Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое точно е паркетника ............

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от quadra
    Първоначално публикуван от Софианитка
    не, че имам нещо против руснаците, но колите им нямат и наполовин изграден имидж колкото останалите машини
    изключение прави патриота, който има и вид

а пък и едва ли туарези и кайени са боклуците, които се опитвате да ги изкарате. Трудно качвали висок бордюр - ами сигурно, ако водача е слязъл да бута
    Е те това ако не е супер глупост здраве му кажи! Ще видим колко струва този "имидж" там където разчиташ на УАЗ за да останеш жив, а разни лъскави тенекета дори и не са ги чували...И ако ние тук сме миродавни за световния имидж, а Африка, Южна америка, Азия и Австралия взети заедно не са, то явно някой не е в час, но това не съм аз.
    кой ти говори за оцеляване едва ли УАЗ е 100% гаранция за оцеляване а и не претендирам, че ми е ясно какво карат по континентите
    дайте реален довод не разказвайте приказки
    например електрониката с която са натъпкани им пречи защото............... еди какво си и тн

Коментар

100% гаранция дава само Дядо Господ, въпроса беше за имиджа, а относно доводите - те са далеч по-напред в темата, ама някой чете по диагоналната система. Ама нейсе, вече видяхме че някои хора запомнят само това което им изнася, а това което не забравят че са го казали
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

темата много се разми много отдавна , но личното ми мнение не е, че УАЗ е единственото "авто козле" но и това с бордюрите беше прекалено ................

Коментар

Това с бордюрите е абсолютно реално, виждано е многократно и може да се докаже. Темата се разми поради това че в цялата работа се намести неуместното понятие "имидж" ама пак нейсе...
          Призовавам администратора да заключи темата поради опитите за манипулация от някои хора.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X