Обява
Свий
Няма добавени обяви.
...и полицията в Япония....
Свий
X
-
Абе и те са луди за връзване, виждал съм Скайлайни по над хиляда коняВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Абсолютно вярно, но все пак конете са си коне
Колкото и да си добър, на хубав път, ако автомобила на опонента е двойно по-мощен при еднакви други условия просто си загиваш геройскиВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan KolevПървоначално публикуван от krazа това на предня капак за какво ли им еГусто майна , пътят свърши !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraАбе и те са луди за връзване, виждал съм Скайлайни по над хиляда коняRB Patrol Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от Асен ВасилевПо принцип Скайлаина е една невероятна кола! Аз съм гледал по Дискавъри, как само с лаптоп двигателя става до 1000к.с.! Двигателя на Скайлаина е уникален - поне аз за друг такъв не съм чувал! В България вече си имаме такъв Скайлаин - той също БЕШЕ над 900к.с.!
Сто коня по-малко му е...топаК. Кулев
Коментар
-
Първоначално публикуван от георги велев(g1994pk)скаилаина може да се надуе до 1000 коня.повече не можеВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар