Обява

Свий
Няма добавени обяви.

...и полицията в Япония....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Това за Скайлаина е сериозно! Не знам, къде може да се намери предаването "10-те най-добри спортни коли", което дават по Дискавъри - там беше казано това, а и даже правеха настойки с Лаптопа !
    RB Patrol Team

Коментар

Скайлайна не е от 10-те най-добри, той е най-добър в класа си. Има и по-добри от него, но от съвсем друг клас...
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

дечица, скайлайна нито се тунингова до 1000 коня нито това се прави с лаптоп

Коментар

Приятелю, на живо наистина не съм виждал такъв, но гледах предаване по АВ моторс където разказваха за Скайлайн с 1360 коня ( с нитроженката барабар разбира се), а това за лаптопа - освен да му промениш настройките на компа и по този начин да промениш мощноста в даден диапазон е ясно. Но да направиш 1000 коня от сериен е разбира се смешно само с комп...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

най-силния който аз съм виждал е 1447 на колелата/4wd/, преди лаптопа e кофата с буталата биелите турбините и т.н. ето филмче за "горките японски стрийт рейсърчета"
            http://htftp.offroad-bulgaria.com/ka...deo/police.mpg

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin
              най-силния който аз съм виждал е 1447 на колелата/4wd/, преди лаптопа e кофата с буталата биелите турбините и т.н. ето филмче за "горките японски стрийт рейсърчета"
              Именно, и аз това имах предвид

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X