дали съвременната удобна и комфортна кола, която има форма на джипка и няма качествата на "планинско козле" или и всички останали доста позастарели и били лъскави някога джипки
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кое точно е паркетника ............
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Разбира се че първото. По цял свят истинските джипове изглеждат най-оглозганите и смачканите коли в природата. Обаче на истинските джипери от това изобщо не им пука. И на скоростта не влияе ...
Лъскавите ако са лъскави два часа след като са излезли от магазина значи са си паркетници. Бални генерали, паркетни лъвове, диванни пудели, както и да го кажеш - пардет батка, лачени цвички и толкова.
Манекенът от модното списание само изгежда. А другите са
Всеки шофьор на ЗИЛ е секс машина в сравнение с него, всеки шкембест хамалин може да го разкъса на парчета между две мастики без да го забележи даже, и така ...
Коментар
-
Край!!!!Първоначално публикуван от kinexВсички освен УАЗ са паркетни
а УАЗ са мокетни

Заключена тема, честито!
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
В Бабруйск!Първоначално публикуван от СтефанГрачи гарго рошава, грачи! Ше те фана и ше те Удавъ у некоя кофа с бира, та да миряса форума и повече да не се заключва нищо!
Убей себя ап стену!
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Щот Венци мисли че се караме със Стефан, пък ние така си говорим а после ходим да пием бира
Пък и само с него си упражняваме руските дивотии.....Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ходете по често да пиете бира че то тема отключена не остана.Първоначално публикуван от quadraЩот Венци мисли че се караме със Стефан, пък ние така си говорим а после ходим да пием бира
Пък и само с него си упражняваме руските дивотии.....
Чак сега ми стана ясно какво е паркетник,вътре пода е с паркет.
Уаз с мокет това трябва да се види.

Ще отваряме железария да продаваме катинари.
Коментар
-
Добре деПървоначално публикуван от СтефанРазбира се че първото. По цял свят истинските джипове изглеждат най-оглозганите и смачканите коли в природата. Обаче на истинските джипери от това изобщо не им пука. И на скоростта не влияе ...
Лъскавите ако са лъскави два часа след като са излезли от магазина значи са си паркетници. Бални генерали, паркетни лъвове, диванни пудели, както и да го кажеш - пардет батка, лачени цвички и толкова.
Всеки шофьор на ЗИЛ е секс машина в сравнение с него, всеки шкембест хамалин може да го разкъса на парчета между две мастики без да го забележи даже, и така ...
Съвсем се обърках
Паркетни значи лъскави или че не са проходими. Щото то не е еднакво и един от примерите е Порше Кайен. Три торшън дифиринциала и контрол над преплъзването чрез спирачно усилие. Гледал съм независими тестове. Без значение дали са на земята или във въздуха четерите колела се движат с еднакви обороти все едно са заварени. Не знам друг джип с толкова ДИВ блокаж.
Коментар
-
Ами твоя в комплектация куадра драйв е с по-сериозен. А Кайена ако попадне на хлъзгаво и три от колелата нямат сцепление а четвъртото захапе здраво ще намотае полоската като прани гащи, в това е разликатаПървоначално публикуван от kinexДобре деПървоначално публикуван от СтефанРазбира се че първото. По цял свят истинските джипове изглеждат най-оглозганите и смачканите коли в природата. Обаче на истинските джипери от това изобщо не им пука. И на скоростта не влияе ...
Съвсем се обърках
Паркетни значи лъскави или че не са проходими. Щото то не е еднакво и един от примерите е Порше Кайен. Три торшън дифиринциала и контрол над преплъзването чрез спирачно усилие. Гледал съм независими тестове. Без значение дали са на земята или във въздуха четерите колела се движат с еднакви обороти все едно са заварени. Не знам друг джип с толкова ДИВ блокаж.
Пък и какъв е този "проходимец" без демултипликатор и с нископрофилни гуми? Да не говорим за сериозното серво което къса курмилни щанги ако се позарият в коловз гумите... Не е джип това и няма да бъде никога, той с трудност качва някои по-високи софийски бордюри
Коментар
-
Аз на мойта съм сложил масив буков,а комшията от с. Катуница на Чайена ,щото било модерно си сложи ламинат ,рзбираш ли?!
А що се отнася до това какво има порша спор няма,но нали се сещаш,че 110% от тях няма да видят нищо друго освен асвалт.Пиша 110% щото включвам и тия дето ще ги продадат за в бъдеще, и тях нищо друго не ги чака.Густо майна , пътят свърши !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар