Обява

Свий
Няма добавени обяви.

...и полицията в Япония....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ...и полицията в Япония....

http://www.most72.ru/forum/viewtopic.php?t=66

Скайлайна впечатлява :

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Горките Японски Streetracer-чета ;-) с тва чудо няма къде да бягат
    no signature no problems

Коментар

Абе и те са луди за връзване, виждал съм Скайлайни по над хиляда коня
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
        Горките Японски Streetracer-чета ;-) с тва чудо няма къде да бягат
        Над определени коне (и коли) както и в ОффРоад-а най-голямо значение има ШофьорА, така че колата не е всичко

Коментар

Абсолютно вярно, но все пак конете са си коне
          Колкото и да си добър, на хубав път, ако автомобила на опонента е двойно по-мощен при еднакви други условия просто си загиваш геройски

Коментар

а това на предня капак за какво ли им е

Коментар

Първоначално публикуван от kraz
              Това е за гълъбите. Като ги уцелиш с 200 с ръба на предния капак и ти махат чистачките. За малко да влезе при мен. Случвало ми се е и не е особено приятно.
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Ама пък с тези 2 врати ,къде ще слагат задържаните.
                B+

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                  Първоначално публикуван от kraz
                  Това е за гълъбите. Като ги уцелиш с 200 с ръба на предния капак и ти махат чистачките. За малко да влезе при мен. Случвало ми се е и не е особено приятно.
                  Ми то това чудо и чистачки няма. Значи първия модел,като гледам е с гълабоуловител,а последния с гълабоотблъсквач.
                  Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
                    Ама пък с тези 2 врати ,къде ще слагат задържаните.
                    вързани с каишка за спойлера

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                      Абе и те са луди за връзване, виждал съм Скайлайни по над хиляда коня
                      По принцип Скайлаина е една невероятна кола! Аз съм гледал по Дискавъри, как само с лаптоп двигателя става до 1000к.с.! Двигателя на Скайлаина е уникален - поне аз за друг такъв не съм чувал! В България вече си имаме такъв Скайлаин - той също БЕШЕ над 900к.с.!
                      RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев
                        По принцип Скайлаина е една невероятна кола! Аз съм гледал по Дискавъри, как само с лаптоп двигателя става до 1000к.с.! Двигателя на Скайлаина е уникален - поне аз за друг такъв не съм чувал! В България вече си имаме такъв Скайлаин - той също БЕШЕ над 900к.с.!
                        Значи на нашия лаптопа му е нещо куц сигурно...
                        Сто коня по-малко му е...топа
                        К. Кулев

Коментар

скаилаина може да се надуе до 1000 коня.повече не може

Коментар

Първоначално публикуван от георги велев(g1994pk)
                            скаилаина може да се надуе до 1000 коня.повече не може
                            Ама че глупост. Може до колкото издържат материалите и за сметка на ресурса.

Коментар

Ха така.Нищо чудно във форума на Тунинг Бг (примерно) вече да има тема "Мозък струи от форума на offroad-bulgaria".
                              К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X