А аз на моя исках за сложа дървени брони. Обаче затриха фабричката за варен бук, и край ...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кое точно е паркетника ............
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Първоначално публикуван от СтефанА аз на моя исках за сложа дървени брони. Обаче затриха фабричката за варен бук, и край ...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ъ-ъ, не може по Правило 28 на ООН. Ще цапа дънките на пешеходците като ги шибна, нали е намазана с катран. Трябва да се направи хубаво, а аз даже нямам с кво да го режа тоя варен бук, това е по-здраво от желязо. Ама не е желязно, и тия няма кво да квичат. Освен това поглъща удара. Пък не се чупи за щяло и нещяло. Ще напиша обосновка че е композит - и край. Като забогатея може да ги правя и от гънат шпертплат, това е още по-правилно.
Коментар
-
Няма да ги цапа бре, ще го омотаем със станиол, тамън ще блести.
Пък за шперплата нещата ми заприличват на немското "рус фанера"
Багирата ще добие облика на По-2Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Хе, че това са повечето изтребители от оная война ... Не се чупи, не гори, само тлее, снарядът го пробива, но не губи конструктивната устойчивост. Ама къде да намериш парни преси в днешно време ... От гледна точка на материалознанието и съпромата това е фантастичен композитен материал. Лошото е че е скъп, не че не може.
То поне броните от фигурни греди да докарам, пак ще е технологичен пробив в днешната ни безпомощност ....
Хм. Страхувам се че и траверсата няма да мога да я режа ... Някой пробвал ли е? С какво? С длета като склуптурите?
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraПък и какъв е този "проходимец" без демултипликатор и с нископрофилни гуми? Да не говорим за сериозното серво което къса курмилни щанги ако се позарият в коловз гумите... Не е джип това и няма да бъде никога, той с трудност качва някои по-високи софийски бордюри
Коментар
-
Туарег има, а Кайен не... Просто се позиционират като различни автомобили, и насоченоста им е различна...ама си остават все същото л...но... Голям купон падна зимата в Русия като им се накъдриха ламарините от студа
Да не говорим че се правят извън Германия. Кайена пристига на готови агрегати в немачко от завода в чехия и там се сглабя с единственната идея да получи надпис "мейд ин джърмъни"... На това руснаците му казват "лохотрон", на български няма точен превод, но има значение - шоу за изваждане на пари от наивници с пачки...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Гледах пак филмчето щото отворихте приказка. Когато едната гума е в въздуха, нещо като горната снимка, колелото прави пълен оборот за 10 секунди. От тва по бавно за кво му е. За полуоските не знам, че са дебели -дебели са (3.6см) ама и че матора има коне - има. Сервото дет са вика всяко зло за добро. Абе призовавам всички притежатели на въпросната таратайка да и направят бойно кръщене та после да коментираме практиката.
Коментар
-
не, че имам нещо против руснаците, но колите им нямат и наполовин изграден имидж колкото останалите машини
изключение прави патриота, който има и вид
а пък и едва ли туарези и кайени са боклуците, които се опитвате да ги изкарате. Трудно качвали висок бордюр - ами сигурно, ако водача е слязъл да бута
Коментар
-
Първоначално публикуван от Софианиткане, че имам нещо против руснаците, но колите им нямат и наполовин изграден имидж колкото останалите машини
изключение прави патриота, който има и вид
а пък и едва ли туарези и кайени са боклуците, които се опитвате да ги изкарате. Трудно качвали висок бордюр - ами сигурно, ако водача е слязъл да бутаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Мда. Няма даже за кво да тегля дежурната майна на Куадрата, каза всичко.
Имиджът е рекламен лаф. Животът обикновенно е единствен. Не знам защо толкова бързо софиянците взеха да смятат оцеляването за дадено от бога. Не е обаче, мойто момиче, повярвай ми. Където Кайена и Туарега са джипове, проблемът на проблемите е куверта за дискотеката. А където оперират УАЗовете литър бензин и кълцащ карбуратор са братска могила. Светът не е само неонови реклами и пътна помощ за три минути даже вътре в Околовръстното на София. Не е. Тогава всичко което не може да се поправи с чук и два гаечни ключа не е джип. А шест и половина милиарда от седемте живеят именно така.
В София отдавна не е имало съществено земетресение. Нито масов пожар, бомбардировка, бърза смяна на властта, други обичайни за епохата явления. Въпрос на кратко време. Тогава и ще видиш разликата между изтръпналия текезесарски ЗИЛ и хвърлените от братското НАТО контейнери. Не грача. По новому това се казва логистика, по старому тилово осигуряване, все тая. Пусни ги в търсачките, разликата между лайфстайла и оцеляването са очевидни.
Но така или иначе автомобил проектиран за хора с годишен доход над 200 000 долара не е джип.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар