в комшията да види той комшията как посреща гости!

Коментар

Еи, на тази тема и вдигнахте кокалите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X